- 12 Haziran 2019
- 19.677
- 121.220
- 598
- 37
Geçmiş olsun canımÇok fazla ağrısı var nego. Ağrı kesiciler hafifletmiyor. Alçının altında kalan zedelenen dokularda da ağrı ve basınç hissediyormuş. Acile götürdü babam eşimi birkaç saat önce, henüz gelmediler. Sorduğun için çok teşekkür ederim.
Ula zabahtan demedin çıhınımla geliyorum akşama bekleyin diyeDur bi dk hatlar karıştı ben ne poşeti sakladım ki ne zaman
Heee onu diyosunUla zabahtan demedin çıhınımla geliyorum akşama bekleyin diye
Semra kaynanaya benziyor tarzımAyyy onları ben de izlerdim yaaa favorimdihalbuki küçüktüm daha
Tulinin canere sütlac yapıp getirmesi dün gibi aklımdasaf gibi onun yaptigina inanmıştım
Bir de sinemle ata vardı bir de semra kaynana o günler ne güzeldi be
Yaz kız yaz içinde kalmasınHeee onu diyosun
Yok kız disardan bir şey almadım evde yaptıydim birsuru şey tüketmek nasip olmadı neydek
Dışarısı içerisi yok hepsi yasakHeee onu diyosun
Yok kız disardan bir şey almadım evde yaptıydim birsuru şey tüketmek nasip olmadı neydek
Gelinim olurmusunHaaa tamam o zaman
Şey vardı birde Tülinle Caner neydi o program bizimkiler de onu izlerdi
Yok yazmicam bir gün yazarsam bil ki bu arkadaslar beni kudurtmusturYaz kız yaz içinde kalmasın
Olurum diyormuşumGelinim olurmusun
Ele dümdük yazdınYemeklerden bahsetmek yasak olmasaydı çayın yanına mısır patlattığımı yazardım
Gelir birazdanTühBonus gitti
Eee daha daha ne var ne yok efserGelir birazdan
Ne olsun bacımsu azıcık karadeniz bitkisini çaydanlığa bastım bardağa döktümEee daha daha ne var ne yok efser
Sıkma canını 20 sayfada senle yazarızBu akşam da ben aktifim herkesler gitti
Resmen kehanet gercek oldu
Ah ahahahsYok yazmicam bir gün yazarsam bil ki bu arkadaslar beni kudurtmustur
Olurum diyormuşum
Hakkaten programın adı oydu bir de
Demin nego bana tamam yaz demişti ben de naz yaptım yazmam dedim keşke kabul etseydimSıkma canını 20 sayfada senle yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?