Düzenli Evimiz & Hayatımız

Beyazlar havlular hep atıyorum günlük kıyafetler az önce koyu renkli attım mesela içinden oğlanın okula giydiği swet vardı onu koymadım bi de kızın okul tşörtünü gerisini attım pijama tşört falan vardı hiç düşünmeyin kurutucuyu alırken.
Hele doğuda yaşayanlar kışın şart onlara

Eşimin kuzeni yeni evlendi ceyizine aldı erkek tarafı evde balkon yok diye
Valla kullanıyor bişi de şikayet etmedk bende çözemedim bu kurutmalari bende çok istiyorum ama nasip

Ah ne dualar ediyorum bi bilsen.
Valla gecen sinirlendim esime dedim valla sen böyle bi karakterde olsaydın seni bosardim dedim.ya o dereceye geliyorum bazen. Canim cigerim ama bana ses tonunu yükseltince cinlerim tepeme cikiyo ya.
Insallah yetiskin oldugunda ahlakli iyi bi insan olurda bu gunler mazide kalir

Ben ergenlikte çok sinirliydim asla şımarık değildim ama sizinki de inş.geçicidir.
Anneme bi yere gitmek için izin mi alacağım diyordum ben kimseden izin almam falan. Düşün..
Kimseden özür dilemem ben derdim.
Off ne ergenusmuşum
Ama evde tartışmalar çok olurdu.
Sabır diliyorum.

İnşallah olucak tabi olmaz mı şimdiki hali kalmıyacak biz işte çelik gibi sağlam olucaz ki sünger gibi emelim onların taşkınlığını

Sagol canim oyle zaten.buralarda olmasa napacaktık.iyki burda hep beraberiz❤

Yıpratıyor diye de yazmıştın.
Benim de balkonum küçük aynı anda çok yıkayıp asamıyorum iyi olur diye düşündüm.
Ama robot süpürge mi kurutma makinesi mi diye gidip geliyorum.
Birine öncelik vereceğim mecburen.

Ya bende ergenken biraz asiymisim.hatta gecen ablamlar anlatti esime.bulasik yikamamak icin yemek yemezdi senin esin diyeama iste her saniye durmyinca hani 2yasindaki bi yaramaz cocuga surekli dur oğlum yapma falan dersin ya bizde öyleyiz.inan suan basim catliyor.
Allah'ım kolaylik versin ne diyim
Amin canim

Ben senin yerinde olsam ilk robotu tercih ederim

Sıkmayın canınızı, o dönem el ayak farklı oranlarda büyüdüğü için çocuk göz el koordinasyonunu bazen tam olarak sağlayamıyor,sakarlık daha çok oluyor.

Evi havalandırılıp yataklar toplandı.
Giyinme odası düzenlendi.
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı.
Bulaşık makinesi çalıştırıldı.
Baharatlıklar silinip eksik olanlar dolduruldu
Banyo wc yıkandı.
Lavobolar ve küvet ciflendi.
Musluk başları parlatıldı.
Ev süpürülüp silindi.
Tozları alındı.
TV ünitesi düzenlendi.

En kolayından makarna yapıldı.Yarına yemek menüsü düşünülmeye başlandı bıktık yavv

Bol bol sabır inş. geçicidir.
Yok öyle dur yapma gibisinden yoktu bizde ama herkesin kendi karakteri oluşmaya başlayınca evde fikir çatışması çok olurdu bizde.
Abimle babam siyaset politika.
Abimin bana olan düşküniüğü kıskançlık baskısı oluyordu
Ortanca ablam hepinizin ergenliğini gördüm neydi o yaa der hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…