Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canim
Saricivcivcikcik yazık oldu şimdi abur cubur poşetini bakıp bakıp ağlar

Dün garibim bugünü düşünerek aç bilaç yattı
Kızlar açıkçası midem küçülmüş galiba o kadar ağır geldi ki yediklerim çok afedersiniz kussam rahatlicam
Ne vardı bu kadar yicek bilmiyorum bir de tatlı aldırdım çayın yanına sanki yiyebilcek gibi benim yeme içme gecesi iptal siz gidin
Bu saatten sonra yiyip içeceğim tek şey şekersiz çay
Saricivcivcikcik limonladım ayvayı bugün ve hoşuma gitti zaten ekşili meyveleri çok severim tatlılı ekşili çok hoştu.

Limonu toz şekere batırıp emiklemeyide çok severim
İşte bu
Tecavüzcü Coşkun değil miydi o
Gazozcu Nuri Alço
Yav utandım öyle demeye ama yine de hem tecavuzcu hem gazozcuyu coşkun olarak hatırladım itiraf ediyorum

Ayrica sene teessüf ederim haftaici bunlar yedi ben baktım bugün beraber yiyek dedim yasssak hemşehrim diyorsun hoş zaten yiyemicekmisim midem çok kötü
Greyfurtu da toz şekerle dene enfes oluyor
Denemek lazim ama simdi degil

Merhaba hanımlar..
Günlük işleri yapıp evden çıktık dışarıda işlerimiz vardı.
Eve yeni giriş yaptım.
Hastalığım geçmiyor ama sizlere bir şey soracağım hırıltılı öksürük afedersiniz ama balgamda oluyor bende.
Ben düzelir diye tahmin ediyordum ama bugün de devam ediyor maalesef.
Keşke bugün aile hekimliğine gitseydim ama gidemedim böyle durumlarda antibiyotik mi gerekiyor gidip yazdırsam mı acilden buhar makinesi de var onu mu kullansam?
Ben pek alışık değilim böyle nadir hastalanmışımdır maşallah ama bu defa toparlanmadım.

Deterjan muhabbeti olur mu başkanım az önce envai çeşit viking le eve geldim de bulaşık deterjanı da aldım
Ayy bende geçen stok yaptım evde Viking cumhuriyeti kurdum resmen.
Çok güzel ama ya mavi yumoşuna bayıldımm
Bulaşık deterjanını almak istedim ama yoktu.

Seni bilmeden koydum o yasağı cüvcüvüm

Öksürük salgın herhalde ya k.pederide götürdüm güya antibiyotik kullandı ara oksurukleri geçmedi halaa ilaçları bitti nerdeyse ya
Çok geçmiş olsun canim tereyağ pekmez iyi geliyor diyolar cnm eltimde çok faydasını görmüş
Ya da dut kurusu icicen kaynatip bu ikisinden memnunlar

Senin abur cubur yiyecegin gün ceza yedik en önemlisi buydu
Yapacak bir şey yok elbirligiyle JES le anlaşıp Nego nun totosunu kestircez ama o bizimkini keser gönderirse karışmam benim bi suçum yok zaten diyet yaparak belamı bulmuşum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…