Cok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versinKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Hemen saklıyorum ablammm ayıpsınBi tanesini bana sakla
Evet canım kurulamıyorsun al pişman olmazsın.Ya ben de şu nego ilbays demiştiya onlardan alcam bi türlü kıyamıyorum parama
Nego aklıma gelmişken. Onlar camları silince kurulama istemeden kuruyor dimi? Bi tane mikrofiber bezim var çok güzel camlari hep onunla siliyorum onun gibi bi bez bulsam alcam da toz almak için
Sipariş verdim gittiEvet canım kurulamıyorsun al pişman olmazsın.
Evi havalandirdim
Yatağı topladm
Evi supurttum
Kahvaltı hazırladım topladim
Yemeği hallettim (hünkarbegendi)
Banyoya silikon çektik oraları bi toparladım, silcem birazdan
Buzluğa kurabiye yaptım attim
Şimdi bi kahvemi içip spor yapcam sonra çamaşır katlicam, kitap okurum başka da bir isim yok şimdilik.
Senin de geçmiş doğum günün kutlu olsu canımGeçmiş doğum günün kutlu olsun canım ayın 13ü de benimkiydi oldum 34 seneye yolun yarısı
Daha yok muyduGeçmiş doğum günün kutlu olsun kardeşim ❤
Turuncuyu seversin konsept ayarladım en bebeksi olandan.
Bir de kasımpatılar
Eki Görüntüle 3181588
Eki Görüntüle 3181582
Eki Görüntüle 3181583 Eki Görüntüle 3181584
Bende dün davetliydim. Bugünde sabah kahvaltı şöleni öğlen olmadan çocukları yıkadım su gitti. Su yüzünden depresyondayımKolay gelsin canım ben de yoğunum haftasonu işi gücü temizliği apartmanca oturmamız var oraya gideceğim bi de
Geçmiş olsun nasıllar şimdi?Dün gece ortanca ateşlendi doktora götürdüm boğazı kızarık dedi iğne yaptı antibiyotik yazdı ,eve geldim iki saat somra küçük ateşlendi
İkisine de yine ilaç başladım ,ne olacak böyle ya bir hafta okula gidiyorlar bir hafta evde
Nice mutlu yıllaraGünaydın
Herkese iyi pazarlar
Dün koşturmalı bir gündü ve evlilik yıldönümümüzdü epey yoruldum ama güzel bir gün oldu, eşim çalıştı akşam geç geldi o yüzden kutlamayı evde yaptık başbaşa, akşama kadar bende işlerimi bitirmiş oldum
-Nevresimler ve havlular değiştirildi
-İki banyoda temizlendi
-Balkonun tozunu aldım ve sildim
-Cam önlerini sildim iki camın tellerini yıkadım
-Ev komple süpürüldü ve silindi
-5 makina çamaşır yıkandı
-Çöp kutumun olduğu dolabı söküp temizledim
-Akşam için yemekleri yaptım
-Mutfak bilmem kaç kez toparlandı
-Gece en son yağçözle ocağı temizleyip, bulaşık makinasını çalıştırdım
Bugün öğleden sonra arkadaşım gelecek, nikah şahidimizdi kendisi ahretlik dostum, onunla vakit geçiririz biraz, o gelene kadar yemek yapma ve bir iki dikiş işi hallettme planım var bakalım, hepinize güzel bir gün diliyorum
Eline sağlık ne güzel olmuş.Ben bugünü atma değerlendir günü ilan ediyorum, eşimin çok eski bir hırkası var evde giyer bir türlü de vazgeçmez ondan, geçen gün gözüme çarptı etekleri kol ağızları sökülmüş hep. Eski kot pantalonların verilemeyecek durumda olanlarının bacaklarını keser kumaş olarak kullanırım, çanta yaparım genelde bu sefer tek bacaktan biye yaptım, emektar hırkasını bir kaç yıl daha idare eder allah ömür verirse
Sağol nego,ortanca iyi de küçük ilacın etkisi geçtikçe ateşleniyor yineGeçmiş olsun nasıllar şimdi?
Ahh çok geçmiş olsun Allah korktuğunuza uğratmasın.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Allah şifa versin canımSağol nego,ortanca iyi de küçük ilacın etkisi geçtikçe ateşleniyor yine
Sağol canım aminAllah şifa versin canım
Mimesis çok geçmiş olsun. Allahım kalıcı şifa versin. Korktuğunuza uğratmasın Allah.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?