- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Ne diyorlar fesleğen,anlat hele bir.Bismillahirrahmanirrahim.
Sağol cnm denemedim kanguru düşünüyorum ama zararı olur diye almadimHoş geldin aramızaAllah bağışlasın çocuklarını.
Bebek için sling denedin mi?
Tamamdır, pişman olmayacaksınBaşkan böyle olmali zaten. Gitmem bu topikten bende temiz olacam. Koydum kafaya.
Aynı ayni
O ne demek terlik, tırstırma beniBütün çocuklar.
Tamam,önce bakıp kaciyordum. Şimdi bir iştah geldi. Etiketle beni. ♥
Anlatamıyorum ki anlayasiniz. Tuhaf şeyler işte. BosverinNe diyorlar fesleğen,anlat hele bir.
Sling çok pratik, videoları var nasıl bağlandığını anlatan, bebeğin küçük daha sling daha iyi olur, evde ki kumaşlardan bile yapılıyorSağol cnm denemedim kanguru düşünüyorum ama zararı olur diye almadim
Durduk yere miSabahtan beri içimde bir sıkıntı vardı. Hiç iş yapmadım Bi bulaşık makinesini yerleştirdim. Bugün görümceme gidecektik yolda girdik birbirimize. Sinirimden ağladım. Şimdi de görümcedeyiz kp canımı sıktı. Offff
Canınız mı sikkin. Ben dinlerim. Bulaşık dursun amannAnlatamıyorum ki anlayasiniz. Tuhaf şeyler işte. Bosverin
Buraya da yazarsın yaptıklarını, yapacaklarını. Motive olursunYarın eşim evde silerim supururum o bebeğe bakar çocuklarda 15 tatilde camlarını silerim en azindan
Ne bilim bacım. GözlerimNe diyorlar fesleğen,anlat hele bir.
Canınız mı sikkin. Ben dinlerim. Bulaşık dursun amann
Yok çok iyiyim kız. Deli olduğumu düşünmeyin. Cocuklara dua okurken yerini anında bulur. Akıp gider. Ama büyük insanlara okurken gözlerinden assagi inemiyor gibi. Bazı insanlar hariç.Canınız mı sikkin. Ben dinlerim. Bulaşık dursun amann
Bir dertleri var,Allah yardımcıları olsun.Ne bilim bacım. Gözlerimböyle okuyorum. Bundan fazlası olmaz dediğim de daha da şaşırıyorum.
Yuz yüze mi okuyonuz,benim kizada okusan ah bı keşke.Yok çok iyiyim kız. Deli olduğumu düşünmeyin. Cocuklara dua okurken yerini anında bulur. Akıp gider. Ama büyük insanlara okurken gözlerinden assagi inemiyor gibi. Bazı insanlar hariç.
Çok çok az p.k götürüyor evimi. Yani yağar gibi yağmaz gibi öyle p.kterliksuu daha yeni geldi öğrencim, ürküttün, burda temizliğe özendiriyoruz biz, tembelliğe değil, öğretemedim ah ah
Hiç sorma delirdim durduk yere.Üzülme kız. Böyle şeyler oluncada insanın eli ayağı kitleniyor
Amin amin saatte geçmiyor kız da oynuyor Huysuz deyip kalkamıyorum.üzülme yageçmiş olsun mu diyeyim bilemedim. eş ailesi sıkıntılı tiplersw naparsan yap mutlu olamiyosun onlarla vakit geçireceğini bildiğin gün
Allah sabır selamet versin canım
Varlığım zaten rahatsız ediyor bence bunları.Senin kaynana müzelik
Sen canını sıkma, onların canını sık
Bu hafta aynen böyle hissediyordum ben, artık eskidi gibi olamıycam sanırım diyordum
He kız durduk yereDurduk yere mi
Anladım şimdi kız şöyle yazsanaYok çok iyiyim kız. Deli olduğumu düşünmeyin. Cocuklara dua okurken yerini anında bulur. Akıp gider. Ama büyük insanlara okurken gözlerinden assagi inemiyor gibi. Bazı insanlar hariç.
Yok kız kayan bişey yok çok şükür.Anladım şimdi kız şöyle yazsanagerçek mana da kaymıyor yani gözler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?