Nasıl yapıcam onu hiç denemedimNohut dürüm
Bilmiyorum bakıcam hangi tarifi gözüme kestirirsemElmalı mu grobiye oyyyy bende yapim hangisini yapıyosun sıvı yağlı varmış onu denemek istiyorum
Lavaş lazım ona. Yapmıştım bir kere beğenmiştim. Netten bak işteNasıl yapıcam onu hiç denemedim
Lavaş lazım ona. Yapmıştım bir kere beğenmiştim. Netten bak işte
Mantarlı nohut yemeğiBende alim yiğenimi gönderdim kızım geldi.
Nohut yemeği dışında nohutla napabilirim ya
Ben tarif aklımda hiç tutmuyorum yazmıyorum da alıştım her şeye netten bakmayaValla aklımda olsun bi değişiklik olur açarım bi tarif önce sana soruyorum tabi beğendiğin bi pif noktası vardır falan
Şu ara hep kelime oyunu açıyorum dinliyorum mutfakta bilemediklerime sinir oluyorum
Acıktım yaMantarlı nohut yemeği
Nar ekşili nohut salatası
Nohutlu pilav
Ayran aşı çorbası
Aklıma gelenler Afiyet olsun
Koş bi mutfağa atıştırmalık vardır kesinAcıktım ya
Akşam adam esir alıyor tv yi peşpeşe bakıyorum çok iyi oluyorBen tarif aklımda hiç tutmuyorum yazmıyorum da alıştım her şeye netten bakmaya
Kelime oyununu akşam bakıyorum genelde çok zevkli oluyor bazen bende bilemiyorum. Çocuklar anne sende katıl diyor her seferindetabii çocuğum koşa koşa
Haşlanmışsa buzluğa at dün aşure yaptım haşlanmış fazulye nohut yarma(buğday) vardı yarım saatte hazır oldu nohut dürüm çok güzel oluyor yapmalısın bende mi yapsam akşamaBende alim yiğenimi gönderdim kızım geldi.
Fırında karnabahar pişiyor gidip gelip pişmiş mi diye kontrol ettim. Tamamen kontrol amaçlıKoş bi mutfağa atıştırmalık vardır kesin
Oo iyi iş yapmışsınNego örtmenimm.
Sabah kalktım bebeğimi doyurdum
Kahvaltımı yaptım.
Mutfağı temizledim,
Bulaşık Makinesini çalıştırdım
Ütü yaptım
Evi topladım süpürdüm sildim
Banyo ve tuvaleti yıkadım
10 sayfa kitap okudum
Namazlarımi kıldım
Tarçınlı cevizli kurabiye yaptim.
Şimdi oturmuş oyuncaklarla oynuyoruz
Birazdan akşam yemeği hazırlığına geçiş yapcam
Bende trt izleyi indirdim. Halka diye eski bir dizi var ona bakıyorum mutfakta iş yaparken.Akşam adam esir alıyor tv yi peşpeşe bakıyorum çok iyi oluyor
HumusBende alim yiğenimi gönderdim kızım geldi.
Benimki yiyor eline verdiğim şeylerin çoğunu çorba da içiyor için de tane olanlardan ara ver alışmaya başlar yemezse de çek robottan öyle verNane Limon Kabugu bebeğin pütürlü yiyor mu? Aynı gün doğmuşlar benimkiyle. Benim bebe biraz sıkıntılı. Bi türlü alışamadı pütürlü sevmiyo öğürüp çıkarıyor
MasaAllah şifa olsun bebişe.Benimki yiyor eline verdiğim şeylerin çoğunu çorba da içiyor için de tane olanlardan ara ver alışmaya başlar yemezse de çek robottan öyle ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?