Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çıkarsa valla kussalar razıyım minik köhür köhür koca gece üzülüyorum .Uyuyamıyprum şimdi gelmiş bir de diyor ben gece seni yatakta rahatsız ettim anne öksürmekten,kocaman yavrum ya
gece ilik zeyntinyagi gogsune bogazina sür pecetr koy ...ayak altina limon sür nasil rahat uyuyacaklar gör ...

babamlar da helva yer o da oksurugu kesiyormus ..eskiden babannem helvanin kagidini koyarmis babamlarim gogsine ben hic denemedim ama

zeyntinuagi yumusatiyor gogsu bogazi

Çocukların öksürük hiç geçmiyor ya ne yapacağım böyle artık çöktüm ya tekrar mı götürsem ilaçlar ilaçlar dolu evde
Benim de boğazım kötü ,burnum akıyor
gecmıs olsun kukrişim

Yapayım bu gece

Ben de dut pekmezi der susarım
bende kozalak i komsu ssayesinde ictim abla cok kotusun bak bundan ic diyordu...tadi kekremsi falan ama sonuc iyi...dut pekmezi hic yemedim

simdi bazi seyler oksurugu kesiyor sadece ...kozalak pekmezi balgam i söküyor ..

Yapayım bu gece
ben kolay kolay hastaneye gitmem ates yoksa ...ayak altina limon yada viks gogse zeyntinyagi bu sekilde atlatirlar benimkiler ...

birde iciyorlar bol bol limonlu caylar icir adacayi ihlamur falan

Bonus İtiraf et beğenmedin de mi ayva tuzu?
Bunu ilk deneyen ya hamile olmalı ya da kafası güzel yeşil erige benzetmiş olabilir
Muhabbeti tam bilmiyorum ama gecenler de ben de denedim ayva tuz ve limon. Aşırı hoşuma gitti artık ayvayı tek başına yiyemiyorum bu yaşıma kadar nasıl denememisim cok şaşırdım harika bir sey

Muhabbeti tam bilmiyorum ama gecenler de ben de denedim ayva tuz ve limon. Aşırı hoşuma gitti artık ayvayı tek başına yiyemiyorum bu yaşıma kadar nasıl denememisim cok şaşırdım harika bir sey
Ilk fırsatta ben de denesem mi ki bilemedim. Ama ben ayvayı tek yemeyi de seviyorum bilemedim

Ilk fırsatta ben de denesem mi ki bilemedim. Ama ben ayvayı tek yemeyi de seviyorum bilemedim
Hee ben sen biliyorsun bonusa tavsiye ediyorsun sandım
Ya İlk başta bir şeye benzemez gibi oluyor sonra bağımlılık yapiyor ama limon ve tuz bol olacak ayça cekiyo içine tuzu da limonu da.
Bilmiyorum beğenmeyen de vardır mutlaka ben beğendim eksi ekşi Aynanın buruk tadını da aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…