O ne kız bütün iştahım kaçtı
tefal değil kiTefal yazdım gördün mü
kurban verene hele bir daha gözünü silde bahYooo gayet andırıyor orkideyide cizseydin bari
Ben ilk defa sizden duyuyorum. Kombi 40 derece sürekli açık bende. Ama hiç bilmiyorum üst-alt yakıyor mu ne yapıyor.Yakmayan komşuya yasal yaptırım var biliyorsun değil mi?
Ha ha ha daha güzelini sen çiz ulanSusamlı somon ekmeğe çöp şiş sokulmuş gibi
Tefal en kolayıydıtefal değil ki
Bende öyle biliyorum sayaçlar ayrı değilse merkezi sitemde herkesin yakması lazımBen ilk defa sizden duyuyorum. Kombi 40 derece sürekli açık bende. Ama hiç bilmiyorum üst-alt yakıyor mu ne yapıyor.
Kişi evde değildir, üşümüyordur, tasarruf etmek zorundadır vs. Zorla mı yaktırıyorlar
Bizde herkes ayrı. Ondan hiç duymamışım. Allah olmaya yardım etsin. Kim keyfi kapatır bu soğuklardaBende öyle biliyorum sayaçlar ayrı değilse merkezi sitemde herkesin yakması lazım
Hatta tokide oturan tanıdığım petek denetlemesine geliyorlar demişti verilen derecenin altında yakılması yasak
Çok güzel. Ne mezunusun?Nego Anlamadılar sanatımı bu sukulenti sana yaptım
Onunkini güzel çizmişsinNego Anlamadılar sanatımı bu sukulenti sana yaptım
AminBizde herkes ayrı. Ondan hiç duymamışım. Allah olmaya yardım etsin. Kim keyfi kapatır bu soğuklarda
Benimde dikkatimi çekti çiçeğe gelince ne güzel çizdi dimiOnunkini güzel çizmişsin
Ula benim ütü masama kastın ne
Tepesine püskül bilen koymuşBenimde dikkatimi çekti çiçeğe gelince ne güzel çizdi dimi
Çıraklık eserimdi sus senin yüzünden sanata küsecektimOnunkini güzel çizmişsin
Ula benim ütü masama kastın ne
Aman küsme pirim mahrum kalmasın kimseÇıraklık eserimdi sus senin yüzünden sanata küsecektim
Çorbayla bağlantısını kuramadımAşure kazanında mantı pişiyor Eki Görüntüle 3183670
Yakan komşunun ısısından faydalanıp hakka giriyor yakmayanlar olaya bu açıdan bakabilirsin:)Ben ilk defa sizden duyuyorum. Kombi 40 derece sürekli açık bende. Ama hiç bilmiyorum üst-alt yakıyor mu ne yapıyor.
Kişi evde değildir, üşümüyordur, tasarruf etmek zorundadır vs. Zorla mı yaktırıyorlar
Sanırım yüksük çorbası yapacakÇorbayla bağlantısını kuramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?