- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ordan anlaşılıyor mu yaOlur tabi sağlık olsun.
Sen nasılsın civcikim? Durgunsun keyifsizsin canını sıkan bir şey mi var?
Geçmiş olsun canımOrdan anlaşılıyor mu ya
Valla bonusum çok şükür belli bir şey yok bi boşluktayım bu ara sürekli bi sorgulama halindeyim.
Ders çalışırken kafam doluydu şimdi birden boş kalınca.
Bir de babam yattı hastanede 45 gün o süreç de yıprattı biraz böyle yani Allah beterinden korusun tabi ki
Sağ ol canimGeçmiş olsun canım
Aklıma geldi valla sınav istediğin gibi olmamıştı dimi acaba ondan mı böyle oldun diye.Ordan anlaşılıyor mu ya
Valla bonusum çok şükür belli bir şey yok bi boşluktayım bu ara sürekli bi sorgulama halindeyim.
Ders çalışırken kafam doluydu şimdi birden boş kalınca.
Bir de babam yattı hastanede 45 gün o süreç de yıprattı biraz böyle yani Allah beterinden korusun tabi ki
Öyle öyle canım Rabbim sağlık versin de gerisi hallolur gerçekten. Yalan dünya işte çok da takılmamak lazm daAklıma geldi valla sınav istediğin gibi olmamıştı dimi acaba ondan mı böyle oldun diye.
45 gün uzun zaman onun tesiride kalmıştır hastalıklarda her şey boş geliyor insana
Anammm keşke bana da hediye gelseydi hayaller Philips hayatlar KumtelBu melet lahana sarrmasıda pişiriyormu
Bana hediye geldi attım killere orda duruyor C Capanin Gururu Teyom
Kız efser sana şu hediye getiren eş dosttan az bu tarafa yollaBu melet lahana sarrmasıda pişiriyormu
Amin aminKız efser sana şu hediye getiren eş dosttan az bu tarafa yollabiri robot süpürge getirir biri air fry Allahım nasip et
Efser sana kıyamam ama döverin haBu melet lahana sarrmasıda pişiriyormu
Acıp başıma bela etmiyeyim diye attım kilereKız efser sana şu hediye getiren eş dosttan az bu tarafa yollabiri robot süpürge getirir biri air fry Allahım nasip et
Sana kalori içeren görsel hazırlıyorum şu anÖyle öyle canım Rabbim sağlık versin de gerisi hallolur gerçekten. Yalan dünya işte çok da takılmamak lazm da
Bir de bunların üstüne diyetteyim açım en büyük faktör bu bence
Kutusunda kibar kibar duruyorEfser sana kıyamam ama döverin ha
İşte alıp bir heves sonra kullanmamak var o yüzden de çok elzem değil diyorum birde tezgahta eşya sevmiyorum ben biliyor musunCanım kullanışlı bir makine. ama olmazsa da olur muydu? evet olurdu. Bende çocuk yok, eşim de yemek seçmez kızartma vs hiç yapmıyordum ev kirlenir, temizlemek zor diye. Şimdi kızartma yapıyorum. Bir de köz sebze çok yapıyorum. Malum hayat boyu diyetteyimmesela robor spürge mi airfryer mı? kesinlikle robot derim
Yok çok değil boğazı ağrıyorBende çocukları sorucaktım çok mu kötü büyük? Tam sınav öncesi toparlansa bari ya
Suya hiç bişey diyemiyorum en hassas konu su
Ruhum sıkıştı
Efser bende istiyorum zengin eş dostBu melet lahana sarrmasıda pişiriyormu
Şaka bi yana güle güle kullan efserimAcıp başıma bela etmiyeyim diye attım kilere
2-3 aydır orda duruyor kıza yollayayım dedim oda mutfakğım küçük nereye koyayım dedi
Açıp denemek nasıp olmadı
Amin
Bende ondan açmak istemiyorumİşte alıp bir heves sonra kullanmamak var o yüzden de çok elzem değil diyorum birde tezgahta eşya sevmiyorum ben biliyor musun
Yok çok değil boğazı ağrıyor
Ruhum sıkıştı
Efser bende istiyorum zengin eş dost
Kız senin ne güzel bi çevren var anaaaBu melet lahana sarrmasıda pişiriyormu
Robot da mı getirmislerKız efser sana şu hediye getiren eş dosttan az bu tarafa yollabiri robot süpürge getirir biri air fry Allahım nasip et
Sana kalori içeren görsel hazırlıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?