Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çocukların öksürük hiç geçmiyor ya ne yapacağım böyle artık çöktüm ya tekrar mı götürsem ilaçlar ilaçlar dolu evde
Benim de boğazım kötü ,burnum akıyor

Öksürük geç düzelicek onun için götürme kukriş hatmi çiçeği demle balla içsin cadılar çiçekli çay diye seviyodu benim küçük güzelde oluyor.
Dut kurusuda iyi geliyor.
Elma ayva ıhlamur hem lezzetli hem şifalı öksürüğe

Çocukların öksürük hiç geçmiyor ya ne yapacağım böyle artık çöktüm ya tekrar mı götürsem ilaçlar ilaçlar dolu evde
Benim de boğazım kötü ,burnum akıyor
Senin çocuklar büyüktür muhtemelen kukrim ama yine de söylemek istedim benim oğlumda fayda gördüğüm 2 tane bitkisel şurup var. Biri prospan biri de grintuss ikisi de öksürük de fayda etmişti. Denemek istersen aklında olsun. Çok geçmiş olsun

Prospan kullandım canım ,diğerini mi alsam şimdi acaba .Sağol canım

Tövbee okurken ağzım nasıl sulandı

Kız ayvam aşırı güzeldi yumuşacık ekmek ayvası derler ya ondan

Şimdi ıhlamur demledim zorla içeceksiniz dedim içmiyorlar normalde içmezseniz geçmiyor dedim ne yapayım birqz şekerle tatlandırdım,verdim

Şimdi ıhlamur demledim zorla içeceksiniz dedim içmiyorlar normalde içmezseniz geçmiyor dedim ne yapayım birqz şekerle tatlandırdım,verdim
Balsız içmez benimkilerde elma ayva hem lezzet katıyor hem tatlı oluyor çaylar.
Alışırlarda içerler inş işte güzel bişey olacak ki içtikleri kolay alışsınlar ben o kadar çok meyve çayı yaptım ki

Prospan kullandım canım ,diğerini mi alsam şimdi acaba .Sağol canım
Alacaksan Grintuss yetişkinler için ayrı çocuklar için ayrı 2 farklı şekilde var söylemeyi unutma canım

Bana limon denmedi
Aa olmaz onlar üçü ayrilamaz
Tövbee okurken ağzım nasıl sulandı

Kız ayvam aşırı güzeldi yumuşacık ekmek ayvası derler ya ondan
Beklentiyi çok da yükseltmiyim ama benim akşamlarımi renklendiren bir atıştırmalık oldu kendisi
Gidiyim de bi ayva aliyim bugün ben de

Gelmeye halin mi vardı desene artık dayanamıyorum abur cubur istiyorum diye aglicaktim erkenden yattım uyuyamadım da zaten
Kız civciv ben de bugün akşam aralıklı oruca başlıcam yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…