Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne zaman geliyorsunuz, tarih belli mi?
İnsaAllah hamur makinasi değilde çok şirin birşeyle gelirsin

Ne zaman geliyorsunuz, tarih belli mi?
İnsaAllah hamur makinasi değilde çok şirin birşeyle gelirsin
Oyyyy duanı severiiimmmmm keşkee keşkeeee yok kuzucum tarihimiz net değil bekliyoruz güzel güzel valizlerimiz bile hazır

Oyyyy duanı severiiimmmmm keşkee keşkeeee yok kuzucum tarihimiz net değil bekliyoruz güzel güzel valizlerimiz bile hazır
Herşeyin hayırlısı, mucizelerin kapımızı ne zaman çalacağı belli değil. Kim bilir, belki çok yakın o zaman. İnsaAllah

Herşeyin hayırlısı, mucizelerin kapımızı ne zaman çalacağı belli değil. Kim bilir, belki çok yakın o zaman. İnsaAllah
Gönüldennnnn aminnnnn tez vakitte veroşummmdileyen isteyen bütün kardeşlerime

Günaydın güzel kadınlar

Akşam yine telaşeyle geçti ödevimi yaptım Nego , karışık çekmecem yoktu ama kiler raflarımı düzelttim, yatak odasındaki gardrobun üzerini sildik eşimle beraber, boynum feci tutuk tek başıma yapamadım :))) Gecede doğru dürüst yatamadım soluma dönüyorum omzum acıyor sağıma dönüyorum boynum tutuk, uykuyla uyanıklık arası tuhaf bir gece geçirdim. Saat 4 civarıydı eşim ne dönüp duruyorsun dedi boynumu yerleştiremiyorum diyince omzuna yatırdı beni koluyla destekledi boynumu öyle sızmışım. Zor uyandım sabah tabi. Akşam ve sabah yaptığım işler

Akşam :
-Sofrayı kurup kaldırdım
-Mutfağı topladım, bulaşığı çalıştırdım
-Tezgahları sildim
-Çaydanlığımı yıkadım
-Mutfak bezlerini çamaşır suyuna bastım
-Balkonun tozunu aldım
-Gardrobun üzeri silinince yatak odasınında tozunu aldım hazır girmişken

Sabah:
-Kahvaltıları hazırladım
-Kumu temizleyip çöp çıkardım
-Mutfağı tekrar topladım
-Pisileri doyurdum işe geldim

Bir aydır bizimle takılan bir sokak köpeğimiz var onunla çalışıyorum şimdi, daha doğrusu o uyuyor ben çalışıyorum, olsun günümü güzelleştiriyor sıpa :)))

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…