Ben de dut pekmezi der susarımkozalak pekmezi cok iyi gdliyor benim oksuruk zamani iciyordim ..icer icmez balgam cikiyordu
gece ilik zeyntinyagi gogsune bogazina sür pecetr koy ...ayak altina limon sür nasil rahat uyuyacaklar gör ...Çıkarsa valla kussalar razıyım minik köhür köhür koca gece üzülüyorum .Uyuyamıyprum şimdi gelmiş bir de diyor ben gece seni yatakta rahatsız ettim anne öksürmekten,kocaman yavrum ya
gecmıs olsun kukrişimÇocukların öksürük hiç geçmiyor ya ne yapacağım böyle artık çöktüm yatekrar mı götürsem ilaçlar ilaçlar dolu evde
Benim de boğazım kötü ,burnum akıyor
Yapayım bu gecegece ilik zeyntinyagi gogsune bogazina sür pecetr koy ...ayak altina limon sür nasil rahat uyuyacaklar gör ...
babamlar da helva yer o da oksurugu kesiyormus ..eskiden babannem helvanin kagidini koyarmis babamlarim gogsine ben hic denemedim ama
zeyntinuagi yumusatiyor gogsu bogazi
bende kozalak i komsu ssayesinde ictim abla cok kotusun bak bundan ic diyordu...tadi kekremsi falan ama sonuc iyi...dut pekmezi hic yemedimBen de dut pekmezi der susarım
Sağol canımgecmıs olsun kukrişim
ben kolay kolay hastaneye gitmem ates yoksa ...ayak altina limon yada viks gogse zeyntinyagi bu sekilde atlatirlar benimkiler ...Yapayım bu gece
Muhabbeti tam bilmiyorum ama gecenler de ben de denedim ayva tuz ve limon. Aşırı hoşuma gitti artık ayvayı tek başına yiyemiyorumBonus İtiraf et beğenmedin de mi ayva tuzu?
Bunu ilk deneyen ya hamile olmalı ya da kafası güzel yeşil erige benzetmiş olabilir
Geçmiş olsunÇıkarsa valla kussalar razıyım minik köhür köhür koca gece üzülüyorum .Uyuyamıyprum şimdi gelmiş bir de diyor ben gece seni yatakta rahatsız ettim anne öksürmekten,kıyamam yavrum ya
Ilk fırsatta ben de denesem mi ki bilemedim. Ama ben ayvayı tek yemeyi de seviyorum bilemedimMuhabbeti tam bilmiyorum ama gecenler de ben de denedim ayva tuz ve limon. Aşırı hoşuma gitti artık ayvayı tek başına yiyemiyorumbu yaşıma kadar nasıl denememisim cok şaşırdım harika bir sey
Geçti kuzu şükür geçti.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Hee ben sen biliyorsun bonusa tavsiye ediyorsun sandımIlk fırsatta ben de denesem mi ki bilemedim. Ama ben ayvayı tek yemeyi de seviyorum bilemedim
İlk defa dinledim çok güzelmiş
Cihanımla topliyim mutfak dışında evi
Benim adam da diyor bazen böyleEfser Zabahınan masayı açtım oğlan dalga geçiyodu aaa böyle bi pantolonum vardı diye terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?