Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben youtube temzilik videosu yaptım az kalsın bozacaktım, çok üzüldüm. O yüzden kullanım sonrası hemen siliyorum. Kalıntı kalsa da resdans arasında kalsın ne yapayım
Aa ciddenmi, karbonatli falan bir seyler yapıyorlardı oylemi denedin? Ben kagitta yazan neyse onu yapıyorum bozulursa aglarim cunku
Nasip bakalım olursa güzel olur olmazsa da çok üzülmem gibi bilemedim
Aldıktan sonra konusalim birde

Aa ciddenmi, karbonatli falan bir seyler yapıyorlardı oylemi denedin? Ben kagitta yazan neyse onu yapıyorum bozulursa aglarim cunku

Aldıktan sonra konusalim birde
ters çevirip temizleme yapıyorlar ya karbonatla, ondan yaptım.Sakın deneme. Ben de ağlıyordum ki düzeldi. Kontrol paneline su mu geldi ne olduysa kafayı yedi. Neyse fön makinesiyle kurttum panel kısmını düzeldi. O korku yetti tabi

Ayy yok yok ben yapmam nemli bezle silmek yetiyor bana

Nasip bakalım olursa güzel olur olmazsa da çok üzülmem gibi bilemedim
Canım kullanışlı bir makine. ama olmazsa da olur muydu? evet olurdu. Bende çocuk yok, eşim de yemek seçmez kızartma vs hiç yapmıyordum ev kirlenir, temizlemek zor diye. Şimdi kızartma yapıyorum. Bir de köz sebze çok yapıyorum. Malum hayat boyu diyetteyim mesela robor spürge mi airfryer mı? kesinlikle robot derim

Dün akşam alt komşumun banyosuna su sızmış eşim de kireç sökücü çamaşır suyu yasağı koydu banyo dan uzak dur dedi bugün akşam üzeri derz çekecek de sonrası aynen devam
Kv nin 20 gün olabilir damlatıyor defalarca eşime söyledim ama sonunda derz çekildi klozette var banyoda sonuçta damlayınca abdest alıyorum ya üzerimi değiştircem yada damlayan yeri yıkıyacağım..
Wc ye girerken tavanı silip öyle girdim
Kireç sökücü çok kullanma bence canım.
Ben çok sıkıntı çektim hatta ablamlarda gelimişti üzerine damlamış falan çok utandım yıkadı kendini.
Bikaç gündür kp derz çekmiş damlamıyor umurlarında bile değil çok sinir oldum.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.
En çok korktuğum şey ateş zaten
Benim çocuklarda ateşli yatıyor günlerce.

Bonus kaç gündür giremedim diye soruyorum canım, umre işiniz ne oldu
Ben bi türlü pasaport randevusu bulamadım canım başka aksiliklerde oldu kardeşimin tadilatı falan şubata ertelendi.
Üç aylarda daha güzel olur tabi ama nasip bakalım. 2 ay büyük zaman anlık değişebiliyor her şey.

Sen naptın görüşemedik azalmadı mı yoğunluğun?

Suyu bekliyorum sabırla ve sinirle çıldırmak üzereyken
Büyük hasta okula gitmedi küçükte ona eşlik etti ama o pek hasta değil.
Oynatmaya az kaldı gerçekten az kaldı

Bende çocukları sorucaktım çok mu kötü büyük? Tam sınav öncesi toparlansa bari ya
Suya hiç bişey diyemiyorum en hassas konu su

Selam canlar ev süpüruldu koltuklar süpüruldu
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Çamaşır asıldı yenisi atıldı
Ev havalndi
Yataklar toplandi
Airfery temizliği kolay bence
Hazneyi her kullanista yıkıyorm şimdide yıkadım yumuşak süngerle bulaşık deterjanı ile ben hiç koki vs almadım balıkta yaptım ilk geldiginde mis gibi yaptı
Tavsiye ederim

2 kişiye fırın açmaktansa bu daha iyi değil mi teyocum sizin için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…