- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ask olsun negooooooooo
Sen teksin domdomTek ben olamam o çubuk krakerin tuzunu falan kafaya diken
Insallah canim inşallahAmin amin valla bende öyleyim ne yapsam ki diyorum ama en son yaptırıyorum ya bişey olur korkusuyla. Şifa olsun antikor olsun yavruma
Noluyo la bugün beni tokatlama günündesiniz galiba
Minik varya biri beni sever sen gomersin biri söver sen seversin totosunu kestigimin minigi
hic biseyin eksikligini hissetme diyeMinik varya biri beni sever sen gomersin biri söver sen seversin totosunu kestigimin minigi
Minikom ne kral laf ettin sen öyle.hic biseyin eksikligini hissetme diye
hepinizi seviyorum sirf espri olsun zaman gecirelim diye takiliyorum hep..gozlerim doldu yazdigim duayi okuyunca hepimiz insallah canimMinikom ne kral laf ettin sen öyle.Insallah rabbim sana da hicbirseyin eksikligini hissettirmez.
Cok gonulden dua ettim yeminle. Dualarin kabul oldugu ana denk geldiyse yaşadın minikhepinizi seviyorum sirf espri olsun zaman gecirelim diye takiliyorum hep..gozlerim doldu yazdigim duayi okuyunca hepimiz insallah canim
Gece gece sagliksiz besleniyorum
gonulden ettigini gonulden hissettim inanCok gonulden dua ettim yeminle. Dualarin kabul oldugu ana denk geldiyse yaşadın minikbana bi kek börek neyim yaparsin artik
ayni benim kafam sweet bir tepsi baklava bitsin baslayacam dedim hala yiyorumBende diyete başladım benim koca 2.5 kilo ekler almış gelmiş onlar bitince başlayacam
2 günlük ömrü var bendeBende diyete başladım benim koca 2.5 kilo ekler almış gelmiş onlar bitince başlayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?