- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
Negos hergun boyle kesintimi oluyor oradaSuyu bekliyorum sabırla ve sinirle çıldırmak üzereyken
Büyük hasta okula gitmedi küçükte ona eşlik etti ama o pek hasta değil.
Oynatmaya az kaldı gerçekten az kaldı
Onlar becerikli kadınlar örgü biliyorlar, benim örgü bilgim iki ters bir düz :)))))Eline sağlık güle güle giysin böyle durumlarda annem kv hep ilmek çıkarıp yeniden örüyolar o geldi aklıma
Allah şifa versin yavruyaÖdevleri aldım ikisini de yapacağım nasipse.
Yine ateşli bir geceydi, oğlum ateşli, hala pek iyi değil.Onu nazlıyorum bu saate kadar pek birşey yapamadım. Kendime de anca geldim sanırım.
Bir posta çamaşır attım.
Banyo yıkıcam birazdan.
Sonra süpürürüm.
Sonra yemek.
Oğluş izin verdiği ölçüde artık.
Yok canım epey ürün denedim geçmiyor kazıyıp yeniden derz bile yapmıştım. Kireç sarartıyor zamanla.sirke işe yarar belki, gerçi kesin denemişsindir
24 saat kesinti oluyor 24 saat geliyor bazen 36 saati geçiyor kesinti. Barajda su yok (kaçak mı varmış neymiş)başka barajdan hat döşüyorlar bitecek az kaldı deniliyorNegos hergun boyle kesintimi oluyor orada
Kizlar airfryer de balik soran olmustu, dun palamut pisirdim, 14 dakikada kıpkırmızı kizartti, icide yumusak ve lezzetliydi.
Ayy cok kotuymus ya, insallah hemen biterde halledilir sorun24 saat kesinti oluyor 24 saat geliyor bazen 36 saati geçiyor kesinti. Barajda su yok (kaçak mı varmış neymiş)başka barajdan hat döşüyorlar bitecek az kaldı deniliyor
Koku oluyor mu ? Ben sırf koku için almak istiyorumKizlar airfryer de balik soran olmustu, dun palamut pisirdim, 14 dakikada kıpkırmızı kizartti, icide yumusak ve lezzetliydi.
Sen karar verebildinmi negosATTRAENTE sormuştu canım
AminAyy cok kotuymus ya, insallah hemen biterde halledilir sorun
Balik ve koftede koku oluyor mutfakta, ama butun eve dagilmiyor tavavada pişirildigi zamanki gibi. Ben cami acip pisirdim. Onun dışında patates falan kokmuyor hicKoku oluyor mu ? Ben sırf koku için almak istiyorum
Bir terazi olarak ne kadar kararsız olduğumu biliyor olmalısınSen karar verebildinmi negos
Kizlar airfryer de balik soran olmustu, dun palamut pisirdim, 14 dakikada kıpkırmızı kizartti, icide yumusak ve lezzetliydi.
Eve dağılmasın yeter cidden kokuya çok takıntım var hayatı zehir ediyorum bu konuda kendimeBalik ve koftede koku oluyor mutfakta, ama butun eve dagilmiyor tavavada pişirildigi zamanki gibi. Ben cami acip pisirdim. Onun dışında patates falan kokmuyor hic
Yilbasindan once karar ver benceeBir terazi olarak ne kadar kararsız olduğumu biliyor olmalısın
Açıkçası ben temizlikten cok korkuyordum cunku rezistansi acikta, ama az yagda pisirme yapildigi icin oraya kadar yag sicramiyor. Pisirme yaptıktan sonra nemli bezle siliyorum sadece. Sepet ve hazne zaten yapismaz özellikli bulasik detertani ile yikaniyor hemenTemizliği nasıl yapılıyor canım , eski fritözler vardı işkence aleti gibiydi temizlemesi, bunun kolay mı temizliği
Bende koku konusunda cok hassasim, baliktan sonra himf himf kokladim heryeri hsgshsEve dağılmasın yeter cidden kokuya çok takıntım var hayatı zehir ediyorum bu konuda kendime
aa ben de merak ediyordum. Balık denemedim henüz. Tavuğu iyi yaptığına göre onu da iyi yapar diye düşünüyordumKizlar airfryer de balik soran olmustu, dun palamut pisirdim, 14 dakikada kıpkırmızı kizartti, icide yumusak ve lezzetliydi.
Bende tavuk denemedim dahaaa ben de merak ediyordum. Balık denemedim henüz. Tavuğu iyi yaptığına göre onu da iyi yapar diye düşünüyordum
ben youtube temzilik videosu yaptım az kalsın bozacaktım, çok üzüldüm. O yüzden kullanım sonrası hemen siliyorum. Kalıntı kalsa da resdans arasında kalsın ne yapayımYilbasindan once karar ver bencee
Açıkçası ben temizlikten cok korkuyordum cunku rezistansi acikta, ama az yagda pisirme yapildigi icin oraya kadar yag sicramiyor. Pisirme yaptıktan sonra nemli bezle siliyorum sadece. Sepet ve hazne zaten yapismaz özellikli bulasik detertani ile yikaniyor hemen
Bende koku konusunda cok hassasim, baliktan sonra himf himf kokladim heryeri hsgshscami pencereyi acip kapiyi kapatirsan kalmiyor koku, zaten hemen pisiyor ve yeniyor
Nasip bakalım olursa güzel olur olmazsa da çok üzülmem gibi bilemedimYilbasindan once karar ver bencee
Açıkçası ben temizlikten cok korkuyordum cunku rezistansi acikta, ama az yagda pisirme yapildigi icin oraya kadar yag sicramiyor. Pisirme yaptıktan sonra nemli bezle siliyorum sadece. Sepet ve hazne zaten yapismaz özellikli bulasik detertani ile yikaniyor hemen
Bende koku konusunda cok hassasim, baliktan sonra himf himf kokladim heryeri hsgshscami pencereyi acip kapiyi kapatirsan kalmiyor koku, zaten hemen pisiyor ve yeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?