Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de kıyamıyordum civcivim sonunda kıydım sipariş ettim 104 TL düşmüş

Yumurta akıyla yapılıyor diye duymuştum emin değilim

bugun oglen 2 ye kadar uyumusum
kalktim kahvalti ettim
sonra mutfagi topladim
cocuk odasinin daginikligini topladim
market alosverisi yaptik
aksam yemegi hazirladim uedik topladim
esime canta hazirladim ise gonderdim
makinaya camasir attim
birazdan cocuklari yatiracagim

Çok geçmiş olsun canım cok umarım hiç bı hasar olmadan atlatır eşin rabbim şafi ismiyle tecelli etsin
Amin teşekkür ederim. İnşallah bir hasar kalmaz, tekrar yürüyebilir eşim.
Rabbim hayırlı şifa nasip etsin, gözlem altında kalması gerekmiyor mu, nasıl çıkardılar hastaneden, dua edeceğim sizler için, Allahım güzel doktorlarla karşılaştırsın
Teşekkür ederim, amin. İş kazası olduğu için jandarma tutanak tutmuş, acildeki doktor da bir şey olmaz iyileşir demiş yollamış eve. Morarma, şişme, his kaybı olursa gel hemen demiş.
Canım çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin
Amin inşallah penyez. Teşekkür ederim.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah kalıcı bir durum oluşmaz çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim süpürge. İnşallah eski sağlığına kavuşur.
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin. Beterinden korusun
Teşekkür ederim teneffüs. Demek ki daha yaşayacak ömrüm varmış diyor eşim, çünkü o gürültüde sesini duyuramamış kimse de görmemiş. Makinayı kullanan kişi de görmemiş. Allah tarafından adam durmuş birden.
Rabbim acil şifalar versin sizlere bağışlasın, inşallah sorunsuz atlatırsınız.
Teşekkür ederim, amin inşallah.
Yaaaa çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah hiç bir şey olmaz
Teşekkürler, inşallah eskisi gibi olur, hemen de toparlar eşim.
Doktor gözlem altında tutmayı gerek görmemiş. Eşim demiş zaten iş makinası geçti üstünden basit bir yaralanma değil diye ama acildeki doktor için diğer vakaların yanında pek önemli görünmedi sanırım.
Rabbim sifa versin canim cok gecmis olsun
Amin, çok teşekkür ederim.
Cok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin
Teşekkür ederim.
Ahh çok geçmiş olsun Allah korktuğunuza uğratmasın.
Çok sağol nego çok teşekkür ederim. Allah bağışladı, daha bu dünyada yiyecek rızkı varmış. Makinanın üstüme çıkıp ezmesini bekledim diyor çünkü eşim.
Mimesis çok geçmiş olsun. Allahım kalıcı şifa versin. Korktuğunuza uğratmasın Allah.
İnşallah güzel haberlerini bekleriz.
İnşallah pinhan, ben de güzel haberler verebilmeyi çok isterim. Allah ın izniyle o günleri de görürüm inşallah.

Allah hepinizden razı olsun. Güzel dualarınız beni çok iyi hissettirdi. Kızıma korkularımı, endişelerimi, üzüntümü belli etmemek için gün içinde resmen insanüstü bir çaba harcadım. Mesajlarınızı okurken tutamadım artık kendimi. Sağolun var olun.

Süpürdüm toz aldım sildim tüm evi
Halıları serdim
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Akşam yemeği yedik mutfağı topladım
2 makine çamaşırı yıkadım astım kurumadı acayip nem ve sis var yarın akşama kurur belki
45 dk kv ye gittik ortamdaki negatif hava neden geldiniz ki tavrı yetti Ev yine dağıldı bıraktım yetti sabaha toplarım. Bi toprak bulup bassam keşke

cok gecmis olsun bir an once Allah sifasini versin insallah

Evime yardımcı almadım hiç ama etrafımda alanlar var. Yemek ve çay molası tamam. İkram da bazen verirler. Ama Çıkışta karın doyurduklarını duymadım görmedim.
Oldu olacak yoruldular o kadar yol gitmesinler diye evde yatılı kalın teklifi de etseydiniz

Geçmiş olsun. Sadaka verin. Rabbim bağışlamış.

Allah şifa versin İnşaAllah iyi olur cabuk toparlar

Başka da dertleri varmıymış zamanında ev işine gitmişligim oldu bi kere sabah kahvaltı vermek gibi bi zorunluluğunuz yok yarım günse eger çay ikram edilebilir yarım günde olsa 2 - 3 gibi iş bitiyor erken gelindigi için öglen yemegi verilir 12. 30 falan gibi heeee eger 11 gibi kahvaltı yapıldıysa beraber yarım gün için ekxra çay bile ikram etmeye gerek yok sonuçta oraya keyfe gelmediler çalışmaya geldiler başka bi yerde çalışsalar sürekli ikram mı alıcak lar tam gün olduğu zaman ise kesinlikle doyurucu bi öglen yemegi verilir çünkü fiziksel güç gerektiren bi durum çalışanın enerjisi olması gerekir ikindi gibi de çay kahve ikram edilebilir bu iş verenin merhameti ile alakalı yoruldun bi ara ver çay iç gibi. Bana kalırsa o hanimları bi daha asla çagarmayın memnuniyetsiz insanın yaptığı işten de hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…