Düzenli Evimiz & Hayatımız

Her meslekte iyisi kötüsü var canım. İşini hakkıyla yapan herkes saygı sevgi görür ama hakkını veremeyen yaptığı muamelenin aynısını hakediyor. Güzel anılmak, dua almak, Hakkın huzuruna gönül rahatlığıyla çıkmak herkese nasip olmuyor.

Şaka mı bu yazılan.Benim inanasım gelmedi pek.
Aygazdan kastınız ocak galiba eğer ki yazdıklarınız doğruysa takıntı yapmışsınız ocak bu kirlenir çok normal.
Acilen psikolojik destek alın salavat çekin vesvese kuruntu için.
Bu kadar aygaz ile uğraşacağınıza ahiretim için ne yapabilirim bunu düşünmemiz gerekir hepimiz için söylüyorum kınamak için değil yanlış anlamayın lütfen.

Bir dönem sizin gibiydim, annem rahmetli titizdi, iş üretirdi hep, evde oturduğumu hiç bilmem temizlediğim yerleri üst üste temizler, her hafta tül yıkar cam silerdim, halılar iki ayda bir yıkanırdı, yıkamacıya gitmezdi ben yıkardım neler neler... Bunların aşırı olduğunun farkındasınız azaltacaksınız o zaman. Kendi evime çıktığımda bir yıl zerre iş yapmadım, leşe döndü ev önce sonra yavaş yavaş bir rutin oluşturdum. Takıntıyla yaptığım derz arası fırçalamak, bardak parlatmak, tül yıkamak gibi işleri özellikle yapmadım. Doktora gitmedim bunun için takıntımın farkındaydım bir kaç yıl içinde değiştim. Ha şunuda söyleyeyim çok ararsınız bir saat ocak sildiğiniz günleri, vücudunuzdan yiyorsunuz. Fıtığım var, kolumda hasar var, ağır kaldırmaktan, deli gibi iş yapmaktan erkenden eskittim kendimi. Yapmayın, ev nankördür asla unutmayın, her şeyi dozunda bırakın. Mesela ocak sık kirlenir sık silinir ama sadece sileceğim diyin kendi kendinize kabasını silip bırakın, böyle böyle vazgeçeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…