- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Beyazlar havlular hep atıyorum günlük kıyafetler az önce koyu renkli attım mesela içinden oğlanın okula giydiği swet vardı onu koymadım bi de kızın okul tşörtünü gerisini attım pijama tşört falan vardı hiç düşünmeyin kurutucuyu alırken.Tam kurutma makinasına karar kılmışken senin dünkü mesajların beni soğuttu
Narinleri katmıyorum,kazakları da
Kotları katmam onlar çok pahalı zaten.
E nevresimler de..
Eee o zaman ne katılıyor bu kurutmaya diyip benim hayaller foraa
Eşimin kuzeni yeni evlendi ceyizine aldı erkek tarafı evde balkon yok diyeTam kurutma makinasına karar kılmışken senin dünkü mesajların beni soğuttu
Narinleri katmıyorum,kazakları da
Kotları katmam onlar çok pahalı zaten.
E nevresimler de..
Eee o zaman ne katılıyor bu kurutmaya diyip benim hayaller foraa
Ah ne dualar ediyorum bi bilsen.Deme öyle canım huysuz olması akıllı olmadığını göstermiyorki.
Başedemiyorum diye yanlış mesaj verme beynine annesin sen doğurup büyütmüşsün bu zamanda kolay mı hiç değil.
Yaparsın Allahın izniyle yaparız gücünü küçümseme anneyle daha çok yüzgöz oluyolar ama yinede kararlı duruşumuz etki eder.
Hayırlı ahlak için derslerinde başarı için her gün 1 Yasin okunabilir çocuklara keşke düzenli yapabilsek
Ben ergenlikte çok sinirliydim asla şımarık değildim ama sizinki de inş.geçicidir.Hep böyleydiki.nasil bi şımarıklık bende anlamiyorum. Inan aksam ustü bi banyoya girdi.bende mutfaktayim.ki mutfakla ebeveyn banyosunun arsinda kac metre var.paldir küldur sesler.kovalari sampuan kutularini carmis sacma sapan.ya komsular ne düsünür ki bu seslere.ben sese koştum düsün.
Bide düstüm diyo.bi düsme kac saniye sürer acaba
İnşallah olucak tabi olmaz mı şimdiki hali kalmıyacak biz işte çelik gibi sağlam olucaz ki sünger gibi emelim onların taşkınlığınıAh ne dualar ediyorum bi bilsen.
Valla gecen sinirlendim esime dedim valla sen böyle bi karakterde olsaydın seni bosardim dedim.ya o dereceye geliyorum bazen. Canim cigerim ama bana ses tonunu yükseltince cinlerim tepeme cikiyo ya.
Insallah yetiskin oldugunda ahlakli iyi bi insan olurda bu gunler mazide kalir
Sagol canim oyle zaten.buralarda olmasa napacaktık.iyki burda hep beraberiz❤O1deren87 derencim modunu düşürme canım hepimize oluyor inan bu ara bende kızlardan darlanıyorum çok herkesin evinde farklı problem var.
Bak o kadar şey yazdık okursan gülersen kafan dağılır biraz bizim öyle oldu ❤
Insallah canim aminİnşallah olucak tabi olmaz mı şimdiki hali kalmıyacak biz işte çelik gibi sağlam olucaz ki sünger gibi emelim onların taşkınlığını
Sagol canim oyle zaten.buralarda olmasa napacaktık.iyki burda hep beraberiz❤
Yıpratıyor diye de yazmıştın.Beyazlar havlular hep atıyorum günlük kıyafetler az önce koyu renkli attım mesela içinden oğlanın okula giydiği swet vardı onu koymadım bi de kızın okul tşörtünü gerisini attım pijama tşört falan vardı hiç düşünmeyin kurutucuyu alırken.
Hele doğuda yaşayanlar kışın şart onlara
Ya bende ergenken biraz asiymisim.hatta gecen ablamlar anlatti esime.bulasik yikamamak icin yemek yemezdi senin esin diyeBen ergenlikte çok sinirliydim asla şımarık değildim ama sizinki de inş.geçicidir.
Anneme bi yere gitmek için izin mi alacağım diyordum ben kimseden izin almam falan.Düşün..
Kimseden özür dilemem ben derdim.
Off ne ergenusmuşum
Ama evde tartışmalar çok olurdu.
Sabır diliyorum.
Annemde sürekli Ayet ac dinle der.öyle yapim canim sağolasınSen kendine de oku sadece ona değil o geldiğinde 33 asr suresi oku hemen Allahım sabır sukunet ver diye
Ben senin yerinde olsam ilk robotu tercih ederimYıpratıyor diye de yazmıştın.
Benim de balkonum küçük aynı anda çok yıkayıp asamıyorum iyi olur diye düşündüm.
Ama robot süpürge mi kurutma makinesi mi diye gidip geliyorum.
Birine öncelik vereceğim mecburen.
Yıpratıyor diye de yazmıştın.
Benim de balkonum küçük aynı anda çok yıkayıp asamıyorum iyi olur diye düşündüm.
Ama robot süpürge mi kurutma makinesi mi diye gidip geliyorum.
Birine öncelik vereceğim mecburen.
Sıkmayın canınızı, o dönem el ayak farklı oranlarda büyüdüğü için çocuk göz el koordinasyonunu bazen tam olarak sağlayamıyor,sakarlık daha çok oluyor.Hep böyleydiki.nasil bi şımarıklık bende anlamiyorum. Inan aksam ustü bi banyoya girdi.bende mutfaktayim.ki mutfakla ebeveyn banyosunun arsinda kac metre var.paldir küldur sesler.kovalari sampuan kutularini carmis sacma sapan.ya komsular ne düsünür ki bu seslere.ben sese koştum düsün.
Bide düstüm diyo.bi düsme kac saniye sürer acaba
Pamuksu izin verdikce hirka örmeye çalışıyorum
Bol bol sabır inş. geçicidir.Ya bende ergenken biraz asiymisim.hatta gecen ablamlar anlatti esime.bulasik yikamamak icin yemek yemezdi senin esin diyeama iste her saniye durmyinca hani 2yasindaki bi yaramaz cocuga surekli dur oğlum yapma falan dersin ya bizde öyleyiz.inan suan basim catliyor.
Allah'ım kolaylik versin ne diyim
Amin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?