Bende bekliyorum
Elimde bi tane vardı eski ondan bulamıyorum dedimya. Onun aynısı iste iz bırakmıyor çok beğendim toz almak işkence olmaktan çıktı resmen kızBende bekliyorum
Sabah aynalardaki bez izlerini görüp deli oldumElimde bi tane vardı eski ondan bulamıyorum dedimya. Onun aynısı iste iz bırakmıyor çok beğendim toz almak işkence olmaktan çıktı resmen kız
Elimde bi tane vardı eski ondan bulamıyorum dedimya. Onun aynısı iste iz bırakmıyor çok beğendim toz almak işkence olmaktan çıktı resmen kız
Yaa bu kadar olur sen bunu yazarken ben toz alıyordum o bezle. Cüvcüv ve
Noterim o nerden takip ediliyorsen samdan de bebisimnasıl rahat edersen:)
beni de iş yok deyip işten çıkardıydi adamsonra bi baktım her ay için 10 12 gün prim yatırmış qhahah
iş verenler kole ariyo zaten çalışan değil ki
112 acil hattına alimlar yapiliyo bazen o da iyi iş gibi:)
Bende bu gün kullanıcam
Daha kullanmadim bu gün nasip olacak Akşam yazarımYaa bu kadar olur sen bunu yazarken ben toz alıyordum o bezle. Cüvcüv vepenyez83 memnun kaldı mı acaba sorayım dedim
Noterim o nerden takip ediliyor
Yok canım onu sormadım 112 merkezi alımlarını sormuştum. Yüksek bir puanım yok ama yine de başvuracağım şartların tuttuğu yerlere onun için sordume devlet
4 a hizmet dökümü olması lazım canım
Yok canım onu sormadım 112 merkezi alımlarını sormuştum. Yüksek bir puanım yok ama yine de başvuracağım şartların tuttuğu yerlere onun için sordum
Çalışan biri olarak yine de erken kalkıyorsunGünaydın herkese
Çok iş var bugüüüünnn, kahvaltı ediyorum şimdi sonra koşturma başlasıııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?