Yaaa negoo-Kocişiiiiim yaaaa ısrar etme ben fırında yaparım, evi de kendim süpürürüm.
+Prensesim bakmalara doyamadığım aşkından öldüğüm gözümün nuru feda olsun sana kıyamam narin ellerine .
BÜyük olması daha iyi değil mi nego kalabalık aileler için Bi kere pişirirsinAy luxell çok mu büyük eledim o zaman
Dün yazdırma dan ilaç aldım 4 kutu 170 TL verdim. Geçen aya kadar 50 TL ye alıyordum o ilaçları şok oldum bende ellerim titredi parayı verirken.Herkese günaydın ve hayırlı Cumalar bu arada, pat diye daldım airfry konusuna :)))
Akşam balık günü olması sebebiyle epey yorulmuşum, sabahta aile hekimine gittim ilaçlarımı yazdırmaya, eczanede ufak çaplı bir şok yaşadım :))) töbe yarabbim üç tane ilaca 140 lira fark ödedim gözlerim uğradı yuvalarından (Gaviscon,allergodil ve fito krem) , eczaneler tıklım tıklım piyasada ilaçlar halen yokmuş zam gelmesine rağmen, şaka gibi bir sabahtı yani :))) söylene söylene iş yerine geldim, Rabbim bugünümüzü aratmasın.
Bu arada Beko çay makinem bozulmuştu iki ay önce 2.400 liraydı indirime girer takip edeyim edeyim dedim 5.000 lira olmuş az önce gördüm, bayılacağım şurda az kaldı
Cok guzel oluyorBaşından beri direniyorum almamak için sonunda bana da aldıracaksın :)))) yağsız kızartmamı olur otur totonun üstüne diye kendime telkin verirken nüçün üstüme geliyorsun nüçüüüüünnnn :)))))
Cidden bu kadar hizli olmasini bende beklemiyordum10 dk dedin vurdun beni
Ilaclar iki katina cikti resmenHerkese günaydın ve hayırlı Cumalar bu arada, pat diye daldım airfry konusuna :)))
Akşam balık günü olması sebebiyle epey yorulmuşum, sabahta aile hekimine gittim ilaçlarımı yazdırmaya, eczanede ufak çaplı bir şok yaşadım :))) töbe yarabbim üç tane ilaca 140 lira fark ödedim gözlerim uğradı yuvalarından (Gaviscon,allergodil ve fito krem) , eczaneler tıklım tıklım piyasada ilaçlar halen yokmuş zam gelmesine rağmen, şaka gibi bir sabahtı yani :))) söylene söylene iş yerine geldim, Rabbim bugünümüzü aratmasın.
Bu arada Beko çay makinem bozulmuştu iki ay önce 2.400 liraydı indirime girer takip edeyim edeyim dedim 5.000 lira olmuş az önce gördüm, bayılacağım şurda az kaldı
Dışı buyuktu canim, tezgahin yarisini kaplar neredeyseBÜyük olması daha iyi değil mi nego kalabalık aileler için Bi kere pişirirsin
Dün yazdırma dan ilaç aldım 4 kutu 170 TL verdim. Geçen aya kadar 50 TL ye alıyordum o ilaçları şok oldum bende ellerim titredi parayı verirken.
Şaka yapıyorum diye belli etmeme gerek yok dimi nimesis
Günü vurguladığın kişi hiç anlaşılacak gibi değil
Bugün pazardı aslında
Mesajlardan sonra evde kendi kendime güldümBen onu şelaleli bir cuma mesajı diye ekledim sayıcaksınız ohoo kaç zamanın hukuku var şurda
2 li magnezyum alıcaktım 1 aylık var içinde yazdırmim dedim 170 lira dedilerVallahi çok zoruma gitti, yazdırmaya üşenip 15 liraya aldığım Allergodil 65 lira olmuş burun damlası bu ya
Yıllardır kullandığım yine genelde yazdırmaya üşendiğim 20 liralık Gaviscon 66 lira olmuş, yazdırınca da ekstra fark çıkıyor sgk nın fark aldığı ilaçlar listesine girmiş, öbürüde oramıza buramıza her yerimize sürdüğümüz fito krem, 10 liraydı, 55 lira olmuş. Alerji ilaçlarım raporlu, raporlu ilaçlara da ilave rapor parası gelmiş. Rabbim büyük bir şeyle sınamasın kurban olduğum, ilaç arayan insanları görünce içim cız etti öyle üzüldüm ki bir de parayı verip bulamamak var
Cok guzel oluyoretrafta kirlenmiyor en buyuk alma sebebim. Biz cok kizartma yiyoruz, özellikle tavuk pane yaparken heryere sicramasi beni deli ediyordu. Boyle şeyleri sık pisiriyorsan zam gelmeden al bence
2 li magnezyum alıcaktım 1 aylık var içinde yazdırmim dedim 170 lira dediler
Arkadaşlar ben dayanamıyorum uyumaya gidiyorumdun airfry aldik, lanet bir görgüsüz oldugum için sabaha kadar heycandan uyuyamadim sjsfjsgsjsvs
Daha da zam gelecek diyorlar. Asgari ücretede zam geldi tabi. Dururlar mı. Allah sonumuzu hayır etsin şu devirde 30 bin maaş alsan yetmez.Vallahi çok zoruma gitti, yazdırmaya üşenip 15 liraya aldığım Allergodil 65 lira olmuş burun damlası bu ya
Yıllardır kullandığım yine genelde yazdırmaya üşendiğim 20 liralık Gaviscon 66 lira olmuş, yazdırınca da ekstra fark çıkıyor sgk nın fark aldığı ilaçlar listesine girmiş, öbürüde oramıza buramıza her yerimize sürdüğümüz fito krem, 10 liraydı, 55 lira olmuş. Alerji ilaçlarım raporlu, raporlu ilaçlara da ilave rapor parası gelmiş. Rabbim büyük bir şeyle sınamasın kurban olduğum, ilaç arayan insanları görünce içim cız etti öyle üzüldüm ki bir de parayı verip bulamamak var
22 aralık ödeviBuzdolabı temizlemek. Çamaşır katlayıp yerleştirmek. @kk birinci noteri Bonus @Aktif Lora M Musluk Suyu @UcanSupurge @Limonsuzzcay @klbk33 @JES @Teyocan @golgefeslegeni @Levaiz @Teneffus Zili Efser @N u r @Selizay @Tiniminimavihanim @penyez83 @sweetgirlcandy Pinhan @_ASTRAL_ @O1deren87 @Kitapkontesi @Sidraa Saricivcivcikcik @Kukrim @Nane limon kokusu @paeneperfectus mimesis Hemsirecik ATTRAENTE @fridabaci @74FRIDA @Jou @Oriana Minik Duduklu Tencere @Tubismavis @Verafly
dun bugun mosafirim var yarin gelecegim insallah herkese hayirli cumalarHayırlı sabahlar hayırlı cumalarEki Görüntüle 3181086
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Daha da zam gelecek diyorlar. Asgari ücretede zam geldi tabi. Dururlar mı. Allah sonumuzu hayır etsin şu devirde 30 bin maaş alsan yetmez.
Çok yer kaplasın istemiyorum canım,tezgah üstü kalabalık hiç sevmiyorumBÜyük olması daha iyi değil mi nego kalabalık aileler için Bi kere pişirirsin
Vermedim bugünNego cuum ödev yok mu bugun?
Muhabbet arasında kaçırdım mı yoksa?
Ödevsiz serbest stil mi çalışacağız yoksa bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?