İlk büyütcen ya uzun derin saksı alma derim onun suyunu ayarlamak zor kökler az su dibe iniyor biraz büyüsünler baharda büyüğe geçirirsin.Diğer çeşitlerini de alayım o zaman bari yarına kaldı ise
Dikdörtgen saksı alayım aynı yere dikivereyim bakalım yarın inşallah
Nasıl resim atİlk büyütcen ya uzun derin saksı alma derim onun suyunu ayarlamak zor kökler az su dibe iniyor biraz büyüsünler baharda büyüğe geçirirsin.
Bi milyoncular var ya avm diye yazıyolar hani onlarda bi kare saksılar vardı çok beğendim ben tedilerde de var küçük saksı
Aygaz dediğin ocaktanmi bahsediyorsun.Arkadaşlar merhaba. Çok tuhaf huylarım var bir yandan aşırı titizim hatta temizlikte ufak tefek takıntılarım var. Aygazım mesela kendim dışında kimseye elletmem sildirmem yemekte yaptırmam. Bi Aygaz silmek 1 saatimi alıyo parlatıcam edicem diye. Kalktım mı aralıksız 7 8 saat temizlik yapıyorum. Ama gel görün ki bu aralar aşırı üşengeçim. Her akşam Aygaz silen ben 3 4 gündür aygazımı silmiyorum. Ve bugün kızartma yaptım istemediğim bi şekilde feci yağ sıçradı duvar Aygaz yağ içinde kaldı. Gidip aygazı gördükçe cinnet geçiriyorum silmekten sinir bastı ne yapcam bu üşengeçlikle ben. Kalkasım gelmiyor
Ikisinide bugün yapmam lazimdi ama yapamadım26 aralık ödevi
Banyo temizlemek.
Kanepelerin girintili yerlerini süpürmek.
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Şimdi senn aldığın boy zaten 5 lik en minik saksı bundan öndeki beyazdanNasıl resim at
Aileden gelen baskıdan kaynaklanıyor ailem kardeşimi ve beni maalesef ki temizlikle terbiye etmeyi tercih etti. Abartısız maalesf yaz kış kız kardeşimle 3+1 evimizi her gün koltuk çekip halı kaldırarak temizlik yaptık. Haliyle bu alışkanlığı atamadık kardeşimle. Aygaza çeşit çeşit deterjanlar yağ çözücüler parlatıcılarla temizliyorum. Elimde kürdanla fırçayla her köşesini temizlemeye çalıştığım içinde uzun sürüyor. Aygaz temizlemekten bıktığım ve yorulduğum için eşim Airfreyer aldı ama yok hala o takıntı devam ediyoAygaz dediğin ocaktanmi bahsediyorsun.
1saat silinecek kadar ne olabilirki
Benim ocagim 16yillik.pirıl pıril detayli silmem dahi 10 dakikayi gecmez.
Ayrica 7 8 saat temizlik cok fazla.birazini bugün yapiyorsan birazini yarin yap.
Ayrica bence üşengec ol canim bu kadar temizlige canmi dayanir
Tamam canım sağol ,bir dolaşayım bakayım yarın hangileri varŞimdi senn aldığın boy zaten 5 lik en minik saksı bundan öndeki beyazdan
Ben ya bi tık büyüğünü ya da arkadakiler gibi olanlarını diyorum. Ya da dikdörtgenlerin küçük boyları
Eki Görüntüle 3182793
Eki Görüntüle 3182794
Mercan saksılar çok güzel arajman için mercanın kareleri çok hoş son resimdeki bende hep yuvarlak var artık zevkine göre
Eki Görüntüle 3182795 Eki Görüntüle 3182796
Pinhancim oğlun kac yaşındaÖdevleri aldım ikisini de yapacağım nasipse.
Yine ateşli bir geceydi, oğlum ateşli, hala pek iyi değil.Onu nazlıyorum bu saate kadar pek birşey yapamadım. Kendime de anca geldim sanırım.
Bir posta çamaşır attım.
Banyo yıkıcam birazdan.
Sonra süpürürüm.
Sonra yemek.
Oğluş izin verdiği ölçüde artık.
soğuk gerçekten ben de iki dakika kapıya indim demin dondumSoğukmuş dışarısı
Yani derin büyük saksıya gerek yok kupaya dik onda bile büyürTamam canım sağol ,bir dolaşayım bakayım yarın hangileri var
3 buçuğa doğru gidiyor Derencim, 40 aylıkPinhancim oğlun kac yaşında
Oy masallah .ben bayagi kücük sanıyordum pasayi3 buçuğa doğru gidiyor Derencim, 40 aylık
Ay size bunu yapan annenmiydi?Aileden gelen baskıdan kaynaklanıyor ailem kardeşimi ve beni maalesef ki temizlikle terbiye etmeyi tercih etti. Abartısız maalesf yaz kış kız kardeşimle 3+1 evimizi her gün koltuk çekip halı kaldırarak temizlik yaptık. Haliyle bu alışkanlığı atamadık kardeşimle. Aygaza çeşit çeşit deterjanlar yağ çözücüler parlatıcılarla temizliyorum. Elimde kürdanla fırçayla her köşesini temizlemeye çalıştığım içinde uzun sürüyor. Aygaz temizlemekten bıktığım ve yorulduğum için eşim Airfreyer aldı ama yok hala o takıntı devam ediyo
Evet. Sanırım doğru kelimesi bu oluyor. Görümcelerimde çok kızıyor bu kadar taktığıma ama içten gelen bi takıntı gibi. Yıllarca nasıl büyüdüysek öyle gidiyor. Evimde koltukları çekmediğim zaman sanki bütün evin pisliği koltuğun altında gibi hissettiriyo. Artık ellerimle yerleri silmekten gına gelmeye başladı. Eşim bile bıkmaya başlıyor. Aileden gelen birşey bu benim annem teyzeme göre insaflıydı bile. Teyzem yatakta çarşaf üstünde para sektirirdi. Para dümdüz diğer uca gidene kadar 3 kızına da deli gibi temizlik yaptırırdı. Muhtemelen teyzem ve annemde ananemden çok çekmiş ki onlarda bu alışkanlığı edinmişlerAy size bunu yapan annenmiydi?
Tamam herkes cocuklari temiz pak olsun ister ama 3arti 1.evde hergun hali kaldirmak falan.canmi dayanir yaaa
Bence bi psikoliga gitsen canim.tamam temizligi severiz ama seninki iskenceye dönmüs
Abooov o neEvet. Sanırım doğru kelimesi bu oluyor. Görümcelerimde çok kızıyor bu kadar taktığıma ama içten gelen bi takıntı gibi. Yıllarca nasıl büyüdüysek öyle gidiyor. Evimde koltukları çekmediğim zaman sanki bütün evin pisliği koltuğun altında gibi hissettiriyo. Artık ellerimle yerleri silmekten gına gelmeye başladı. Eşim bile bıkmaya başlıyor. Aileden gelen birşey bu benim annem teyzeme göre insaflıydı bile. Teyzem yatakta çarşaf üstünde para sektirirdi. Para dümdüz diğer uca gidene kadar 3 kızına da deli gibi temizlik yaptırırdı. Muhtemelen teyzem ve annemde ananemden çok çekmiş ki onlarda bu alışkanlığı edinmişler
Bizim evin küçüğü, gözümde büyümüyor. Buraya daha küçükmüş gibi yansıtmış olabilirimOy masallah .ben bayagi kücük sanıyordum pasayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?