Evet de sen nerdesin ya huNego bezlerin markası ilbay's demi?
İlbay's Temizlik Bezi Mikrofiber 3'lü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İlbay's Ithal Fabrika Satış Mağazası Orijinal Mikrofiber Temizlik Bezi (40X60) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hee onu bilmiyorum vallaBenim ev müstakil kimse yok yani güneş fuul alıyor gündüz sıcak da gece aşırı soğuk olur patlama yapar demişler
Trendyolda var dicektim negos linklemisKargo yapiyorlar mi sorsana ya da adini at mesajla arayayim. Pembe yumusaticidan bulamıyorum
SagolasinGözün aydın
Uyy ağzından yel alsın yaamaşallah ona o zaman, hep boyle devam etsın yaslandıkca babaya cekmesın
Benimkide okulun kurslarina dershane sinavlarina gidiyor.ama spora bu sene gönderemem çunkü ancak derse vakit kaliyor.Okulların kursları var baya işe yarıyor enerjisini oraya harcıyor tenise ve resime gidiyor evimin yanında kapalı spor salonu var oranın kursuna gidiyor
Ama sadece bu hafta değil hep di mi kardeşim
Öyle değil müstakil ev abartman degilOluyormuş bizim akraba oturmadığı halde evde ceza geldi
Evet lgs var bu sene ondanda çok etkileniyor çocuklar nazları da biz annelere geçiyorBenimkide okulun kurslarina dershane sinavlarina gidiyor.ama spora bu sene gönderemem çunkü ancak derse vakit kaliyor.
Kendiside diyor zaten bu sene spora ayiramam diye.iste arta kalan zamandada canima okuyor
Evdeyimmiskinliğimi kovalıyorum
Ah ahKeşke öyle şansa yalnız birakmayin ödevleri gözlemleyin diyor. Anlamadığı yeri biz anlatıyoruz anlamazsa öğretmene söylüyoruz bend direkt anlamadı diyorum
O ne yaavv kadın ter içinde kalmış denemek lazım kimse yokken
Ah yavruma yaaa
Essekoluessek kısmına çok güldüm yaa
Benimki keşke çıksaydı ona ihtiyacım vardı ama çıkamadı kafası bi göründü gömük ve yamukmuş.Off yirmilik dişim çıkıyorinş. çıkmaz diye dua etmiştim ama çıkıyor ön dişleri bozacak diye sinir oluyorum.
Jescim bizim alttaki de yakmıyor. Ah yerlerimiz buz gibi.Ust kattayim ve yuksekteyim ama alttaki yakmiyor diye yerler buz gibi
HahaAh ah
Kız sesi erkek gibi ,hadi cocuk gibi olsa çocuk der gecersin
Tarım kredi markette sıvı deterjanını buldum bende gözün aydınVikingin butun ürünlerini satan bir market buldum
Birde guluyor mu yaa çok sinir bozucu deme bariJescim bizim alttaki de yakmıyor. Ah yerlerimiz buz gibi.
Biz yaktıkça üstteki ısınıyor. Üstteki amca bizi her görüşünde gevrek gevrek gülüyor "sayenizde ısınıyoruz" diye
Napalım küçük çocukluyuz ısınmayalım mı
Ama alttaki yakmadıkça olmuyor işte kahretsin.
Kendi evim. Onun da kendi evi. Ne olacak bilmem...
Merkezi sistem olsa cezası var. Ama kombili olunca birşey de denmiyor.
Hakka giriyor mu bilmem.Girmiyordur herkes özgür
Allah kolaylık versin size de. Küçük çocuk hep yerde oynar
Valla canim hepside süper.sefde guzel.biz cig kofte cok severiz ve surekli yaparim ben hatta dunde yaptım yanina bol yesillik ayran .ben hatta cigköftenin hamurunu robottan geciriyorum.40 saat yogurmaktan sa.Kızlar mutfak şefi kullanan var mı, şu mikserlerden?
Eşim tutturdu ondan alalım diye. Birkaç gün içinde karar ver alalım diyor.
Şimdi inanmıcaksınız ama valla kocam istiyor
O sever böyle elektronik aletleri, araştırır inceler.Elektroniğe meraklı, mesleğinden midir hobiden midir,zevkle araştırır saatlerce
Hep onun başının altından çıkar.
Ben ilk zamanlar hevesliydim ama açıkcası şuan olsa da olmasa da ne olur ki kafasındayım. Tamam çok hamur işi yapıyorum. Cidden faydası olur ama bilemedim.
Kullanan, iyiki almışım diyenler var mı?
İlle birşey alacakmışız yılbaşına kadar.
Kurutma mak istiyoruz onun zamanı var,o zaten olacak inşallah.
Airfry istemiyorum (ciddiyim)
Dyson isterdim ama süpürgem yeni sayılır ve çok memnunum (phılıps)
Dik dyson mı alsam?
Robota da hevesim yok.(onu da çok istedi ben aldırmadım zamanında)
Batıyor adama demekki illa çıkacak cebinden. Zam gelmeden birşey alası var.
Hadi beni ikna edin.
Şef gerekli mi?
Ya da ne?
Herkes yakınca daha az ödeniyor tabiki hakka giriliyordur apartman çünkü tek ev değil toplu yaşam alanıJescim bizim alttaki de yakmıyor. Ah yerlerimiz buz gibi.
Biz yaktıkça üstteki ısınıyor. Üstteki amca bizi her görüşünde gevrek gevrek gülüyor "sayenizde ısınıyoruz" diye
Napalım küçük çocukluyuz ısınmayalım mı
Ama alttaki yakmadıkça olmuyor işte kahretsin.
Kendi evim. Onun da kendi evi. Ne olacak bilmem...
Merkezi sistem olsa cezası var. Ama kombili olunca birşey de denmiyor.
Hakka giriyor mu bilmem.Girmiyordur herkes özgür
Allah kolaylık versin size de. Küçük çocuk hep yerde oynar
Pihnaha aparduman ne demek anlatmış oldumHerkes yakınca daha az ödeniyor tabiki hakka giriliyordur apartman çünkü tek ev değil toplu yaşam alanı
Negzel anlattın kızValla canim hepside süper.sefde guzel.biz cig kofte cok severiz ve surekli yaparim ben hatta dunde yaptım yanina bol yesillik ayran .ben hatta cigköftenin hamurunu robottan geciriyorum.40 saat yogurmaktan sa.
Ayrica robotta cok guzel oh sal gitsin ceksin killari tüyleri. Haftada 1de sen ayrintili yaparsin.
Esimde bana robot almayi cok istiyor.bakalim promosyon yuksek yatarsa alabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?