Çocukların öksürük hiç geçmiyor ya ne yapacağım böyle artık çöktüm yatekrar mı götürsem ilaçlar ilaçlar dolu evde
Benim de boğazım kötü ,burnum akıyor
Dün gece bilerek gelmedin dimiAllahım bismillah Bugün benim kaçamak günüm
Haftaici gösterdiğiniz yeme performanslarını bu gece de bekliyorum ben de katılcam
Özledik bebişÇok işim var,çok yazmışsınız vaktim olursa bakarım sonra.
Senin çocuklar büyüktür muhtemelen kukrim ama yine de söylemek istedim benim oğlumda fayda gördüğüm 2 tane bitkisel şurup var. Biri prospan biri de grintuss ikisi de öksürük de fayda etmişti. Denemek istersen aklında olsun. Çok geçmiş olsunÇocukların öksürük hiç geçmiyor ya ne yapacağım böyle artık çöktüm yatekrar mı götürsem ilaçlar ilaçlar dolu evde
Benim de boğazım kötü ,burnum akıyor
Bana limon denmediMuhabbeti tam bilmiyorum ama gecenler de ben de denedim ayva tuz ve limon. Aşırı hoşuma gitti artık ayvayı tek başına yiyemiyorumbu yaşıma kadar nasıl denememisim cok şaşırdım harika bir sey
Prospan kullandım canım ,diğerini mi alsam şimdi acaba .Sağol canımSenin çocuklar büyüktür muhtemelen kukrim ama yine de söylemek istedim benim oğlumda fayda gördüğüm 2 tane bitkisel şurup var. Biri prospan biri de grintuss ikisi de öksürük de fayda etmişti. Denemek istersen aklında olsun. Çok geçmiş olsun
Tövbee okurken ağzım nasıl sulandıHee ben sen biliyorsun bonusa tavsiye ediyorsun sandım
Ya İlk başta bir şeye benzemez gibi oluyor sonra bağımlılık yapiyorama limon ve tuz bol olacak ayça cekiyo içine tuzu da limonu da.
Bilmiyorum beğenmeyen de vardır mutlaka ben beğendim eksi ekşi Aynanın buruk tadını da aldi
Şimdi ıhlamur demledim zorla içeceksiniz dedim içmiyorlar normalde içmezseniz geçmiyor dedim ne yapayım birqz şekerle tatlandırdım,verdimÖksürük geç düzelicek onun için götürme kukriş hatmi çiçeği demle balla içsin cadılar çiçekli çay diye seviyodu benim küçük güzelde oluyor.
Dut kurusuda iyi geliyor.
Elma ayva ıhlamur hem lezzetli hem şifalı öksürüğe
Gelmeye halin mi vardı desene artık dayanamıyorum abur cubur istiyorum diye aglicaktimDün gece bilerek gelmedin dimi
Balsız içmez benimkilerde elma ayva hem lezzet katıyor hem tatlı oluyor çaylar.Şimdi ıhlamur demledim zorla içeceksiniz dedim içmiyorlar normalde içmezseniz geçmiyor dedim ne yapayım birqz şekerle tatlandırdım,verdim
Eyy biz kudurdukGelmeye halin mi vardı desene artık dayanamıyorum abur cubur istiyorum diye aglicaktimerkenden yattım uyuyamadım da zaten
Alacaksan Grintuss yetişkinler için ayrı çocuklar için ayrı 2 farklı şekilde var söylemeyi unutma canımProspan kullandım canım ,diğerini mi alsam şimdi acaba .Sağol canım
Aa olmaz onlar üçü ayrilamazBana limon denmedi
Beklentiyi çok da yükseltmiyim ama benim akşamlarımi renklendiren bir atıştırmalık oldu kendisiTövbee okurken ağzım nasıl sulandı
Kız ayvam aşırı güzeldi yumuşacık ekmek ayvası derler ya ondan
Kız civciv ben de bugün akşam aralıklı oruca başlıcam yenidenGelmeye halin mi vardı desene artık dayanamıyorum abur cubur istiyorum diye aglicaktimerkenden yattım uyuyamadım da zaten
Ben de geçmişi okuyup tek başıma kudurur neydimEyy biz kudurduk
Seneye başlarızKız civciv ben de bugün akşam aralıklı oruca başlıcam yeniden
Ayy çok güzel olur garip gibi kaldım köşelerdeKız civciv ben de bugün akşam aralıklı oruca başlıcam yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?