Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bonus hasta biraz canım, ondan giremiyormuşSağ ol canım benim :) @Bonus nerelerde hala acaba
HımmBonus hasta biraz canım, ondan giremiyormuş
Evet site çok yiyor şarjıKkya girince sarjim aninda höööp fiye bitiyor anlamis degilim
Sarj dolunca oglan uyanir ben yine gece geliyim![]()
Amin canım Allah hayra çıkarsınYaa bugun cooook guzeeeel bi ruya gordum
Bosanmisim..bekarmisim...carsiya cikacakmisim gezmek icin dolabi acip onu mu giysem bunu mu giysem diye dusunuyordum..cok huzurluydum,kafam rahatti..
Allah hayra cikarsin..6 ya sarj dustu ..gidiyom
Yok canım bulantı varmı görmede sorun varmı dedi sanırım kulaktan sıvı falan gelince sıkıntı oluyormuş kulağa ma falan bakti emar yada röntgenlik bi sorun gözükmüyor dedi sanırım turp gibiyim kiz :) allah ima bin şükür bişey olmadı.Bişey çektiler mi röntgen emar falan
Ana geçen bana üyenin biri gizemlisin falan demiş acaba beni erkek falan mı sandı o zaman acaba. Herkez den şüphe ediyoruz deyinceaklıma geldi jetonum yeni düştü, bende diyorum normal insanım neyim gizemli geldi acabaAy iyi bari, herkes den şüphe eder olduk![]()
Aha ha kiz. Beni de erkek sanan var mı acepAna geçen bana üyenin biri gizemlisin falan demiş acaba beni erkek falan mı sandı o zaman acaba. Herkez den şüphe ediyoruz deyinceaklıma geldi jetonum yeni düştü, bende diyorum normal insanım neyim gizemli geldi acababen şimdi anladım
![]()
Yaa allahım yardımcın olsun sağ salim sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı evlat etsin rabbim inşallah bende okuRum :)Düzenli ve temiz kardeşlerim Salı günü kızımı kucağıma alacağım inşallahterliksuu bir Yasin’i şerifini alırım artık
![]()
KıZ herkezin okuduğu bi yer olmasa atarım kendimle bebelerimide :) yok zannetmem ya yoktur.Aha ha kiz. Beni de erkek sanan var mı acep
Tavukla yapıyorum canım ben, işkembe yiyemiyorumYalancı işkembe nasıl oluyorNego . Duanida okudum canim
Bu arada Allah razı olsun senden duaların şifa oldu banaYalancı işkembe nasıl oluyorNego . Duanida okudum canim
Oyy hadi sağlıklı doğumlar canımDüzenli ve temiz kardeşlerim Salı günü kızımı kucağıma alacağım inşallahterliksuu bir Yasin’i şerifini alırım artık
![]()
Okurum inşallah canım. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla dönün inşallah evinizeDüzenli ve temiz kardeşlerim Salı günü kızımı kucağıma alacağım inşallahterliksuu bir Yasin’i şerifini alırım artık
![]()
Ay hayırlı olsun Rabbim damatliklarinida göstersin inşallah kolay geçsinOyy hadi sağlıklı doğumlar canım
Benim oğlan da salı sünnet oluyor
Amin canım sağolAy hayırlı olsun Rabbim damatliklarinida göstersin inşallah kolay geçsin![]()