Düzenli Evimiz & Hayatımız

Noterim o nerden takip ediliyor

Slm kızlar
Kalkar kalkmaz hamur mayaladim
Tavada mayali pide yaptım cok muhtesem ve cok kolay bi yöntem.kalin kalin aç,at tavaya.
kizim daha yiyor yesin.ortaligi toplayip bi sahile çıkacaz hava alalim
Aksama tavuk tantuni yapacam bu da cok basit.
Herkese hayirli bir yıl diliyorum.daha cok ibadet yapacagimız,sevdiklerimizle mutlu olacagımız,ülkemizin ve dünyanin bütün kötülüklerden arındıgı,savaslarin olmadiği herkesin mutlu oldugu bi dünya olsun insallah.
Insallah yakin zamanda evime gecip ,yasadiklarımı arkama almak istiyorum
Gönlünüzde ne duaniz varsa hepsi kabul olsun insallah

Hepinizi seviyorum

e devlet
4 a hizmet dökümü olması lazım canım
Yok canım onu sormadım 112 merkezi alımlarını sormuştum. Yüksek bir puanım yok ama yine de başvuracağım şartların tuttuğu yerlere onun için sordum

Yok canım onu sormadım 112 merkezi alımlarını sormuştum. Yüksek bir puanım yok ama yine de başvuracağım şartların tuttuğu yerlere onun için sordum

heee onu bilmiyorum canım ilana çıkınca başvuru yapiliyo galiba. önüme düştü geçenlerde. İl il alım yapiliyo diye anladım ben

Merhaba kızlar yeni gelebildim.
Bebişi uyuttum birazdan işlere devam edeceğim inş. ama iyi uyanmadım hastalık devam ediyor.
Vücut ağrısı diş ağrısı da cabası.

Allah tüm hastalara şifa versin.
Bizde herkes hasta yeğenlerim, kuzenler vs herkes muzdarip salgınlardan.
Makinaya çamaşır attım bi posta daha atacağım inş.
Doğalgaz olmayan evde çocuk büyütmek çok zor ya.
Mutfağa gidiyorum buz gibi bebiş peşimden geliyor onu geri götürüyorum işler kalıyor.
Terli gidiyoruz üşütüyoruz.
Aman dünya derdi bitmezmiş cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…