Ben de kıyamıyordum civcivim sonunda kıydım sipariş ettim 104 TL düşmüşYa ben de şu nego ilbays demiştiya onlardan alcam bi türlü kıyamıyorum parama
Nego aklıma gelmişken. Onlar camları silince kurulama istemeden kuruyor dimi? Bi tane mikrofiber bezim var çok güzel camlari hep onunla siliyorum onun gibi bi bez bulsam alcam da toz almak için
Bi bitmedi şu su sıkıntınız yaBende dün davetliydim. Bugünde sabah kahvaltı şöleni öğlen olmadan çocukları yıkadım su gitti. Su yüzünden depresyondayım
Teşekkür ederim canımSenin de geçmiş doğum günün kutlu olsu canım
Ben de 109a aldım gelsin bakalimBen de kıyamıyordum civcivim sonunda kıydım sipariş ettim 104 TL düşmüş
DEdim kaçırdımmı acaba diyede tamamÇünkü vermedim normal:)
İz bırakmıyor çok rahat edeceksinBen de 109a aldım gelsin bakalim
Toz almak zaten işkence bir de bez kötü olunca ikiye katlaniyor
Yumurta akıyla yapılıyor diye duymuştum emin değilimHanımlar bir şey sorcam ya.
Hani bu meyveli beyaz pastane pastalarinin üzerindeki beyaz kremayı nasil yapiyolar tarifi falan var mı biliyo musunuz? Araştırdım bulamadım. Krem santi o tadı vermiyor. O kremanin hastasiyim
Eşimin doğum günü yaklaşıyor ondan yapmak istiyorum ama.
Amin teşekkür ederim. İnşallah bir hasar kalmaz, tekrar yürüyebilir eşim.Çok geçmiş olsun canım cok umarım hiç bı hasar olmadan atlatır eşin rabbim şafi ismiyle tecelli etsin
Teşekkür ederim, amin. İş kazası olduğu için jandarma tutanak tutmuş, acildeki doktor da bir şey olmaz iyileşir demiş yollamış eve. Morarma, şişme, his kaybı olursa gel hemen demiş.Rabbim hayırlı şifa nasip etsin, gözlem altında kalması gerekmiyor mu, nasıl çıkardılar hastaneden, dua edeceğim sizler için, Allahım güzel doktorlarla karşılaştırsın
Amin inşallah penyez. Teşekkür ederim.Canım çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin
Çok teşekkür ederim süpürge. İnşallah eski sağlığına kavuşur.Allah yardımcınız olsun canım inşallah kalıcı bir durum oluşmaz çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim teneffüs. Demek ki daha yaşayacak ömrüm varmış diyor eşim, çünkü o gürültüde sesini duyuramamış kimse de görmemiş. Makinayı kullanan kişi de görmemiş. Allah tarafından adam durmuş birden.Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin. Beterinden korusun
Teşekkür ederim, amin inşallah.Rabbim acil şifalar versinsizlere bağışlasın, inşallah sorunsuz atlatırsınız.
Teşekkürler, inşallah eskisi gibi olur, hemen de toparlar eşim.Yaaaa çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah hiç bir şey olmaz
Doktor gözlem altında tutmayı gerek görmemiş. Eşim demiş zaten iş makinası geçti üstünden basit bir yaralanma değil diye ama acildeki doktor için diğer vakaların yanında pek önemli görünmedi sanırım.Ahh çook çook geçmiş olsunnnnn.Rabbim beterinden korusun.Ama şöyle ki her yönünyle değerlendirmek amacıyla hasta gözlem altında olması lazım
Kendi isteğiyle mi çıktı?Herhangi bir sıkıntıda mutlaka direk hastaneye gidin sonuçta bir iş kazası
Amin, çok teşekkür ederim.Rabbim sifa versin canim cok gecmis olsun
Teşekkür ederim.Cok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin
Çok sağol nego çok teşekkür ederim. Allah bağışladı, daha bu dünyada yiyecek rızkı varmış. Makinanın üstüme çıkıp ezmesini bekledim diyor çünkü eşim.Ahh çok geçmiş olsun Allah korktuğunuza uğratmasın.
İnşallah pinhan, ben de güzel haberler verebilmeyi çok isterim. Allah ın izniyle o günleri de görürüm inşallah.Mimesis çok geçmiş olsun. Allahım kalıcı şifa versin. Korktuğunuza uğratmasın Allah.
