Milletin ödünü kopardın beYok kız kayan bişey yok çok şükür.
Malum gün yaklaştıysa oluyor öyle şeyler. Bir de hastalık sizin sinirlerinizi de yıprattı.Hiç sorma delirdim durduk yere.
Amin amin saatte geçmiyor kız da oynuyor Huysuz deyip kalkamıyorum.
Varlığım zaten rahatsız ediyor bence bunları.
He kız durduk yere
Dertleri yok kız. Hisleri kuvvetiymiş.Bir dertleri var,Allah yardımcıları olsun.
Az heycanlanalim. Ben kayma mi yazdım. Kendimden korktum şuan. Dua akıp gidiyor yani kiz.Milletin ödünü kopardın be
Benim pek kuvvetli degildi aslında ne oldu bilmiyorum. Hep o bavuldan oldu ne olduysaDertleri yok kız. Hisleri kuvvetiymiş.
Motive olurum cnm bebis bütün enerjimi alıyor şunu yapcam bunu yapcam diyorum bir bakmışım akşam olmuşBuraya da yazarsın yaptıklarını, yapacaklarını. Motive olursun
Aynı dostum ayniMotive olurum cnm bebis bütün enerjimi alıyor şunu yapcam bunu yapcam diyorum bir bakmışım akşam olmuş
Kız ben kayma falan da yazmamisim ki. Bende bir an kendimden şüphe ettim. Korku filmi gibi. Korku filmlerinden de çok korkarımMilletin ödünü kopardın be
Çocukların gözleri gidiyor ne demek acep, kayma işteÇocuklarin gözleri assagi kadar gidiyor bazı insanların da gözleri gidiyor. Bazıları tıkanıp kalıyor. Anlatamıyorum sanırım.
O mu demek kız o niyetle yazmadiydimÇocukların gözleri gidiyor ne demek acep, kayma işte
Gözü giden çocuk ne manaya gelir ne bileyim, bana öyle geldiO mu demek kız o niyetle yazmadiydim
Beni de sevebilir.Bende ne var kız beni de söyle. Benide sev
Mesaj bu gi. Giden dua. Tirsitmayin beniiiÇocuklarin gözleri assagi kadar gidiyor bazı insanların da gözleri gidiyor. Bazıları tıkanıp kalıyor. Anlatamıyorum sanırım.
Birazdan gelecekBeni de sevebilir.
Başım ağrıdı korktum zaten hadi ben gidiyorum kizlaar
Korkma kızMesaj bu gi. Giden dua. Tirsitmayin beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?