Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah şifa versin yavruya

Negos hergun boyle kesintimi oluyor orada
24 saat kesinti oluyor 24 saat geliyor bazen 36 saati geçiyor kesinti. Barajda su yok (kaçak mı varmış neymiş)başka barajdan hat döşüyorlar bitecek az kaldı deniliyor

Kizlar airfryer de balik soran olmustu, dun palamut pisirdim, 14 dakikada kıpkırmızı kizartti, icide yumusak ve lezzetliydi.

Temizliği nasıl yapılıyor canım , eski fritözler vardı işkence aleti gibiydi temizlemesi, bunun kolay mı temizliği

Balik ve koftede koku oluyor mutfakta, ama butun eve dagilmiyor tavavada pişirildigi zamanki gibi. Ben cami acip pisirdim. Onun dışında patates falan kokmuyor hic
Eve dağılmasın yeter cidden kokuya çok takıntım var hayatı zehir ediyorum bu konuda kendime

Bir terazi olarak ne kadar kararsız olduğumu biliyor olmalısın
Yilbasindan once karar ver bencee
Temizliği nasıl yapılıyor canım , eski fritözler vardı işkence aleti gibiydi temizlemesi, bunun kolay mı temizliği
Açıkçası ben temizlikten cok korkuyordum cunku rezistansi acikta, ama az yagda pisirme yapildigi icin oraya kadar yag sicramiyor. Pisirme yaptıktan sonra nemli bezle siliyorum sadece. Sepet ve hazne zaten yapismaz özellikli bulasik detertani ile yikaniyor hemen
Eve dağılmasın yeter cidden kokuya çok takıntım var hayatı zehir ediyorum bu konuda kendime
Bende koku konusunda cok hassasim, baliktan sonra himf himf kokladim heryeri hsgshs cami pencereyi acip kapiyi kapatirsan kalmiyor koku, zaten hemen pisiyor ve yeniyor

ben youtube temzilik videosu yaptım az kalsın bozacaktım, çok üzüldüm. O yüzden kullanım sonrası hemen siliyorum. Kalıntı kalsa da resdans arasında kalsın ne yapayım

Nasip bakalım olursa güzel olur olmazsa da çok üzülmem gibi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…