Düzenli Evimiz & Hayatımız

Olur tabi sağlık olsun.
Sen nasılsın civcikim? Durgunsun keyifsizsin canını sıkan bir şey mi var?
Ordan anlaşılıyor mu ya
Valla bonusum çok şükür belli bir şey yok bi boşluktayım bu ara sürekli bi sorgulama halindeyim.
Ders çalışırken kafam doluydu şimdi birden boş kalınca.
Bir de babam yattı hastanede 45 gün o süreç de yıprattı biraz böyle yani Allah beterinden korusun tabi ki

Geçmiş olsun canım

Aklıma geldi valla sınav istediğin gibi olmamıştı dimi acaba ondan mı böyle oldun diye.
45 gün uzun zaman onun tesiride kalmıştır hastalıklarda her şey boş geliyor insana

Aklıma geldi valla sınav istediğin gibi olmamıştı dimi acaba ondan mı böyle oldun diye.
45 gün uzun zaman onun tesiride kalmıştır hastalıklarda her şey boş geliyor insana
Öyle öyle canım Rabbim sağlık versin de gerisi hallolur gerçekten. Yalan dünya işte çok da takılmamak lazm da

Bir de bunların üstüne diyetteyim açım en büyük faktör bu bence

Kız efser sana şu hediye getiren eş dosttan az bu tarafa yolla biri robot süpürge getirir biri air fry Allahım nasip et
Acıp başıma bela etmiyeyim diye attım kilere
2-3 aydır orda duruyor kıza yollayayım dedim oda mutfakğım küçük nereye koyayım dedi
Açıp denemek nasıp olmadı
Amin

İşte alıp bir heves sonra kullanmamak var o yüzden de çok elzem değil diyorum birde tezgahta eşya sevmiyorum ben biliyor musun
Bende çocukları sorucaktım çok mu kötü büyük? Tam sınav öncesi toparlansa bari ya
Suya hiç bişey diyemiyorum en hassas konu su
Yok çok değil boğazı ağrıyor

Nego Yüzünü güldüreyim biraz suyu unut
Ruhum sıkıştı
Bu melet lahana sarrmasıda pişiriyormu
Bana hediye geldi attım killere orda duruyor C Capanin Gururu Teyom
Efser bende istiyorum zengin eş dost

Acıp başıma bela etmiyeyim diye attım kilere
2-3 aydır orda duruyor kıza yollayayım dedim oda mutfakğım küçük nereye koyayım dedi
Açıp denemek nasıp olmadı
Amin
Şaka bi yana güle güle kullan efserim açmalısın bence

Bende ondan açmak istemiyorum
Bir heves haldır haldır kullanacağız sonra kenara kaldıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…