Her meslekte iyisi kötüsü var canım. İşini hakkıyla yapan herkes saygı sevgi görür ama hakkını veremeyen yaptığı muamelenin aynısını hakediyor. Güzel anılmak, dua almak, Hakkın huzuruna gönül rahatlığıyla çıkmak herkese nasip olmuyor.Meslektaşlarımla ilgili şeyler okuyunca inan üzüldümm.Ne yalan söyleyim bazı arkadaşlarımın davranışlarından bende utanırdım Aile hekimliğinde çalıştım.Her hastam çok kıymetliydi.Ağlayarak dualarla göndermişlerdi beni.
Arkamızdan güzel anılırız inşAllah.
Şaka mı bu yazılan.Benim inanasım gelmedi pek.Arkadaşlar merhaba. Çok tuhaf huylarım var bir yandan aşırı titizim hatta temizlikte ufak tefek takıntılarım var. Aygazım mesela kendim dışında kimseye elletmem sildirmem yemekte yaptırmam. Bi Aygaz silmek 1 saatimi alıyo parlatıcam edicem diye. Kalktım mı aralıksız 7 8 saat temizlik yapıyorum. Ama gel görün ki bu aralar aşırı üşengeçim. Her akşam Aygaz silen ben 3 4 gündür aygazımı silmiyorum. Ve bugün kızartma yaptım istemediğim bi şekilde feci yağ sıçradı duvar Aygaz yağ içinde kaldı. Gidip aygazı gördükçe cinnet geçiriyorum silmekten sinir bastı ne yapcam bu üşengeçlikle ben. Kalkasım gelmiyor
Kaptım27 aralık ödevi
Baharatlıkları silmek.
Küçük ev aletlerini silmek.(mutfak)
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
@Tubismavis
@Ssevincli
Geçmiş olsun çabucak düzelir inşallahBüyük evde küçük okulda
Sağol canım aminGeçmiş olsun çabucak düzelir inşallah
Amin cümlemizin evlatları sağlıklı olsunMaşallah senin paşana da. Ömrü uzun sağlıklı olsun
Fellah köfte yapayım diyorum gözüm keserse
Hee delleniyim de sonra manşetlere cikiyimUtanacak insan öyle konuşur mu hiçyav siz nasıl sabrediyorsunuz bana soldan soldan gelirler dellenirim
Anaa sen mesajı gördün de esprisine yazdin sandım benAnaaa yuh kalp kalbe karşı böyle bir şey miydi
2. ödevi aldım27 aralık ödevi
Baharatlıkları silmek.
Küçük ev aletlerini silmek.(mutfak)
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
@Tubismavis
@Ssevincli
Ben de yapayımFellah köfte yapayım diyorum gözüm keserse
Fellah köfte yapayım diyorum gözüm keserse
Haha fellah köfte partisi var bugün o zamanBen de yapayım
Aileden gelen baskıdan kaynaklanıyor ailem kardeşimi ve beni maalesef ki temizlikle terbiye etmeyi tercih etti. Abartısız maalesf yaz kış kız kardeşimle 3+1 evimizi her gün koltuk çekip halı kaldırarak temizlik yaptık. Haliyle bu alışkanlığı atamadık kardeşimle. Aygaza çeşit çeşit deterjanlar yağ çözücüler parlatıcılarla temizliyorum. Elimde kürdanla fırçayla her köşesini temizlemeye çalıştığım içinde uzun sürüyor. Aygaz temizlemekten bıktığım ve yorulduğum için eşim Airfreyer aldı ama yok hala o takıntı devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?