- 8 Nisan 2017
- 57.304
- 307.984
- 698
ben de dondum ortcem ustumu cocuklari yatirip geldim kk ya
Hanımlar bir şey sorcam ya.
Hani bu meyveli beyaz pastane pastalarinin üzerindeki beyaz kremayı nasil yapiyolar tarifi falan var mı biliyo musunuz? Araştırdım bulamadım. Krem santi o tadı vermiyor. O kremanin hastasiyim
Eşimin doğum günü yaklaşıyor ondan yapmak istiyorum ama.
Çok teşekkür ederim.cok gecmis olsun bir an once Allah sifasini versin insallah
Çok teşekkürler. Sadaka vermeyi ihmal etmiyoruz ama tabii bu olay sonrası da en kısa zamanda vereceğiz musluk suyu.Geçmiş olsun. Sadaka verin. Rabbim bağışlamış.
Amin. Çok teşekkür ederim.Allah şifa versin İnşaAllah iyi olur cabuk toparlar
Bu şekilde hayatta almam artık tırnağın varsa başını kası demişler. En iyisi bı robot süpürge sanırım en azından o kendini şarj ediyorBaşka da dertleri varmıymış zamanında ev işine gitmişligim oldu bi kere sabah kahvaltı vermek gibi bi zorunluluğunuz yok yarım günse eger çay ikram edilebilir yarım günde olsa 2 - 3 gibi iş bitiyor erken gelindigi için öglen yemegi verilir 12. 30 falan gibi heeee eger 11 gibi kahvaltı yapıldıysa beraber yarım gün için ekxra çay bile ikram etmeye gerek yok sonuçta oraya keyfe gelmediler çalışmaya geldiler başka bi yerde çalışsalar sürekli ikram mı alıcak lar tam gün olduğu zaman ise kesinlikle doyurucu bi öglen yemegi verilir çünkü fiziksel güç gerektiren bi durum çalışanın enerjisi olması gerekir ikindi gibi de çay kahve ikram edilebilir bu iş verenin merhameti ile alakalı yoruldun bi ara ver çay iç gibi. Bana kalırsa o hanimları bi daha asla çagarmayın memnuniyetsiz insanın yaptığı işten de hayır gelmez
Gecmis olsun canim. Rabbim korumuşÇok teşekkür ederim.
Çok teşekkürler. Sadaka vermeyi ihmal etmiyoruz ama tabii bu olay sonrası da en kısa zamanda vereceğiz musluk suyu.
Amin. Çok teşekkür ederim.
iyi gecelerIyi uykular bacılar
Esim biraz once isten geldi yemek verdim
Bugün ortalik topladim. Cocuklar kendi odalarini topladilar
Kahvalti bulasik
Bugün mutfakta fazla zaman geçirmek istemedim.oğlumda istemedi.yüzuk corbasi yaptim.buzluktan hoop tencereye
Cocuklarla markete gittik geldik.bol bol mutfak Topladim
Kizimi yıkadim
Aksam cocuklar yatarken wc ve lavobayi yikadim.koltuklarin örtusunu cirptim duzenledim.
Bul.mak calistirdim. Yerlestirmek istiyorum ama gec oldu ses oluyor artik sabaha.
Iyi geceler canimiyi geceler
ama mis gibi olmuyor mu ozamanGece gece koltuk örtülerini düzenleyince bütün evi temizlemis gibi hissediyorum
Ekmek istemez su istemez temiz işBu şekilde hayatta almam artık tırnağın varsa başını kası demişler. En iyisi bı robot süpürge sanırım en azından o kendini şarj ediyor
Hiç bilmiyorum canım olabilir de olmayabilir de
Yani bunu dile getirmeleri de başlı başına saçmalık.Bu şekilde hayatta almam artık tırnağın varsa başını kası demişler. En iyisi bı robot süpürge sanırım en azından o kendini şarj ediyor
Canımm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?