- 8 Nisan 2017
- 57.306
- 308.052
- 698
nirmalde baska arkadaslarla doyunluk seyler yiyoruz ama aksam bassagligi icin gelecek arkadaslar genelde sutlu tatli veriyorlar sadece ..birde cay yanina cerez seklinde bende oyle yapmayi dusujuyirumÇok kalabalık değil az kalabalıkmış
Akşam çayının yanına bir tatlı bir tuzlu yeter gibi sanki he?
Ya da belki 3 çeşit.
Salata tarzı falan yapıyor musunuz sizler?
Akşam salata bana fazla geliyor, zaten insanlar yemeğini yiyip geliyor, salata gündüz çayına yakıştırıyorum ben sanırım.
Ben bugun gündüz çayına çağırdım iki arkadaşı.
Çok ikram yapmamız yasak
Patatesli tuzlu kek
Kuskus salatası
Cocostar pasta
Yaptımdı.
Minik tatlı yapcaksan geceden yap onu at dolabanirmalde baska arkadaslarla doyunluk seyler yiyoruz ama aksam bassagligi icin gelecek arkadaslar genelde sutlu tatli veriyorlar sadece ..birde cay yanina cerez seklinde bende oyle yapmayi dusujuyirum
bir cesit tatli ve cerez
yarin okilda toplanti da var islerim i siralamam lazim yoksa yemek ikram kolay is suan kafam kafisik ilk is ablama tam olarak ne zaman gelecegini sormak sanirim
Keşke ama böcük olur bunda
Ben içeri nasıl hava gireceğini düşündümKeşke ama böcük olur bunda
Aynen Derencim burda birbirimizi az çok anladık artık, niyetimiz halistir
Aynı benKız bu neeeeee insafsızlar kaç sayfa yazdınız pehh!!!
Ben bugun misafir ağırladım. İki arkadaş çok deel, öylemiyi hoş güzeldi.
Ev bark da güzel haa, işim yok.
Yemek de yapmadım kocama balık kitledim,yaptı sağolsun
Bu arada nazar boncuğu ve şu amin(!) emojisi muhabbetine katıldığımı söylemeden geçemicem.
Nazar boncuğunu hiç sevmem, boncuklu bişey geçse elime sökerim falan ama burada maşallah demek istediğim zaman mecbur gibi kullanıyorum.
Amin emojisi de aynen öyle. Kendim yazacağım zaman zatenyapıyorum da, bazen sizin güzel dualarınıza amin demek isteyince de basıyorum.
Öyleyse burda da yapmayayım.
Ben beğeni atayım siz onu "maşallah maşallah bayıldım öldüm bittim dualarına da en kalbi duygularımla amin diyorum" anlayın taam mı?
Ah ulen can kadınlar, sizlerle şöyle aynı binada aynı muhitte oturmalı gün yapmalı falan amaaaa neyse
NerdelerseEvet seşsiz bugün buralar
Aleyküm selam canımBen yeni geldim bi selam çakmak istedim.
Nasılsınız ey muhterem müslümanlar s.a
sütüm yok sütcümun inekleri gebeymis ordan burdan denk grlince aliyorim yarina kaldiMinik tatlı yapcaksan geceden yap onu at dolaba
Aleyküm selam bende bişeyler yiyorum gece gece kıza mama vercem yatacam inşallahBen yeni geldim bi selam çakmak istedim.
Nasılsınız ey muhterem müslümanlar s.a
anne kiz mama keyfisiAleyküm selam bende bişeyler yiyorum gece gece kıza mama vercem yatacam inşallah
Ben annemlerdeydim misafir falan vardı orada yiyip içip ailece kalınca resimlere baktık oğlum istedi.Nerdelerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?