Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağol cnm denemedim kanguru düşünüyorum ama zararı olur diye almadim
Sling çok pratik, videoları var nasıl bağlandığını anlatan, bebeğin küçük daha sling daha iyi olur, evde ki kumaşlardan bile yapılıyor

Durduk yere mi

Canınız mı sikkin. Ben dinlerim. Bulaşık dursun amann
Yok çok iyiyim kız. Deli olduğumu düşünmeyin. Cocuklara dua okurken yerini anında bulur. Akıp gider. Ama büyük insanlara okurken gözlerinden assagi inemiyor gibi. Bazı insanlar hariç.

Yok çok iyiyim kız. Deli olduğumu düşünmeyin. Cocuklara dua okurken yerini anında bulur. Akıp gider. Ama büyük insanlara okurken gözlerinden assagi inemiyor gibi. Bazı insanlar hariç.
Yuz yüze mi okuyonuz,benim kizada okusan ah bı keşke.

Üzülme kız. Böyle şeyler oluncada insanın eli ayağı kitleniyor
Hiç sorma delirdim durduk yere.
üzülme ya geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim. eş ailesi sıkıntılı tiplersw naparsan yap mutlu olamiyosun onlarla vakit geçireceğini bildiğin gün
Allah sabır selamet versin canım
Amin amin saatte geçmiyor kız da oynuyor Huysuz deyip kalkamıyorum.
Senin kaynana müzelik

Sen canını sıkma, onların canını sık

Bu hafta aynen böyle hissediyordum ben, artık eskidi gibi olamıycam sanırım diyordum
Varlığım zaten rahatsız ediyor bence bunları.
He kız durduk yere

Anladım şimdi kız şöyle yazsana gerçek mana da kaymıyor yani gözler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…