• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Buyuk kızım tam bir hanımefendi de küçüğü böyle niyeyse 😒

enercisi fazla gelmiş poncigin :D geçen daireye bi arkadas kızını getirdi benimkinden bı kaç ay büyük. Allah'ım o kadar sakin ve güzel kucağında oturuyo ki babasinin imrendim valla. benimki ordan oraya girmediği oda gezmedigi servis kalmadi:D :D en son müdürün odasında resim yapip bardak sularla kule yapiyodu:D bide dönüp bana anne eksik bunlar dedi:D :D kresteki bloklardan sandi kesin:D

Ne anlatcaz birbirimize. Pisişik şeylerden konuşalım. Kokuyu alan gelir

hahaha:D anlat bakalım ne gibi psişik yeteneklerin var :D onun testi var internette biliyo musun. 25 tane mi ne kart aciyosun aynısını bulmaya çalışıyosun doğru sayina göre seni kategoriye aliyo:D

hahaha:KK70: anlat bakalım ne gibi psişik yeteneklerin var :KK70: onun testi var internette biliyo musun. 25 tane mi ne kart aciyosun aynısını bulmaya çalışıyosun doğru sayina göre seni kategoriye aliyo:KK70:
Benim pisişik biseylerim yok kız ne varsa sende var. Ben tirsarim zaten

hahaha:KK70: anlat bakalım ne gibi psişik yeteneklerin var :KK70: onun testi var internette biliyo musun. 25 tane mi ne kart aciyosun aynısını bulmaya çalışıyosun doğru sayina göre seni kategoriye aliyo:KK70:
Çok gizemlisin gi. Cevap bekliyorum heyecanlı heyecanlı. Çayını cegirdegini alıp TV izlemeye mi gittin nettin

enercisi fazla gelmiş poncigin :KK70: geçen daireye bi arkadas kızını getirdi benimkinden bı kaç ay büyük. Allah'ım o kadar sakin ve güzel kucağında oturuyo ki babasinin imrendim valla. benimki ordan oraya girmediği oda gezmedigi servis kalmadi:KK70: :KK70: en son müdürün odasında resim yapip bardak sularla kule yapiyodu:KK70: bide dönüp bana anne eksik bunlar dedi:KK70: :KK70: kresteki bloklardan sandi kesin:KK70:

Hadis Metni: Çocuğun küçüklüğünde yaramaz oluşu, büyüklüğünde aklının ziyadeliğidir.

Ravi:
Hz. Amr İbni Ma'dikerib (r.a.)

Kaynak: Ramuz el e-hadis, 315. sayfa, 6. hadis

🤗🤗🤗

Okuycagin insana faydali olup olmadığını biliyor musun canım. Hissediyor musun yani

hmm genelde ağrısını hissederim karsidakinin:) o ne acı cekiyosa bende de aynısı oluyodu. sonra bı şekilde kapattım kendimi dışarıya. ama mesela negonunkini hissettim dün biraz sanırım 😬😬

hmm genelde ağrısını hissederim karsidakinin:) o ne acı cekiyosa bende de aynısı oluyodu. sonra bı şekilde kapattım kendimi dışarıya. ama mesela negonunkini hissettim dün biraz sanırım 😬😬
Ben şok 😳😳😳😳
Şaka yapıyorsun değil mi

Ben korkarım kız öyle şeylerden

niye korkuyosun kız:D :D korkcak bişey yok valla;)

Benim pisişik biseylerim yok kız ne varsa sende var. Ben tirsarim zaten

o 25 kartta maksimum beş yapmisimdir:D çok da psişik değilim sanırım:D

ama karşımdaki ağzını acmadan söyleyebilirim neresi nasıl agriyo:D :D
eşim de korkar bazen benden😏

Sıkıntının ne kadar derin ya da yüzeysel olduğunu hissedebiliyor musun gözlerden

Hadis Metni: Çocuğun küçüklüğünde yaramaz oluşu, büyüklüğünde aklının ziyadeliğidir.

Ravi:
Hz. Amr İbni Ma'dikerib (r.a.)

Kaynak: Ramuz el e-hadis, 315. sayfa, 6. hadis

🤗🤗🤗

işte onun bi ayari vardır ya:D şimdi zaten kimse aptal demiyo ki çocuğuna :D hepsi süper sonik zeka:D her hareketini zekasına yoruyolar. bence benimki normal bi çocuk ama hareketli bı çocuk:)

Allah hayırlı yazılar yazsin evlatlarimiza:)

işte onun bi ayari vardır ya:KK70: şimdi zaten kimse aptal demiyo ki çocuğuna :KK70: hepsi süper sonik zeka:KK70: her hareketini zekasına yoruyolar. bence benimki normal bi çocuk ama hareketli bı çocuk:)

Allah hayırlı yazılar yazsin evlatlarimiza:)
Aptallık ayrı şey. Saman altından su yürüten çocuklar var. Büyüünce de üç kâğıtcı oluyorlar. Çok gördüm ama yaramaz olan çocuk büyüyünce bir akıllı bir uslu bir terbiyeli oluyor.

Back
X