- 8 Nisan 2017
- 57.300
- 307.865
- 698
bi yaptirimi oluyor mu sikayet edinceŞikayet edin zabitaya
Ayyy benim yerime de koklaVikingin butun ürünlerini satan bir market buldum
Burda bir arkadaş da almancı olanları şikayet etti binaları boş diye ceza yazmışlarBi bakayim bende sorayim o zaman
Bende stok yapmistim, meger dibimde varmis
Ceza yazılıyor askobi yaptirimi oluyor mu sikayet edince
Kiz arap sabunu bile varmis şok oldum, hepsinden alip koklicamAyyy benim yerime de kokla
Benim bildigim butun dairelerin isisinin en az 21 derece olmasi gerektigi. Ama evde olmayacaksaniz bilemiyorum nasil olur canimBiz peteklerdeki suyu bosaltacagiz diğer evin kışın calistirmamak sorun olmuyor mu ev boşken ...
Benim ev müstakil kimse yok yani güneş fuul alıyor gündüz sıcak da gece aşırı soğuk olur patlama yapar demişlerBenim bildigim butun dairelerin isisinin en az 21 derece olmasi gerektigi. Ama evde olmayacaksaniz bilemiyorum nasil olur canim
Kargo yapiyorlar mi sorsana ya da adini at mesajla arayayim. Pembe yumusaticidan bulamıyorumVikingin butun ürünlerini satan bir market buldum
Yakmayan komşuya yasal yaptırım var biliyorsun değil mi?Eşimde diyor bebekle olmaz ama onlar aylik 350 oderken ben 5 güne 350 ödüyorum ve ev ısınmıyor. Kapatmak acik koymakla ayni nerdeysd
Benim eski ev gibi 1 ay 2100 geldi, 15 günlük de 1400 gelmiştiBenim 7 gün 450 tl
İşte o sıkıntı alt yaksa senin ev ısınırUst kattayim ve yuksekteyim ama alttaki yakmiyor diye yerler buz gibi
Ben kocaayiya dedim al hepsini almadi şimdi deli gibi geziyor market market
Şuan dogalgaz baglattigim yere gidip soracagim. Ama kimse dogru durust yakmiyor sikayet etsem bizi düşman bilmezler miYakmayan komşuya yasal yaptırım var biliyorsun değil mi?
Üşümüyor mu çocuklar kız bu soğuktaBende pazartesi sabah kapattım daha yakmadim kombiyi. Altından kalkamiyoruz yoksa geçen yıl tecrubelendik birde zam gelince ucariz valla
O Allahın emri canım. Geçen asgari ücrete zam gelince instagramda arkadaşın biri yazmış zam geldi diye doğalgaza elektriğe zam gelir diyenler bakanın açıklamasına bakın diye. Yazacaktım zor tuttum kendimi ocağı kurtardık şubat nolacak diyeTamam iste kesin yuzde yuz zam gelecek
Lora durulmaz o soğukta hasta olur çocuklar sürekli. Geçen gün kombi bir gün yanmadı haşa mide ağrısı çekiyorum üşütmeden üstelik tek odada elektrikli soba yandığı halde.Bana kalın don dik minik
Ankara'nın ayazı ama sıkı giyinince duruluyor ya geçen yıl 3 ay için 7 bin odedik sadece doğalgaza
Oluyormuş bizim akraba oturmadığı halde evde ceza geldiBiz peteklerdeki suyu bosaltacagiz diğer evin kışın calistirmamak sorun olmuyor mu ev boşken ...
Gözün aydınVikingin butun ürünlerini satan bir market buldum
Kargo yapiyorlar mi sorsana ya da adini at mesajla arayayim. Pembe yumusaticidan bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?