Düzenli Evimiz & Hayatımız

valla ben bu hafta sebepsiz yerimde oturamadan gecirdim sürekli dışarı hava almaya çıktım özellikle salı çarşamba baya kötü oldum

bilmiyom normalde benim hayatim baya yolunda negom bildiğim sıkıntılı bi sevdigim de yok yakinimda. belki de senin iç sıkıntındır. belki de uzun zamandir aramadigim birinin sıkıntısıdir. ama su an dişlerini sıkan sensen yapma konusurken bile mi geriliyosun napiyosun

anam bı söyle temiz kadın olamadim ya anam beni dünya çöp gününde mi doğurdu napti

kk birinci noteri milletin ödünü kopardın
Senin kaynana ya diyorum etkin olsa ne güzel olur dimi

kızı o zaten allahlik

eşim samdanin hisleri kuvvetli gördüğü rüyalar hep çıkar demis kadın o zamandan beri sürekli haberci rüyalar gördüğü için anlatiyo bide hisleri kuvvetli ya sürekli esime hasta mısın oğlum diye soruyo

ben kayınvalidemden aşırı kötü etkileniyorum. kadında gram merhamet gram iyi niyet hissetmediğim için bu haldeyiz zaten

Tövbe estağfurullah mesajı yazarken de sıktığımı farkettim dişimi hatta yine sıkıyorum of dedim

Tamam söyleyin nereyi temizleyim,bulaşık mi yikayayim yatak odası mi toolayayim napayım soyleyin,tamam. Banyo mu surteyim napayım
Banyo sürtmek demeyeydin iyiydi, meşhur konu geldi aklıma
Bence bulaşığı hallet şimdi

Tövbe estağfurullah mesajı yazarken de sıktığımı farkettim dişimi hatta yine sıkıyorum of dedim

cidden ben seni çok seviyorum ama biliyo musun:) büyük ihtimalle sen de bana değer veriyosun beni seviyosun çünkü herkeste olmuyo bu:)

ama sıkma artık yeter nego dişlerin dökülür valla

cidden ben seni çok seviyorum ama biliyo musun:) büyük ihtimalle sen de bana değer veriyosun beni seviyosun çünkü herkeste olmuyo bu:)

ama sıkma artık yeter nego dişlerin dökülür valla
Canım ya teşekkür ederim sevilmek çok güzel bende seni seviyorum, uzun uzun ayrıntılı mesajlarını, detayları atlamamanı.
Elimde değil ki canım istemsiz sıkıyorum

Canım ya teşekkür ederim sevilmek çok güzel bende seni seviyorum, uzun uzun ayrıntılı mesajlarını, detayları atlamamanı.
Elimde değil ki canım istemsiz sıkıyorum

senin baş ağrısı geçmez ki o zaman ama ama dünkü kafa ağrın yok sanırım hafiflemiş:) dün mü konuşmuştuk biz kaşlardan yukarısı kafan flan mi ağrıyo diye sormuştum :)

bu konu kapanmazsa ağrı tekrar tavan yapacak sanki dalgalanip duran bı ağrın varsa şu an o sensin

Hoş geldin aramıza Allah bağışlasın çocuklarını.
Bebek için sling denedin mi?

Üzülme kız. Böyle şeyler oluncada insanın eli ayağı kitleniyor

Evet dün konuştuk, düne göre iyiyim ama bir saat olmadı beni yine delirtti çılgın üçlü odama kapattım kendimi başıma ağrı girdi deminden beri, burayı açıyım da kafam dağılsın dedim
Seni yormayalım daha fazla, kapatalım konuyu

Bende ne var kız beni de söyle. Benide sev❤

bence sen de empatlik var her hangi bi insanin durumuna üzülüp dertleniyosan sıkıntısını hissedip etkileniyosan öyledir.

tavsiyem ilgini dağıt terliksu. yogunlasmamaya çalış. yoğunlaştıkca artar çünkü. bide dediğim gibi uzak dur haberlerden seni etkileyen filmlerden falan. çok tehlikeli bişey çünkü. depresyona girmissin gibi his kapliyo. asla hareket edecek enerjin olmuyo. içindeki bütün kuşlar göç etmiş gibi oluyo insanın bütün neşe gidiyo:)

yok ben yorulmam negom ama topigi dagitmayalim sonra özelden mesaj atayim ben sana benim için üzülme sakıncası yok hayatımın anlamisi

üzülme ya geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim. eş ailesi sıkıntılı tiplersw naparsan yap mutlu olamiyosun onlarla vakit geçireceğini bildiğin gün
Allah sabır selamet versin canım

Senin kaynana müzelik
Sen canını sıkma, onların canını sık
Bu hafta aynen böyle hissediyordum ben, artık eskidi gibi olamıycam sanırım diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…