Şaşırdım izlemene bir şey olmadı
Çok fazla ağrısı var nego. Ağrı kesiciler hafifletmiyor. Alçının altında kalan zedelenen dokularda da ağrı ve basınç hissediyormuş. Acile götürdü babam eşimi birkaç saat önce, henüz gelmediler. Sorduğun için çok teşekkür ederim.Nasıl eşinin durumu mimesis?
Aynı ben pp yapıcam bunu
Hahahaha aynısı yaa
Yalansa doğru deViiişşşşşş
Keşke yatarak tedavi etseler içiniz rahat ederdiÇok fazla ağrısı var nego. Ağrı kesiciler hafifletmiyor. Alçının altında kalan zedelenen dokularda da ağrı ve basınç hissediyormuş. Acile götürdü babam eşimi birkaç saat önce, henüz gelmediler. Sorduğun için çok teşekkür ederim.
Ergendim o zamanlarŞaşırdım izlemene bir şey olmadı
Ah çok zor bişey geçirdi yaÇok fazla ağrısı var nego. Ağrı kesiciler hafifletmiyor. Alçının altında kalan zedelenen dokularda da ağrı ve basınç hissediyormuş. Acile götürdü babam eşimi birkaç saat önce, henüz gelmediler. Sorduğun için çok teşekkür ederim.
Bir karton plakadan ne tarifler yazdınYalansa doğru de
Haaa tamam o zamanErgendim o zamanlar
Onda da çocuktum adını unuttumHaaa tamam o zaman
Şey vardı birde Tülinle Caner neydi o program bizimkiler de onu izlerdi
Bonus yazdi ben ona yapma dedim cicimBir karton plakadan ne tarifler yazdın
Amaç 26 kişisini yıldırmak mekanın sahiplerini kaçırıyoruzBu topiğe bugün ne oldu ya . Okuyorum okuyorum sayfalar bitmiyor bi türlü
Küçüktüm o zaman ortaokul da ders çalışma saatine denk geliyor du birde babannem izlerdi ne anlıyorsa artık tv seside çok acardı birde kulağı az duyuyorduHaaa tamam o zaman
Bence o sakladığın poşetin içinde ondan da vardıBonus yazdi ben ona yapma dedim cicim
Ayyy onları ben de izlerdim yaaa favorimdiHaaa tamam o zaman
Dur bi dk hatlar karıştı ben ne poşeti sakladım ki ne zamanBence o sakladığın poşetin içinde ondan da vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?