İnşallah güzel haberlerini bekleriz.
Süpürdüm toz aldım sildim tüm eviGünaydın kızlar
Yatakları topladım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım
Yorgan yıkadım kuruttum serdim
Diğer Çamaşırları attım yıkanıyor
Kızımı yıkadım
cok gecmis olsun bir an once Allah sifasini versin insallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Evime yardımcı almadım hiç ama etrafımda alanlar var. Yemek ve çay molası tamam. İkram da bazen verirler. Ama Çıkışta karın doyurduklarını duymadım görmedim.Merhaba arkadaşlar size sorum olacak biraz tuhaf ama yinede sormak istedim arkadaşım bana iki kişi ayarladi ev temizliği için 2 kişi geliyorlarmis yarım güne 400 dedi tamam dedim neyse geldiler hemen işe basladilar arada kahvaltı hazırladım yedik içtik tekrar ise devam ettiler bir saat sonra tekrar bı çay ikram ettim hatta yarım günden biraz uzun sürdü ben 500 verdim verirken de emin olmak için tek kisim yoksa iki kisimi bu fiyat dedim iki kişi dediler. Şimdi arkadaşım aramış ben kadınları aç birakmisim öyle olmazmış kahvaltıdan sonra çayın yanına bisküvi meyve çerez fln koyacakmisim giderken de iş bitince karınlarını doyurup öyle gonderecekmisim vakitleri yoksada ellerine paket yapıp verecekmisim. Ee kuzum ben bu kadar hizmet ettikten sonra kendi işimi kendim yaparım birde ilk geliyorlar daha güvendiğim zaman ben anahtarı verip çıkacağım başlarını beklemem mı gerekiyor karınlarını doyurmak icin. Kizlar benmi yanlış düşünüyorum yoksa düzen böylemi ?
Geçmiş olsun. Sadaka verin. Rabbim bağışlamış.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Allah şifa versin İnşaAllah iyi olur cabuk toparlarKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Başka da dertleri varmıymış zamanında ev işine gitmişligim oldu bi kere sabah kahvaltı vermek gibi bi zorunluluğunuz yok yarım günse eger çay ikram edilebilir yarım günde olsa 2 - 3 gibi iş bitiyor erken gelindigi için öglen yemegi verilir 12. 30 falan gibi heeee eger 11 gibi kahvaltı yapıldıysa beraber yarım gün için ekxra çay bile ikram etmeye gerek yok sonuçta oraya keyfe gelmediler çalışmaya geldiler başka bi yerde çalışsalar sürekli ikram mı alıcak lar tam gün olduğu zaman ise kesinlikle doyurucu bi öglen yemegi verilir çünkü fiziksel güç gerektiren bi durum çalışanın enerjisi olması gerekir ikindi gibi de çay kahve ikram edilebilir bu iş verenin merhameti ile alakalı yoruldun bi ara ver çay iç gibi. Bana kalırsa o hanimları bi daha asla çagarmayın memnuniyetsiz insanın yaptığı işten de hayır gelmezMerhaba arkadaşlar size sorum olacak biraz tuhaf ama yinede sormak istedim arkadaşım bana iki kişi ayarladi ev temizliği için 2 kişi geliyorlarmis yarım güne 400 dedi tamam dedim neyse geldiler hemen işe basladilar arada kahvaltı hazırladım yedik içtik tekrar ise devam ettiler bir saat sonra tekrar bı çay ikram ettim hatta yarım günden biraz uzun sürdü ben 500 verdim verirken de emin olmak için tek kisim yoksa iki kisimi bu fiyat dedim iki kişi dediler. Şimdi arkadaşım aramış ben kadınları aç birakmisim öyle olmazmış kahvaltıdan sonra çayın yanına bisküvi meyve çerez fln koyacakmisim giderken de iş bitince karınlarını doyurup öyle gonderecekmisim vakitleri yoksada ellerine paket yapıp verecekmisim. Ee kuzum ben bu kadar hizmet ettikten sonra kendi işimi kendim yaparım birde ilk geliyorlar daha güvendiğim zaman ben anahtarı verip çıkacağım başlarını beklemem mı gerekiyor karınlarını doyurmak icin. Kizlar benmi yanlış düşünüyorum yoksa düzen böylemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?