3 çocuklu insan yemeği köftesi hamuru biter miValla canim hepside süper.sefde guzel.biz cig kofte cok severiz ve surekli yaparim ben hatta dunde yaptım yanina bol yesillik ayran .ben hatta cigköftenin hamurunu robottan geciriyorum.40 saat yogurmaktan sa.
Ayrica robotta cok guzel oh sal gitsin ceksin killari tüyleri. Haftada 1de sen ayrintili yaparsin.
Esimde bana robot almayi cok istiyor.bakalim promosyon yuksek yatarsa alabiliriz.
Bizim bugün başladı.Haftaya yazılılar başlıyormuş sakinleştirici biseyler hazırlayayım
ütüsüz giydiğimi kim sülediBak çoluk çocuk perişanız ütüsüzlükten buruştuk kaldık gel artık senin için don ütülerim söz
ütüsüz giydiğimi kim süledi
Ruh halim buruşuk olabüiür ama donum asla
Nasıl geçmiş. Rabbim zihinlerini açık etsinBizim bugün başladı.
Başka ne yakışır turunculaı bağlayamacağıma göreorkide televizyanın yanında mı duruyor yavrum?
Siyah mı giyindin sen
İyyyyyy bugün çok yaptım 34548849 ay yapmicam Efser seni de andım nasıl duruyorsun çok sıkıcıütüsüz giydiğimi kim süledi
Ruh halim buruşuk olabüiür ama donum asla
Tonguçtan 1.dönem 2.sınav videosunu izleyin birlikte birde yüzlük sorular kanalından.Nasıl geçmiş. Rabbim zihinlerini açık etsinBugün gitmedi büyük okula. Öğretmen tarihleri paylaşmış dedim ki şimdiden söylesin konuları çalışalım söylemedi zalim kadın cuma soylicem diyor. Ne vardı sanki
Orkide nerde be nerden goruyosun senorkide televizyanın yanında mı duruyor yavrum?
Siyah mı giyindin sen
Başka ne yakışır turunculaı bağlayamacağıma göre
Senelerdir böyleİyyyyyy bugün çok yaptım 34548849 ay yapmicam Efser seni de andım nasıl duruyorsun çok sıkıcı
Ey gidi lora kalp gözü diyelimOrkide nerde be nerden goruyosun sen
Yüzlük sorulara bakmadık tonguca bakıyoruz da onu da ekleyim inşallahTonguçtan 1.dönem 2.sınav videosunu izleyin birlikte birde yüzlük sorular kanalından.
Bizim sınavlar te okul açılınca belli oldu 2.haftada.
Çıkıcak dediği şey çıkmamış mesela takılma sen konulara genel tekrar yaptır
Pozu değiştimOrkide nerde be nerden goruyosun sen
Pozu değiştim
Sen niye geç geliyosun onu de heleYani bu kadar konuştunuz elinize ne geçti he le diyin banaaaa
Akıllarda tobili kalmayayım zayıflıyacağız yaaaMaşallah aradığımız hız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?