Kocanın nasıl almak istediğini de yaz o istedikçe senin nazlandığın havasını verParasinida yazimmi negos
Eee tabii modelini parasını kaç lira indirimli aldığını hep yazParasinida yazimmi negos
Sussss ayyyKocanın nasıl almak istediğini de yaz o istedikçe senin nazlandığın havasını ver
Aman heriiiff ne gerek varSussss ayyy
Arkadaşlar ben dayanamıyorum uyumaya gidiyorumdun airfry aldik, lanet bir görgüsüz oldugum için sabaha kadar heycandan uyuyamadim sjsfjsgsjsvs
Beni mağazaya sürükleyerek goturdu hattaKocanın nasıl almak istediğini de yaz o istedikçe senin nazlandığın havasını ver
İndirimsiz aldim, artik daha havaliyim lanet olsun hsfsjshshsEee tabii modelini parasını kaç lira indirimli aldığını hep yaz
ArzumHangi marka
Airfry da pismis patates hsgsksbsbsgsNe yiyip içtiniz siz ya sabah sabah
Başladın hemen görgülü espirilereAirfry da pismis patates hsgsksbsbsgs
-Kocişiiiiim yaaaa ısrar etme ben fırında yaparım, evi de kendim süpürürüm.Aman heriiiff ne gerek var
Sabaha kadar zor dayandim diyorum yaBaşladın hemen görgülü espirilere
Negos dun yanimizdamiydin yoksa-Kocişiiiiim yaaaa ısrar etme ben fırında yaparım, evi de kendim süpürürüm.
+Prensesim bakmalara doyamadığım aşkından öldüğüm gözümün nuru feda olsun sana kıyamam narin ellerine .
Offf indirime ihtiyaç duymadan almışsın işte bu hava hiçbirinde yokBeni mağazaya sürükleyerek goturdu hattacanim gocam
İndirimsiz aldim, artik daha havaliyim lanet olsun hsfsjshshs
ArzumPhilips falan olsa daha havali olurdum ama neyse
Nasip et AllahımAirfry da pismis patates hsgsksbsbsgs
Teşekkürler negosummOfff indirime ihtiyaç duymadan almışsın işte bu hava hiçbirinde yok
Karaca mı aldın? Hayırlı olsun bu arada keyifle kullan
Var bi hayalimizNasip et Allahım
Hemşire kuru çalı nerde onda bu yanakEki Görüntüle 3181098 @hemsirecik soyle pozlar bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?