- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Valla ben katılırım yine yetisirim size yaBiz gece azıp kudurmaya niyet ederken aramızda beyaz kelebek gibi gece mutfağı temizlemeye hazırlanıyorsun
Napıyo bu
Ziyaretçilerde gece kaçamaklarıni seviyorlar sanırımOlay var da haberim mi yok
Biz yiyip içip sana mı toplatıcaz yo hayır ısrar etme çünkü kabul ederizValla ben katılırım yine yetisirim size yaiçin rahat olsun bonusum ben her yere yeterim
sİvaslı olmasıyla hava atıyor bende bonusu etiketledim onunda dilinden düşmüyor diyeNapıyo bu
Çok hızlı şipşak yapıyormuş gibi dimiBiz yiyip içip sana mı toplatıcaz yo hayır ısrar etme çünkü kabul ederiz
Toplarm kız aşkolsun ne olcakBiz yiyip içip sana mı toplatıcaz yo hayır ısrar etme çünkü kabul ederiz
Kaç boğaz seriye bağlamışÇok hızlı şipşak yapıyormuş gibi dimi
Şipşak olduğumu nereden bildin loraaa ,,Çok hızlı şipşak yapıyormuş gibi dimi
Aynen öyleKaç boğaz seriye bağlamış
Hala bonusu etiketledim diyor yaasİvaslı olmasıyla hava atıyor bende bonusu etiketledim onunda dilinden düşmüyor diye
Öyle yazıyorsun ben yazarken bile üşeniyorum meselaŞipşak olduğumu nereden bildin loraaa ,,
Yalan mı söyle ha söyleNegooooooooo
Kendi çok boşsa demeko da çalışıyormuş onun da kocası polismis istese insan herseye vakit bulurmuş
bana ne diyemedim muhatap olmak gelmedi içimdenböyle tatlı tatlı konuşup anlamamazlıktan geldim elleri bomboş çıktı ahahahha
valla o kadar çok konustu ki durup bi dusundum boş vaktim var da ben mi bilmiyorum diye negom
Yaaaa hala gerilerdesinYalan mı söyle ha söyle
Kime notere mi kadına mıBen de laf sokardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?