Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nasıl eşinin durumu mimesis?
Çok fazla ağrısı var nego. Ağrı kesiciler hafifletmiyor. Alçının altında kalan zedelenen dokularda da ağrı ve basınç hissediyormuş. Acile götürdü babam eşimi birkaç saat önce, henüz gelmediler. Sorduğun için çok teşekkür ederim.

sabah kahvaltı hazırladım... çocukları okula gönderdim... mutfağı temizledim..... banyo ile tuvaleti yıkadım...öğlen yemeğini hazırladım ..bulaşık makinesi ni çalıştırdım ..... küçükleri banyo yaptırdım ....küçük banyoyu yıkadım....tüm odaları toplayıp düzenledim.....çamaşır makinesi ni çalıştırdım ....mutfak balkonunu düzenleyip süpürdüm.... Akşam yemeğini hazırladım.... alış veriş yapıldı alinanlar yerleştirildi..... akşam sahlep yaptım ....Allah'a emanet olun yarın görüşmek üzere....

Keşke yatarak tedavi etseler içiniz rahat ederdi

Ah çok zor bişey geçirdi ya

Haaa tamam o zaman
Şey vardı birde Tülinle Caner neydi o program bizimkiler de onu izlerdi
Küçüktüm o zaman ortaokul da ders çalışma saatine denk geliyor du birde babannem izlerdi ne anlıyorsa artık tv seside çok acardı birde kulağı az duyuyordu

Haaa tamam o zaman
Şey vardı birde Tülinle Caner neydi o program bizimkiler de onu izlerdi
Ayyy onları ben de izlerdim yaaa favorimdi halbuki küçüktüm daha
Tulinin canere sütlac yapıp getirmesi dün gibi aklımda saf gibi onun yaptigina inanmıştım

Bir de sinemle ata vardı bir de semra kaynana o günler ne güzeldi be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…