Mimesis sen çok nazik birisin hep icimden gecirip dile getirmediğim birseydi söyleyeyim dedimMerhaba. Mesajlar bayağı birikmiş, henüz dönüş yapamadım. Bugün;
Kahvaltı hazırladım, kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Yatağın alezini serip, nevresimini değiştirdim,
Yatak odasının tozunu aldım,
Gardrobun ve makyaj aynasının aynasını sildim,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Giysi kumbarasına iki büyük poşet giysi, oyuncak, biberon vs götürdüm,
Kapının önünü silip, ayakkabılığı düzenledim,
İki makina çamaşır yıkandı,
Akşam üstü markete gittim, gelince yerleştirdim,
Akşam yemeğini ben marketteyken kayınpederim hazırlamış. Yemek sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı ve davlumbazı sildim, parçalarını yıkadım,
Eşimin yatağını oturma odasından salona taşıdım, nevresimini değiştirdim,
Mutfak dolaplarının kapaklarını sildim,
Bulaşık makinasının ve buzdolabının yüzlerini sildim,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Çay bulaşıklarını makinaya dizdim,
Oyuncakları ve kitapları topladım,
Çöpler atıldı,
Örgü ördüm biraz deşarj oldum.
Şimdi kızım uyandı, tekrar uyutmaya çalışıyorum.
Ütülenecekler iyice birikti yarın onları halletsem çok iyi olacak. Evi de süpürüp silersem iyi olur. Yapabilirsem banyoyu da yıkamak istiyorum.
Çöp mü olsun israf yaniayni benim kafam sweet bir tepsi baklava bitsin baslayacam dedim hala yiyorum
sana bugun noldu bir huzur ,bir duygusallik çökmüsMimesis sen çok nazik birisin hep icimden gecirip dile getirmediğim birseydi söyleyeyim dedim
Çeyreği bitti sanırım2 günlük ömrü var bende
ayni dusuncelerdeyim ben yemezsem kim yoyecekÇöp mü olsun israf yaniinşallah ben yemem bitince başlarım
Jesikoommm akşam yemeği vaktisiiiiTiniminimavihanim minnosum gel gel sen aksam cayindasin kesin gel beraber içelim
Jes yaa gece gece gülümsettin beni. Sağ ol, var ol.Mimesis sen çok nazik birisin hep icimden gecirip dile getirmediğim birseydi söyleyeyim dedim
Sıkmayın canınızı, o dönem el ayak farklı oranlarda büyüdüğü için çocuk göz el koordinasyonunu bazen tam olarak sağlayamıyor,sakarlık daha çok oluyor.
Insallah bende ilerde gülerim ve insallah durulmus olurBol bol sabır inş. geçicidir.
Yok öyle dur yapma gibisinden yoktu bizde ama herkesin kendi karakteri oluşmaya başlayınca evde fikir çatışması çok olurdu bizde.
Abimle babam siyaset politika.
Abimin bana olan düşküniüğü kıskançlık baskısı oluyordu
Ortanca ablam hepinizin ergenliğini gördüm neydi o yaa der hep.
Çişe mi uyandın lüle saçlımmmmYine bir gece aaat 4
Yoooo eyle bi baktımÇişe mi uyandın lüle saçlımmmm
Dün geceki enercini atamadın ellamYoooo eyle bi baktım
Aynı bazen 5 yaşında gibi oluyor benimki de 8 gidecekti bir sene geç gönderdim taşınma durumları olduyduYok 8e gidiyor canim.biraz önce sinirlendim kumandayi carptim yere bozulmus.
Senin oglanin davrnislari nasil.
Benimki ilkokul 1.sinif dvranislari resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?