Düzenli Evimiz & Hayatımız

Okulların kursları var baya işe yarıyor enerjisini oraya harcıyor tenise ve resime gidiyor evimin yanında kapalı spor salonu var oranın kursuna gidiyor
Benimkide okulun kurslarina dershane sinavlarina gidiyor.ama spora bu sene gönderemem çunkü ancak derse vakit kaliyor.
Kendiside diyor zaten bu sene spora ayiramam diye.iste arta kalan zamandada canima okuyor

Benimkide okulun kurslarina dershane sinavlarina gidiyor.ama spora bu sene gönderemem çunkü ancak derse vakit kaliyor.
Kendiside diyor zaten bu sene spora ayiramam diye.iste arta kalan zamandada canima okuyor
Evet lgs var bu sene ondanda çok etkileniyor çocuklar nazları da biz annelere geçiyor

Ah ah
Kız sesi erkek gibi ,hadi cocuk gibi olsa çocuk der gecersin

Ust kattayim ve yuksekteyim ama alttaki yakmiyor diye yerler buz gibi
Jescim bizim alttaki de yakmıyor. Ah yerlerimiz buz gibi.
Biz yaktıkça üstteki ısınıyor. Üstteki amca bizi her görüşünde gevrek gevrek gülüyor "sayenizde ısınıyoruz" diye
Napalım küçük çocukluyuz ısınmayalım mı
Ama alttaki yakmadıkça olmuyor işte kahretsin.
Kendi evim. Onun da kendi evi. Ne olacak bilmem...
Merkezi sistem olsa cezası var. Ama kombili olunca birşey de denmiyor.
Hakka giriyor mu bilmem.Girmiyordur herkes özgür
Allah kolaylık versin size de. Küçük çocuk hep yerde oynar

Birde guluyor mu yaa çok sinir bozucu deme bari

Valla canim hepside süper.sefde guzel.biz cig kofte cok severiz ve surekli yaparim ben hatta dunde yaptım yanina bol yesillik ayran .ben hatta cigköftenin hamurunu robottan geciriyorum.40 saat yogurmaktan sa.
Ayrica robotta cok guzel oh sal gitsin ceksin killari tüyleri. Haftada 1de sen ayrintili yaparsin.
Esimde bana robot almayi cok istiyor.bakalim promosyon yuksek yatarsa alabiliriz.

Herkes yakınca daha az ödeniyor tabiki hakka giriliyordur apartman çünkü tek ev değil toplu yaşam alanı

Negzel anlattın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…