- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.369
- 598
- 32
Kartolu ben sobada közlenmiş gibi yapiyolarya o hali saniyordum çiğ haline de mi diyonuzKartol erzurumda patatese denir herkes biliyor sandım
Yataktayım kim kalksınHiisstt gel benim erzaklari paylasak çay da var
Am bu kartollari sobada pişirah derler meselaKartolu ben sobada közlenmiş gibi yapiyolarya o hali saniyordum çiğ haline de mi diyonuz
Benim için kartol çok başka bi boyuttu be
Öyle mi ben o kadar ağır olduğunu bilmiyordum valla arkadaşım bene öyle demedi hani dersin ya çocuğuna falan çingene sus kes sesini diye onun gibi bir şey dediYosma kimin bişey mi
Hee anladım neyse olsunAm bu kartollari sobada pişirah derler mesela
Kız şaka yapıyorum ya ayne senin dediğin gibi çağrışıyor bendeÖyle mi ben o kadar ağır olduğunu bilmiyordum valla arkadaşım bene öyle demedi hani dersin ya çocuğuna falan çingene sus kes sesini diye onun gibi bir şey dedi
Çingenede deniyor. Kv eltime demişti aykırı giyiniyor diye poşalar kimin gezirler diyeÖyle mi ben o kadar ağır olduğunu bilmiyordum valla arkadaşım bene öyle demedi hani dersin ya çocuğuna falan çingene sus kes sesini diye onun gibi bir şey dedi
Kız şaka yapıyorum ya ayne senin dediğin gibi çağrışıyor bende
O zaman tamam rahat bi uyku çekebilirimÇingenede deniyor. Kv eltime demişti aykırı giyiniyor diye poşalar kimin gezirler diye
Bu kuralin kaynağı neSaat 12 olunca yasak zaman aşımına uğrar
Ertesi gün oluyorBu kuralin kaynağı ne
Valla bende duymadımBu kuralin kaynağı ne
Nöbet değişimiKız bu 12 kişi sabit duruyo ya
Yasaklar cezbeder zaten olacağı buyduAcıktım ben
Çok mantıklı da daha 1 saat 20 dk varErtesi gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?