- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.369
- 598
- 32
Canım çok geçmiş olsun Allah'ım şifa versinÇok fazla ağrısı var nego. Ağrı kesiciler hafifletmiyor. Alçının altında kalan zedelenen dokularda da ağrı ve basınç hissediyormuş. Acile götürdü babam eşimi birkaç saat önce, henüz gelmediler. Sorduğun için çok teşekkür ederim.
Yaa senin ismin değişti değişeli nasıl hitap etcegimi de şaşırıyorum noterim desem biraz tuhaf oluyor resmi
Hiç sorma bekar alıyorlar sadece o da evi falan uzak olmayacakgeçen bi arkadaşımla konuşuyorum 5 6 kere bi iki ay aralıklarla aynı isyeri ilan açmış bu da işsizya garibim hepsinde telefonla aramış bulamiyosunuz işte beni alın demiş sonuçta bekar olan bir gün evlenecek, evi yakin olan taşınacak, evlenen çocuk doğuracak kaçamazsınız demiş ilanı açanlar da hanımefendi anlayın artık sizi almicaz arayıp durmayın demiş kapatmışlar suratına
Ben başka memurluklara da basvurcam biraz ihtimal düşük ama nasip. Amin inşallah cümlemizin canim
Bakarim şamdanimsen samdan de bebisimnasıl rahat edersen:)
beni de iş yok deyip işten çıkardıydi adamsonra bi baktım her ay için 10 12 gün prim yatırmış qhahah
iş verenler kole ariyo zaten çalışan değil ki
112 acil hattına alimlar yapiliyo bazen o da iyi iş gibi:)
Döşeriz şuraya edebiyatın en kıllı böğründen çıkmış bir kaç kamyon arkası söz ortalık şenlerinDemin nego bana tamam yaz demişti ben de naz yaptım yazmam dedim keşke kabul etseydimama sadece ben yazarsam tadı cikmazdi
Allahim başka dert verme yarabbelalemin
Bugün hiç olmadı abi şu an parti yapıyor olmalıydık citirtilar esligindePsikolojik baskı ile henüz bişey yemedim şaka gibi
Zabah ilk işim soracağımKahverengi plaka ne Allah aşkına benim tahminim doğru diiiiiiiil catladim meraktan
Gelseler tanissak bari canimiz sıkılmazDöşeriz şuraya edebiyatın en kıllı böğründen çıkmış bir kaç kamyon arkası söz ortalık şenlerinkarton plakaya fısat kalmaz
Az felsefe tartışırız 26 kişisine boş olmadığımızı görür
Şans işte hele bonus keyfi kalmadı bı kitap okuyo bı buraya giriyorBugün hiç olmadı abi şu an parti yapıyor olmalıydık citirtilar esligindebugünü baştan alabiliyor muyuz
Aralarında filozof filan vardırGelseler tanissak bari canimiz sıkılmaz
Kız sana anlattimyaZabah ilk işim soracağım
Sende mi anlamadinZabah ilk işim soracağım
BilemedimAralarında filozof filan vardır
Kız anaaa anlatıyormya sizeSende mi anlamadin
Anaaa bende ne sandım ya aç tavuk misaliKız sana anlattimyakahvenin yanında yenir nestlesi vardır ülkeri vardır toblerone vardır ç ile başlar
Anladın mı yoksa az daha ipucu vercem
Kartol ne alaka kartol var dedi te Allah'ım yaKız anaaa anlatıyormya size
Tamam anladımda sen benim kız gibi tohumun genetiğini tarif ettin.Kız sana anlattimyakahvenin yanında yenir nestlesi vardır ülkeri vardır toblerone vardır ç ile başlar
Anladın mı yoksa az daha ipucu vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?