Düzenli Evimiz & Hayatımız

Diğer çeşitlerini de alayım o zaman bari yarına kaldı ise
Dikdörtgen saksı alayım aynı yere dikivereyim bakalım yarın inşallah
İlk büyütcen ya uzun derin saksı alma derim onun suyunu ayarlamak zor kökler az su dibe iniyor biraz büyüsünler baharda büyüğe geçirirsin.
Bi milyoncular var ya avm diye yazıyolar hani onlarda bi kare saksılar vardı çok beğendim ben tedilerde de var küçük saksı

Nasıl resim at

Aygaz dediğin ocaktanmi bahsediyorsun.
1saat silinecek kadar ne olabilirki
Benim ocagim 16yillik.pirıl pıril detayli silmem dahi 10 dakikayi gecmez.
Ayrica 7 8 saat temizlik cok fazla.birazini bugün yapiyorsan birazini yarin yap.
Ayrica bence üşengec ol canim bu kadar temizlige canmi dayanir

Şimdi senn aldığın boy zaten 5 lik en minik saksı bundan öndeki beyazdan

Ben ya bi tık büyüğünü ya da arkadakiler gibi olanlarını diyorum. Ya da dikdörtgenlerin küçük boyları

Mercan saksılar çok güzel arajman için mercanın kareleri çok hoş son resimdeki bende hep yuvarlak var artık zevkine göre

Aileden gelen baskıdan kaynaklanıyor ailem kardeşimi ve beni maalesef ki temizlikle terbiye etmeyi tercih etti. Abartısız maalesf yaz kış kız kardeşimle 3+1 evimizi her gün koltuk çekip halı kaldırarak temizlik yaptık. Haliyle bu alışkanlığı atamadık kardeşimle. Aygaza çeşit çeşit deterjanlar yağ çözücüler parlatıcılarla temizliyorum. Elimde kürdanla fırçayla her köşesini temizlemeye çalıştığım içinde uzun sürüyor. Aygaz temizlemekten bıktığım ve yorulduğum için eşim Airfreyer aldı ama yok hala o takıntı devam ediyo

Tamam canım sağol ,bir dolaşayım bakayım yarın hangileri var

Pinhancim oğlun kac yaşında

Ay size bunu yapan annenmiydi?
Tamam herkes cocuklari temiz pak olsun ister ama 3arti 1.evde hergun hali kaldirmak falan.canmi dayanir yaaa
Bence bi psikoliga gitsen canim.tamam temizligi severiz ama seninki iskenceye dönmüs

Ay size bunu yapan annenmiydi?
Tamam herkes cocuklari temiz pak olsun ister ama 3arti 1.evde hergun hali kaldirmak falan.canmi dayanir yaaa
Bence bi psikoliga gitsen canim.tamam temizligi severiz ama seninki iskenceye dönmüs
Evet. Sanırım doğru kelimesi bu oluyor. Görümcelerimde çok kızıyor bu kadar taktığıma ama içten gelen bi takıntı gibi. Yıllarca nasıl büyüdüysek öyle gidiyor. Evimde koltukları çekmediğim zaman sanki bütün evin pisliği koltuğun altında gibi hissettiriyo. Artık ellerimle yerleri silmekten gına gelmeye başladı. Eşim bile bıkmaya başlıyor. Aileden gelen birşey bu benim annem teyzeme göre insaflıydı bile. Teyzem yatakta çarşaf üstünde para sektirirdi. Para dümdüz diğer uca gidene kadar 3 kızına da deli gibi temizlik yaptırırdı. Muhtemelen teyzem ve annemde ananemden çok çekmiş ki onlarda bu alışkanlığı edinmişler

Slm kizlar
Dün geceden wc ve lavoboyu yikayip koltuk ortülerini düzeltmistim.
Gece vardiyadan gelen esime yemek haziadim oda illa kahve icelim falan diyince gec yattim
Sabaha uyanamamisim.kiz okula gec kaldı
Neyse kizi okula göturdum geldim oglan okula gitti
Nevresim leri cikardim mak attim yikandi serdim
Arka balkonu yikadim mermerlerini sildim
Kizin odasinin pencere önlerini sildim
Bul.mak.bosalttim.sofralari çiptim
Yemek yaptim buzdolabi ve bul.mak.nın yüzeyini sildim
1mak.camasir katladim
Oğlanin yatagini kapatıp giysi dolabini duzenledim.bi kac yazlik kıyafet vardi bazanin altina koydum
Kizin odasina gectim yatagini kapatip kitaplarini duzenledim.bir suru kagit çıkardim
Salonu mutfagi ve antreyi süpurdüm
Salonun tozunu aldım
4kez okula gidip geldim
Pazara gittim aldiklarimi yerlestirdim
5kiloluk unumu eleyip bidonlara yerlestirdim
Kackez mutfak topladim
Mutfağa kiz biskuvi dokmus gırgırladim
Çocuklara nar ayıkladim
Nevresimlerimi geçirdim
Camasir makinama renkli doldurdum yarin calisacak.ve mutlaka unuttugum seyler vardir yazmadigim.cok unutkanim

Abooov o ne
Temzilikten soguttun kız beni
Sen boşver anneni teyzeni.
Evin yine temiz olsun.ama Allah'ın verdigi cani bu takintılarla harcama canim.bununda bi hesabi vardir.sen guzel doktoruna gorün.tedavinle beraber hayata yeni gelmis gibi olursun insallah.
Sana şifa diliyorum canim.lutfen tedavini ol

Oy masallah .ben bayagi kücük sanıyordum pasayi
Bizim evin küçüğü, gözümde büyümüyor. Buraya daha küçükmüş gibi yansıtmış olabilirim
Büyüyor paşam maşallah, böyle tam tatlı zamanları, yanlış telaffuzlar komik davranışlar. Büyümese diyor insan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…