Ben 7-10 baxero yaptim 15 te nimenrix 16 da baxero dedi doktor. Dur bakim sorayim biz niye bir arada vurmadikPlanlama o şekilde oldu bexsero 5-7-13, nimenrix 7-13
Bugün herkes günah işlediğini farketmiş ve sessiz kalmış demek nasıl döküldükçİps yedim yarım dilim kek yedim ama yazmamıştım mutlu musunuz
45 kg hemsire iste iki vuracagim bayilacak onu istiyorSana yaramamış ki
Ne diyon lanBen 7-10 baxero yaptim 15 te nimenrix 16 da baxero dedi doktor. Dur bakim sorayim biz niye bir arada vurmadik
Bacımsu petekler ne olduBen 7-10 baxero yaptim 15 te nimenrix 16 da baxero dedi doktor. Dur bakim sorayim biz niye bir arada vurmadik
Peteklere enjekte edecekNe diyon lan
Ama kendisi çatıda guvercin besliyormus, onlarda insanlarin camina balkonuna pisliyor. Kendine gelince no problem ama kedi gelip yemek yiyince ooo ejderya. Evet korkabilir ama tedavisi var sonutca. Kopek dese anlarim ama kedi yavHayvan sevmekte korumakta haklıyız ama korkan insanların böyle konularda çok üstüne gidiliyor hemşire hayvana zarar vermemiş sonuçta bu tepki niye anlamıyorum.
Çok yakından tanıdığım var öyle korkardı ki evin önünde olsa saatlerce eve giremez orda kalırdı o kadar diyim
Ben istisnayim dhdgshSana yaramamış ki
45 kg hemsire iste iki vuracagim bayilacak onu istiyor
LoraaaLora kitabın yok mu la gel yarış yapalım
Ay görmemişimLora kitabın yok mu la gel yarış yapalım
Seni çok iyi anlıyorumAnnemler küçükken cenemden bıkıp susmami söylerlerdi o kadar uzmusum ki bu konuda Allah karşıma çıkardı benim gibi bebeyi.yeteeeer demek istiyorum ama gülümseyerek dinlediğimi düşünüyor yavrum
Bugün herkes günah işlediğini farketmiş ve sessiz kalmış demek nasıl döküldük
Cumartesi geleceklerBacımsu petekler ne oldu
Götüne iğne yapicam sakin olPeteklere enjekte edecek
Aynı ayni. Niye böyleler ya maşallah diyeyim deSeni çok iyi anlıyorum
Kızım okuldaki bir olayı anlatacaksa sabah uyanmadım dan başlıyor
Sen bu günahı nasıl sentezledin bacımsuHic bir gunah gizli kalmaz mumin kardeşimEki Görüntüle 3184341
Vay ben ölim giz neydirsenHic bir gunah gizli kalmaz mumin kardeşimEki Görüntüle 3184341
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?