Niyaptın
Dikiş biliyorsan dikersin bi iki denemeye bakar çok pratik kalıplar varBen mefruşat dikiyorum. Elbise üzerine paça ve ufak tefek tadilatlar yapıyorum ama sıfırdan elbise dikemem. Diktiklerimi dolapta satıyorum, hayır işlerine dönüyor geliri. İnanılmaz bir keyif dikiş dikmek, terapi gibi
Motifi örmesi çok basitte bu kadar renk yapmak oyalayıcı.Bundan yaptı harika duruyor bu netten alınma şimdi yatağımın üstünde renk uyumlarj vs hayatta yapamam böyle
Baya renkli ve uyumlu yaptı bonus annem örgüde sahandirMotifi örmesi çok basitte bu kadar renk yapmak oyalayıcı.
Bende bir motif şal istiyorum bakalım
Maşallah gözlerine. Benim annemde öyleydi canım makine örgüsü gibi yapardı.Baya renkli ve uyumlu yaptı bonus annem örgüde sahandir
Ben motifi de yapamam çift kişilik örtü zor bı de ,2 adet yaptı ablama. Ve banabana daral gelmisti yaparken gördüğümmde
HaklısınızYok kuzum kızmadım hatta bu kadar güzel fikirleri okuduğuma insanı duygularımızı paylaşmamıza sevindim.
Aslında neyi gözlemledim....
Ev hanımlığıyla ilgili Cizilen bir profil var...
"Çekmiş gri eşortmanını, ağzında sakız,saçına sokuşturulmuş bir toka, akşama kadar telefonun kurcalayan bu varlığa ev hanım denir"zihniyeti
Nasıl kadın nasıl erkek olunur diye çizlen profillerin asıl anlaması gereken "nasıl insan oluru öğrenmek"olmalı
Bu topiğde biz bunları çok rahat konuşuyor saygı ve sevgi tartışabiliyoruz fikir alışverişi yapabiliyoruz evet olay geyikle başladı biririmizin savuna bileceğimiz matığını ölüçüp biçdiğimiz fikirleri ortaya koyduk benim hoşuma dahi gitti.Hayat sen ben isek bu da hayatın tam kendisi işte....
önemli olan karşıt fikirlere sahip olup katılmasak bile birimize sahip çıkıp saygı duymamız birbirimizi kırmamamız
Sağol canımMaşallah gözlerine. Benim annemde öyleydi canım makine örgüsü gibi yapardı.
Amaan valla iş bitmiyor sürekli bir şey çıkıyorBirinin kitabını dinledim birinin fen sorularını dinledim yatma saatleri geldi yatak hazırlığı beni üzmedikleri için masal okudum uyumalarını bekledim.
Tam geçim okim derken yatağın üstüne attığım kurumuşlar aklıma geldi gittim onları katladım yerleştirdim.
Tam geçim okim derken yemekleri gördüm boşalttım kaldırdım.
Geçim okim artık sinir oluyorum mutfağın işi bitmedi bugün
Kesinlikle dikersiniz.Ben mefruşat dikiyorum. Elbise üzerine paça ve ufak tefek tadilatlar yapıyorum ama sıfırdan elbise dikemem. Diktiklerimi dolapta satıyorum, hayır işlerine dönüyor geliri. İnanılmaz bir keyif dikiş dikmek, terapi gibi
Kesinlikle dikersiniz.
Kesinlikle el işi çok zevkli, ama ev çığrından çıkıyor, dikiş odamız olmayıp salonda dikince
Ben de eğitimini almadım, annemden gördüğüm kadarıyla ve kendi denemelerim diyeyim.
Çok ayrıntılı değilse hazır bir kıyafetin üzerinden kalıbını çıkarıp dikebilirim.
Burda kalıplarından çıkarıyorum genellikle, kışlık manto, yelek, etek, tulum, elbise, pantolon...sürüyle şey diktim oradan.
"Burda pratik dikiş" de çok basit şeyler var. Normal derginin dikiş okulu köşesi var, her ay bir kalıbı ayrıntılı anlatıyor, oradaki adımlardan manto diktim.
Bidahakine daha cok calisip yenecek senide görürsun hsgshshsoyle ona bizim tenceresiz arkadas var oyle tukurecek olursa 40 yermis de
Aslında her güzelik dinde var tam anlamıyla anlasak ve yaşasak kimse üzülmez. Dinde erkek kadına yardım edemez kuralı, kadında çalışamaz yada çalışsın diye bir kural yok .Bunlara çok güzel iki örnek var.Bu topikteki herkes çok naif, kimsenin kimseyi kırdığını görmedim, hepiniz cansınızve evet insan olma fikrine sonuna dek katılıyorum. Ben biraz inanç tarafından da bakıyorum bu işlere, eşimle birbirimizden razı olarak gidelim bu dünyadan diye düşünüyorum. Ağzım burnum derken 45 yaşına geldim ne anladık ki hayattan, bir gün gideceğiz bu dünyadan güzel işler güzel anılar bırakmak lazım. Ev konusunda belki biraz eski kafalıyım bilmiyorum, eve değen kadın emeğinin bereketine, ışıltısına çok inanıyorum, yoksa dönmez bu düzenler. Hele sabahları, namazdan sonra pencereleri açıp gün doğumunu görmek, sımsıkı sarılıp eşimi işe uğurlamak, ardından dua etmek bana çok iyi geliyor, çalışan ama ruhu evde bir kadınım sanırım, kadınlar çok özel
Maşallah annenize.Keşke dikiş yetenegi bende de olsa
Aslında seviyorum ama yetenek yokbeceri de ev işi yemek bunlar tek beceri
Harikasınız valla annem örgü ustasidir parça parça motif şeklinde yatak örtüsü dikti kullanıyorum seve seve ama rbnde hic
Sosyal medya hesabımdan diktiklerimi paylaşmasaydım foto atardım.Bende öğrendim ama kursa giderken hamile olduğumu öğrendim kendimi çok veremedim.
Çokta ilerletemedim basit tamir yaparım.
Burda pratik çok güzel gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?