Düzenli Evimiz & Hayatımız

Lavaş lazım ona. Yapmıştım bir kere beğenmiştim. Netten bak işte

Valla aklımda olsun bi değişiklik olur açarım bi tarif önce sana soruyorum tabi beğendiğin bi pif noktası vardır falan
Şu ara hep kelime oyunu açıyorum dinliyorum mutfakta bilemediklerime sinir oluyorum

Valla aklımda olsun bi değişiklik olur açarım bi tarif önce sana soruyorum tabi beğendiğin bi pif noktası vardır falan
Şu ara hep kelime oyunu açıyorum dinliyorum mutfakta bilemediklerime sinir oluyorum
Ben tarif aklımda hiç tutmuyorum yazmıyorum da alıştım her şeye netten bakmaya
Kelime oyununu akşam bakıyorum genelde çok zevkli oluyor bazen bende bilemiyorum. Çocuklar anne sende katıl diyor her seferinde tabii çocuğum koşa koşa

Nego örtmenimm.
Sabah kalktım bebeğimi doyurdum
Kahvaltımı yaptım.
Mutfağı temizledim,
Bulaşık Makinesini çalıştırdım
Ütü yaptım
Evi topladım süpürdüm sildim
Banyo ve tuvaleti yıkadım
10 sayfa kitap okudum
Namazlarımi kıldım
Tarçınlı cevizli kurabiye yaptim.
Şimdi oturmuş oyuncaklarla oynuyoruz
Birazdan akşam yemeği hazırlığına geçiş yapcam

Akşam adam esir alıyor tv yi peşpeşe bakıyorum çok iyi oluyor

Bende alim yiğenimi gönderdim kızım geldi.

Nohut yemeği dışında nohutla napabilirim ya
Haşlanmışsa buzluğa at dün aşure yaptım haşlanmış fazulye nohut yarma(buğday) vardı yarım saatte hazır oldu nohut dürüm çok güzel oluyor yapmalısın bende mi yapsam akşama

Oo iyi iş yapmışsın

Nane Limon Kabugu bebeğin pütürlü yiyor mu? Aynı gün doğmuşlar benimkiyle. Benim bebe biraz sıkıntılı. Bi türlü alışamadı pütürlü sevmiyo öğürüp çıkarıyor
Benimki yiyor eline verdiğim şeylerin çoğunu çorba da içiyor için de tane olanlardan ara ver alışmaya başlar yemezse de çek robottan öyle ver

Benimki yiyor eline verdiğim şeylerin çoğunu çorba da içiyor için de tane olanlardan ara ver alışmaya başlar yemezse de çek robottan öyle ver
MasaAllah şifa olsun bebişe.
Blw denedim o da olmadı, mecbur blender ile çekiyorum insaAllah alışır zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…