Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkürler negosumm arzumun askom, ben ve gocam cok yiyen bireyler oldugumuz icin buyuk olsun biraz dedik
Ya arzum yeni çıkarmış favorilere eklemiştim. Arzumun mutfak ürünlerinden memnunum ben. Kullanınca yazar mısın iyiyse onu alabilirim. Kumtel, luxel arasındaydım.

Ya arzum yeni çıkarmış favorilere eklemiştim. Arzumun mutfak ürünlerinden memnunum ben. Kullanınca yazar mısın iyiyse onu alabilirim. Kumtel, luxel ararasındaydım.
Sabah patates kofte yaptim, patatesi 1 2 damla yag ile pisirdim, disaridan alinan patatesten farki yoktu. Kofteyi fazla pisirmisim kurumus disi ama ici yumuşaktı. Alırken gucune dikkat etmek gerekiyormuş bu 1750w sanirim digerlerinden yuksek. 1 tabak patatesi 10 dakikada pisirdi. Kumtel alanlar gec pisiriyor yazmıştı yorumlara

Kaç litre seninki?

Tamam bakayım yine. Trendyol da bak bak kör oldum
Dun bende oyleydim sabah gidip mağazada gezdim, xiaomi alcaktim yoktu sonra bunlara baktim. Kadin arzum fakir ve luxell onerdi. Luxell kocaman firin gibiydi, fakirinde gucu dusuk arzumun ici disi cezbetti ama hic arastirmadim diye almadim. Aksama kadar baktik video izledik oyle aldik he birde arzumun garantisi 4 yil

Ay luxell çok mu büyük eledim o zaman

Baya buyuktu, midi firin gibi

Başından beri direniyorum almamak için sonunda bana da aldıracaksın :)))) yağsız kızartmamı olur otur totonun üstüne diye kendime telkin verirken nüçün üstüme geliyorsun nüçüüüüünnnn :)))))

10 dk dedin vurdun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…