Link sıkıntıGördüm te Allahım ya bence izin alınacak bir şey değil ki reklam değil bir şey değil
Siftahım yokYaaa kıyamam hiç mi ban yemedin sen
Sağolasın ❤ öyle gelgit haller oluyor bazen
Ya anlami icin katiyoruz bu butonlariAhahahah tam senin bi önceki mesajına nazar boncuğu bıraktım ne yapsam ki dedim geri kendi kendime
PeeehLink sıkıntı
Seçeneklerim arasında var sivitimm memnun değillermiş çoğu filan okudum ama krem rengini alcam indirim de sağol kuzummmKaraca Mastermaid var bende memnunum tinnoşum
Çok şükür iyimmmm bonuusum biraz daha etkisi var ama yavaştan geçiyor özledik senii yaav
Bayılıyorum bu diziyeee Fusüünnn çok tatlısın bebeğimsu
Birazdan müzik açıp aynısını yapıcam
Allah iyiligini versin kiz seninKız bu neeeeee insafsızlar kaç sayfa yazdınız pehh!!!
Ben bugun misafir ağırladım. İki arkadaş çok deel, öylemiyi hoş güzeldi.
Ev bark da güzel haa, işim yok.
Yemek de yapmadım kocama balık kitledim,yaptı sağolsun
Bu arada nazar boncuğu ve şu amin(!) emojisi muhabbetine katıldığımı söylemeden geçemicem.
Nazar boncuğunu hiç sevmem, boncuklu bişey geçse elime sökerim falan ama burada maşallah demek istediğim zaman mecbur gibi kullanıyorum.
Amin emojisi de aynen öyle. Kendim yazacağım zaman zatenyapıyorum da, bazen sizin güzel dualarınıza amin demek isteyince de basıyorum.
Öyleyse burda da yapmayayım.
Ben beğeni atayım siz onu "maşallah maşallah bayıldım öldüm bittim dualarına da en kalbi duygularımla amin diyorum" anlayın taam mı?
Ah ulen can kadınlar, sizlerle şöyle aynı binada aynı muhitte oturmalı gün yapmalı falan amaaaa neyse
Allah iyiligini versin kiz senin
Güldurdün beni
Aman ameller niyetlere göredir.
Biz birbirimizi anlıyoruz seviyoruz
Haşlanmış nohutu, zeytinyağı, tuz, bol kimyon, az yeni bahar, az nar ekşisi, varsa kajun baharatı, kekik vs karıştırıp yiyoruzBende alim yiğenimi gönderdim kızım geldi.
Nohut yemeği dışında nohutla napabilirim ya
ablamlar yatili gelecek digerleri aksam 2 aile
Çok kalabalık değil az kalabalıkmışablamlar yatili gelecek digerleri aksam 2 aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?