• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa bugun cooook guzeeeel bi ruya gordum
Bosanmisim..bekarmisim...carsiya cikacakmisim gezmek icin dolabi acip onu mu giysem bunu mu giysem diye dusunuyordum..cok huzurluydum,kafam rahatti..
Allah hayra cikarsin..6 ya sarj dustu ..gidiyom
Amin canım Allah hayra çıkarsın

Bişey çektiler mi röntgen emar falan
Yok canım bulantı varmı görmede sorun varmı dedi sanırım kulaktan sıvı falan gelince sıkıntı oluyormuş kulağa ma falan bakti emar yada röntgenlik bi sorun gözükmüyor dedi sanırım turp gibiyim kiz :) allah ima bin şükür bişey olmadı.

Ay iyi bari, herkes den şüphe eder olduk 😂
Ana geçen bana üyenin biri gizemlisin falan demiş acaba beni erkek falan mı sandı o zaman acaba. Herkez den şüphe ediyoruz deyinceaklıma geldi jetonum yeni düştü, bende diyorum normal insanım neyim gizemli geldi acaba :confused: ben şimdi anladım :olamaz:

Ana geçen bana üyenin biri gizemlisin falan demiş acaba beni erkek falan mı sandı o zaman acaba. Herkez den şüphe ediyoruz deyinceaklıma geldi jetonum yeni düştü, bende diyorum normal insanım neyim gizemli geldi acaba :confused: ben şimdi anladım :olamaz:
Aha ha kiz. Beni de erkek sanan var mı acep

Düzenli ve temiz kardeşlerim Salı günü kızımı kucağıma alacağım inşallah terliksuu terliksuu bir Yasin’i şerifini alırım artık 😀
Yaa allahım yardımcın olsun sağ salim sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı evlat etsin rabbim inşallah bende okuRum :)

Bugün ki planım

🔸 Oturma odasının kalan koltukları yıkamak ➕
🔸 Cam silecektim ama ayaz var vazgeçtim, hasta olmamam lazım
🔸 Wc temizlemek➕
🔸 Banyo temizlemek➕
🔸 Yemek yapmak➖
🔸 Kapıları silmek➕
🔸 Toz almak➖
🔸 Pencere önlerini silmek➕
🔸 Bir dolap içi düzenlemek➕

Manevi listem
🔸 Kuran'ı Kerim okumak➖hala müsait değilmişim