- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.046
- 598
Kutu açılış videosu falan cekicem durun sizEki Görüntüle 3181098 @hemsirecik soyle pozlar bekliyoruz
Artik her sey yagsiz pisecek, olan etim butumda gitmese bariHemşire kuru çalı nerde onda bu yanak
Bol yağ dök sendeArtik her sey yagsiz pisecek, olan etim butumda gitmese bari
Ya arzum yeni çıkarmış favorilere eklemiştim. Arzumun mutfak ürünlerinden memnunum ben. Kullanınca yazar mısın iyiyse onu alabilirim. Kumtel, luxel arasındaydım.Teşekkürler negosummarzumun askom, ben ve gocam cok yiyen bireyler oldugumuz icin buyuk olsun biraz dedik
Kız bu kadın da kupkuru takip etmiyor musun portakal ağacıVar bi hayalimiz
Tanımadım bile çok eskiden bakardım baya yanaklı amaKız bu kadın da kupkuru takip etmiyor musun portakal ağacı
Kendi kuruTanımadım bile çok eskiden bakardım baya yanaklı ama
İçim dışım butum yanağım bir yaKendi kuru
Sabah patates kofte yaptim, patatesi 1 2 damla yag ile pisirdim, disaridan alinan patatesten farki yoktu. Kofteyi fazla pisirmisim kurumus disi ama ici yumuşaktı. Alırken gucune dikkat etmek gerekiyormuş bu 1750w sanirim digerlerinden yuksek. 1 tabak patatesi 10 dakikada pisirdi. Kumtel alanlar gec pisiriyor yazmıştı yorumlaraYa arzum yeni çıkarmış favorilere eklemiştim. Arzumun mutfak ürünlerinden memnunum ben. Kullanınca yazar mısın iyiyse onu alabilirim. Kumtel, luxel ararasındaydım.
Kaç litre seninki?Sabah patates kofte yaptim, patatesi 1 2 damla yag ile pisirdim, disaridan alinan patatesten farki yoktu. Kofteyi fazla pisirmisim kurumus disi ama ici yumuşaktı. Alırken gucune dikkat etmek gerekiyormuş bu 1750w sanirim digerlerinden yuksek. 1 tabak patatesi 10 dakikada pisirdi. Kumtel alanlar gec pisiriyor yazmıştı yorumlara
6 litre askomKaç litre seninki?
Tamam bakayım yine. Trendyol da bak bak kör oldum6 litre askom
Dun bende oyleydimTamam bakayım yine. Trendyol da bak bak kör oldum
Ay luxell çok mu büyük eledim o zamanDun bende oyleydimsabah gidip mağazada gezdim, xiaomi alcaktim yoktu sonra bunlara baktim. Kadin arzum fakir ve luxell onerdi. Luxell kocaman firin gibiydi, fakirinde gucu dusuk arzumun ici disi cezbetti ama hic arastirmadim diye almadim. Aksama kadar baktik video izledik oyle aldik he birde arzumun garantisi 4 yil
Baya buyuktu, midi firin gibiAy luxell çok mu büyük eledim o zaman
Hayırlı cumalar veee günaydıınnnHayırlı sabahlar hayırlı cumalarEki Görüntüle 3181086
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Gunaydin hayirli cumalarHayırlı sabahlar hayırlı cumalarEki Görüntüle 3181086
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Baya buyuktu, midi firin gibi
10 dk dedin vurdun beniSabah patates kofte yaptim, patatesi 1 2 damla yag ile pisirdim, disaridan alinan patatesten farki yoktu. Kofteyi fazla pisirmisim kurumus disi ama ici yumuşaktı. Alırken gucune dikkat etmek gerekiyormuş bu 1750w sanirim digerlerinden yuksek. 1 tabak patatesi 10 dakikada pisirdi. Kumtel alanlar gec pisiriyor yazmıştı yorumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?