Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba, iyi geceler. Bugün eşim biraz daha iyi, ağrıları epey azaldı. Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı eksik etmediniz. Evde bana muhtaç bir bebek de olunca günlük rutini devam ettirmeye çalıştım, hem de psikolojik olarak kızım çok etkilenmesin istedim evin atmosferinden. Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kendime hemen tost yapıverdim, kızıma kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Kayınpederimin ve kaynımın yattığı yatakları topladım,
Robot süpürgeyi çalıştırıp kızımı dışarı çıkardım. Arkadaşıyla oynadı iki buçuk saat boyunca,
Herkes ayrı ayrı müsait oldukça yemek yedi, her defasında mutfağı topladım, yemek faslı bitince bulaşık makinasını çalıştırdım,
Duş aldım, kızımı yıkadım,
Banyoyu topladım, küveti, kovayı ve maşrapayı yıkayıp kurulayıp yerine kaldırdım,
Banyo lavabosunu yıkadım,
banyo çöpünü boşalttım,
El havlularını değiştirdim,
Lekeli kıyafetleri leke çıkarıcılı suya koydum,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp ütülenecekleri ayırdım,
Mutfağı ve salonu süpürdüm,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Misafir yataklarını yaptım,
Oyuncakları ve kitapları topladım,
Mutfak lavabosunu dezenfekte ettim.

Meslektaşlarımla ilgili şeyler okuyunca inan üzüldümm. Ne yalan söyleyim bazı arkadaşlarımın davranışlarından bende utanırdım Aile hekimliğinde çalıştım.Her hastam çok kıymetliydi.Ağlayarak dualarla göndermişlerdi beni.
Arkamızdan güzel anılırız inşAllah.

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim korumuş beterinden. Allah şifa versin inşallah

Sağlık yerinde olsun da canım gerisi hallolur
Aynen canım
Bugün bir hastanın yanına gidiceğim senlerdir boyundan altı tutmuyor sadece midesine açılan yerden mamayla besleniyor.Düşünüyorumda ölüm nimet mi ? evet o da bir nimet
Bunlar hep bir ibret bize Rabbim bize ne dilerse onu yaşıyoruz ne kadar şükür ettsek az ama bir ibadetimize sahip çıkamayıp gaflette kalıyoruz .

Tekrar çok geçmiş olsun, Rabbim korusun senide aileni de, tez vakitte hayırlı şifalar versin. İş kazası deyince içim cız etti, ekmek nasıl zor kazanılıyor, Allahım yardımcınız olsun, çok güzel günler göstersin

Son düzenleme:
Herkese günaydın

Akşamdan sabaha işe devam Allahım bugünümüzü aratmasın, akşam eşim mesaideydi bende işlerimi hallettim sakin sakin

-Kuruyan çamaşırları toplayıp, kaldırdım
-Sabah eşim uyurken çıktığım için yatak odası dağınıktı orayı topladım, havalandırdım
-Robota mutfağı,holü ve banyoyu süpürttüm
-Mutfağı toparladım
-Büyük banyoyu elden geçirdim
-Eşim gelince saat 10,5 da ona da yemek hazırladım,topladım
-Kitap okudum

Sabah
-Kahvaltıları hazırladım
-Mutfak toplandı
-Kum temizlendi çöp çıkarıldı
-Kızım çarşafa kustu, yatağın alezini ve çarşafını değiştirdim, akşama yıkayacağım inşallah
-Salonu toparladım
-Evi havalandırdım, çiçekleri suladım
-Sokaktaki yavrularımı doyurup işe geldim

Hepimize güzel bir gün diliyorum, işleriniz rast gelsin, hastalara şifa versin Rabbim, bir gayret başladık güne kolay olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…