Aldım kabul ettimNego Anlamadılar sanatımı bu sukulenti sana yaptım
Çorbada ne mantı yaptım ne hamaratım mı diyor yoksaSanırım yüksük çorbası yapacak
Bakmak lazım canım illaki başkada vardır üç.aylara özel mi istiyosunAldım kabul ettim
Planlayıcı almak istiyorum muslimwalkdan başka yerden de üç aylar planlayıcısı alsam mı ki acabaa
Yabancı yok ya biz bizeyiz birde 27 ziyaretçiHerkesin içinde beni övme utanırım
Baktım ya üç aylar için tek bir yer var orası uygunda diğeri yüksek az uygun yapsalar kupa gördüm birde ona da vuruldumBakmak lazım canım illaki başkada vardır üç.aylara özel mi istiyosun
Bu detayın üzerinde duralımÇorbada ne mantı yaptım ne hamaratım mı diyor yoksa
Hakka giriyorlar yakanın ısısından faydalanıyorlar. Onlar yüzünden yüksek fatura ödemek zorunda kalıyorlar.Jescim bizim alttaki de yakmıyor. Ah yerlerimiz buz gibi.
Biz yaktıkça üstteki ısınıyor. Üstteki amca bizi her görüşünde gevrek gevrek gülüyor "sayenizde ısınıyoruz" diye
Napalım küçük çocukluyuz ısınmayalım mı
Ama alttaki yakmadıkça olmuyor işte kahretsin.
Kendi evim. Onun da kendi evi. Ne olacak bilmem...
Merkezi sistem olsa cezası var. Ama kombili olunca birşey de denmiyor.
Hakka giriyor mu bilmem.Girmiyordur herkes özgür
Allah kolaylık versin size de. Küçük çocuk hep yerde oynar
Senin isindan calarak tasarruf ediyor iste o yüzden belli bir kural varBen ilk defa sizden duyuyorum. Kombi 40 derece sürekli açık bende. Ama hiç bilmiyorum üst-alt yakıyor mu ne yapıyor.
Kişi evde değildir, üşümüyordur, tasarruf etmek zorundadır vs. Zorla mı yaktırıyorlar
Canın çekti di miNegzel anlattın kız
Haftaya yazılılar başlıyormuş sakinleştirici biseyler hazırlayayım
Haftaya hem de iki günde bütün yazılılar il genelinde ortak yapılacakBizim bugün başladı.
Çorba yı gözüm görmez diyeÇorbayla bağlantısını kuramadım
Susun diyorum dersi dinleyin ödev yapın diyorum kime diyorum he heyyyy tinimini yaramaz bunlarYani bu kadar konuştunuz elinize ne geçti he le diyin banaaaa
Ne kurabiyesi çörek çörekÖzet gecerdim emme çok vakıf değilim
Birazda biri çekirdek leğenini diğeri eklerini
Negoda tahinli kurabiyesini yapıp alıp gelir
Mitoz bölünmesi yaşıyorlarYabancı yok ya biz bizeyiz birde 27 ziyaretçi
Ufo mu o
Kimin kv si ile seninki miBu detayın üzerinde duralım
Manidar bir laf kondurma sankim
Belkim kv ile işbirlikcilik yapıyordur
BeleşçilerBizde herkes ayrı. Ondan hiç duymamışım. Allah olmaya yardım etsin. Kim keyfi kapatır bu soğuklarda
Alındım gücendimBeleşçiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?