- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Efsoo harikasınAslında her güzelik dinde var tam anlamıyla anlasak ve yaşasak kimse üzülmez. Dinde erkek kadına yardım edemez kuralı, kadında çalışamaz yada evde oturumasın diye bir kural yok .Bunlara çok güzel iki örnek var.
Peygamber Efendimiz (sav) eşine ev süpürdüğü çocuklarla ilgilendiği .
Hz.Ayşe'nin (R.A) Ticaretle uğraştığı kaynaklarda mevcud.
Kültür bir milletin en kadim damarlarıdır kültüre sahip milletler en uzun ayakta kalan milletlerdir
Kültürler var olurken erkeğin ve kadının mutsuzluğu üzerine kurulmaz o düzene sahip çıkmak için kurulur.Yakın tarihteki atalarımız din ve kültürü birbiriyle sentezleyerek kendi menfaat ve dünyavi egolarını tatmin için kullandıkları için analarımızda bizi ayıpla günahla büyüttü bizde ayıp mı yoksa günah mının arasına sıkışıp malesef kaldık.
Erkek ve kadın eştir diyenler değilizNeden mi ?çünkü ikimizde yarımız
Bir bütünü var etmek için var olmuşuz erkeğin eşit olmayan ruhunu kadın eşit olmayan ruhunu erkek tamamlar tıpkı saattin içindeki dönen çark gibiyiz eğer ikimizinde eşit olsaydık dönen iki teker olup kıvılcım çıkarırdık saattin çalıştırmak için eksiği tamamlaya dişler olacak ki saatte çalışsın.
İnsan olmak!
Bir kadının zarif kalbine sığınmayı bir erkeğinde kalbinde Allahın birer emaneti olup korunmayı insanı değerlere sahip çıkmak olduğunu bilmektir.
Eksiksek her iki tarafta bütün olacak kalbine sahip çıkmalı
Teşekkür ederimMaşallah annenize.
Yetenek midir bilmem ama, çoğu öğrenmek sanırım. Ailemde kadın erkek işi ayrımı yoktu, erkekler de dikiş makinesi kullanabilirdi, ben de çocuklarıma öğrettim.
Annem çok hamarat, otoriter bir kadındı. Her işi öğretti bize, dantel, örgü, dikiş, kanaviçe hepsini yaptırdı. Bütün yazlarım hiç kullanmayacağım çeyizleri yapmakla geçti. Hala mutlaka kenarda bir el işim durur.
Sosyal medya hesabımdan diktiklerimi paylaşmasaydım foto atardım.Dur özelden atayım bir örnek
Teşekkür ederimcanım
Öğrenmede sorun yok da benm gözler sorunlu şu bakımdan bide birazcık yetenek bence o da bende az
Göz kaymasi var bende çocukluktan beri
Gözüm kaydığı anda eliside biri alta biri üste yaparım öyle diim sonradan farkediyorum
Annemde hep öğretti bize ama ben ablama cekmemisim
Ablam herşeyi yapıyor hala da yapar
Göz sorunu en büyük etken bı de yetenek az
Ama yapanlara hayranım
Sizi bilmem ama ben kek yemeye gidiyomBugün niye bişeyler yemiyoruz ya
Bence yediler ama söylemedilerBugün niye bişeyler yemiyoruz ya
Cips yedim şimdi de bitmeyen eklerden yemeye gidiyorumSizi bilmem ama ben kek yemeye gidiyom
Yazım çok güzeldir ama benim tersini düşündüm de yoooo
Oh yarasinCips yedim şimdi de bitmeyen eklerden yemeye gidiyorum
Bak bak bencepaeneperfectus canımı çektirdin yaa ilk fırsatta bakıcam bişeyler
Deme kız yaramasınOh yarasin
Merak etme yarın bu teoriyide çürütecek bir belge koyarlar önümüzeYazım çok güzeldir ama benim tersini düşündüm de yoooo
Bu saatte yarasınOh yarasin
Bu saatte ictigimiz su bile yariyordurDeme kız yaramasın
Ben banlanacam galiba hoccagalin sizi seviyom
Sana yaramamış kiBu saatte ictigimiz su bile yariyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?