- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
en iyi yaptığı yemeklerden biriBende tavuk denemedim dahamangal gibi oluyor diyorlar
Aa ciddenmi, karbonatli falan bir seyler yapıyorlardı oylemi denedin? Ben kagitta yazan neyse onu yapıyorum bozulursa aglarim cunkuben youtube temzilik videosu yaptım az kalsın bozacaktım, çok üzüldüm. O yüzden kullanım sonrası hemen siliyorum. Kalıntı kalsa da resdans arasında kalsın ne yapayım
Aldıktan sonra konusalim birdeNasip bakalım olursa güzel olur olmazsa da çok üzülmem gibi bilemedim
ters çevirip temizleme yapıyorlar ya karbonatla, ondan yaptım.Sakın deneme. Ben de ağlıyordum ki düzeldi. Kontrol paneline su mu geldi ne olduysa kafayı yedi. Neyse fön makinesiyle kurttum panel kısmını düzeldi. O korku yetti tabiAa ciddenmi, karbonatli falan bir seyler yapıyorlardı oylemi denedin? Ben kagitta yazan neyse onu yapıyorum bozulursa aglarim cunku
Aldıktan sonra konusalim birde
Ayy yok yok ben yapmamters çevirip temizleme yapıyorlar ya karbonatla, ondan yaptım.Sakın deneme. Ben de ağlıyordum ki düzeldi. Kontrol paneline su mu geldi ne olduysa kafayı yedi. Neyse fön makinesiyle kurttum panel kısmını düzeldi. O korku yetti tabi
Canım kullanışlı bir makine. ama olmazsa da olur muydu? evet olurdu. Bende çocuk yok, eşim de yemek seçmez kızartma vs hiç yapmıyordum ev kirlenir, temizlemek zor diye. Şimdi kızartma yapıyorum. Bir de köz sebze çok yapıyorum. Malum hayat boyu diyetteyimNasip bakalım olursa güzel olur olmazsa da çok üzülmem gibi bilemedim
bana da yetiyor artıkAyy yok yok ben yapmamnemli bezle silmek yetiyor bana
Görmeden ödevlerin ikisini de yapmışım negom. Banyo mu da temizledim koltukları da süpürdüm26 aralık ödevi
Banyo temizlemek.
Kanepelerin girintili yerlerini süpürmek.
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
Kv nin 20 gün olabilir damlatıyor defalarca eşime söyledim ama sonunda derz çekildi klozette var banyoda sonuçta damlayınca abdest alıyorum ya üzerimi değiştircem yada damlayan yeri yıkıyacağım..Dün akşam alt komşumun banyosuna su sızmış eşim de kireç sökücü çamaşır suyu yasağı koydu banyo dan uzak dur dedibugün akşam üzeri derz çekecek de sonrası aynen devam
Yok kuzum nerdee dolap kapakları eksik takılmış kapılar yok daha iş var biz yapılan dolapların içlerini hep yıkadık yerleştirdik mutfakta uğraştık yarım gün.Temizliği bitirdiniz mi canım
Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.Ödevleri aldım ikisini de yapacağım nasipse.
Yine ateşli bir geceydi, oğlum ateşli, hala pek iyi değil.Onu nazlıyorum bu saate kadar pek birşey yapamadım. Kendime de anca geldim sanırım.
Bir posta çamaşır attım.
Banyo yıkıcam birazdan.
Sonra süpürürüm.
Sonra yemek.
Oğluş izin verdiği ölçüde artık.
Ben bi türlü pasaport randevusu bulamadım canım başka aksiliklerde oldu kardeşimin tadilatı falan şubata ertelendi.Bonus kaç gündür giremedim diye soruyorum canım, umre işiniz ne oldu
Onlar becerikli kadınlar örgü biliyorlar, benim örgü bilgim iki ters bir düz :)))))
Allah kolaylık versin canım inşallah hallolur hepsiYok kuzum nerdee dolap kapakları eksik takılmış kapılar yok daha iş var biz yapılan dolapların içlerini hep yıkadık yerleştirdik mutfakta uğraştık yarım gün.
Artık oldukça yapılır
Suyu bekliyorum sabırla ve sinirle çıldırmak üzereyken
Büyük hasta okula gitmedi küçükte ona eşlik etti ama o pek hasta değil.
Oynatmaya az kaldı gerçekten az kaldı
Allah kolaylık versin canım inşallah hallolur hepsi
2 kişiye fırın açmaktansa bu daha iyi değil mi teyocum sizin için?Canım kullanışlı bir makine. ama olmazsa da olur muydu? evet olurdu. Bende çocuk yok, eşim de yemek seçmez kızartma vs hiç yapmıyordum ev kirlenir, temizlemek zor diye. Şimdi kızartma yapıyorum. Bir de köz sebze çok yapıyorum. Malum hayat boyu diyetteyimmesela robor spürge mi airfryer mı? kesinlikle robot derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?