- 13 Ağustos 2020
- 15.566
- 88.247
- 598
- 32
Hee hindi bile var deseydinÇocuklar soruyor bugun ne yapicaz diye anlamadım yılbaşı partisi yapmicak miyiz diyor
İlk zamanlar su dolu kabın içine çamaşır suyu damlatiyordum ama durulamak çok zaman alıyor. Sirke limon azda karbonat döküyorum sıcak su da bekliyorlar.Merhabalar,
Bir yılın kapanışı olduğu için düz hesap olsun diye yapılacak ayrıntılı çok iş var, bu haftasonu. Nevresimler değişti. Yastıklar yıkanacak. Baza altı, makinelerin filtreleri vs. koltuk yastıkları ve örtüleri de yıkanacak.
Kaytaz böreği yapmaya da giriştim bir yandan.
Sorması ayıp olmazsa çatal kaşığı nasıl parlatıyorsunuz? Ben makineden çıkınca su lekesi kalmasın diye nemli ise siliyorum o kadar.
Ellerinize sağlık, bulaşık makinesine zaman zaman çamaşır suyu koyarım, uzun program ile yıkarım. Çatal kaşık takımım mat çelik desenli, sirke limon karbonat ben de deneyeyim bir ara.İlk zamanlar su dolu kabın içine çamaşır suyu damlatiyordum ama durulamak çok zaman alıyor. Sirke limon azda karbonat döküyorum sıcak su da bekliyorlar.
Ya evet bende uzun programla calistirdigimda çamaşır suyu kullanıyorum ama o sıcaklıkla açınca çok yoğun kokuyor çamaşır suyu.Ellerinize sağlık, bulaşık makinesine zaman zaman çamaşır suyu koyarım, uzun program ile yıkarım. Çatal kaşık takımım mat çelik desenli, sirke limon karbonat ben de deneyeyim bir ara.
Çalışan biri olarak yine de erken kalkıyorsun
Geçmiş olsun loramNormal kullandığım ağrı kesici kesmedi agrimi. Eşimin kullandığı ilaçtan aldım,akşamdan beri ikinciyi sabah içtim. Çok aciktirdidiyorum ki sen sürekli kullanıyorsun iştah yok senin miden bahane arıyor diyor öyle galiba gerçekten
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun loram
Eşimde öyle uyuyacağım der uyumaz yine erken kalkar. Sonra 11 gibi uyumak ister ama tam benim işlere başlama zamanım bu yüzden sinir oluyorum.Alışkanlık o ister istemez uyanıyorum en geç 7 de , çok yorgun olursam arada bir 9 a kadar uyuyabiliyorum :)
Ellerine sağlık canım.Karadenizli misiniz?Çamaşır asıldı
Makine boşaldı yemekler kondu pismeyi bekliyor
Karalahana yemeği
Makarna
Tavada pirasli mısır ekmegi
Fırında da normal misir ekmeği
Rabbim bereket versin
Doğru tespitNormal kullandığım ağrı kesici kesmedi agrimi. Eşimin kullandığı ilaçtan aldım,akşamdan beri ikinciyi sabah içtim. Çok aciktirdidiyorum ki sen sürekli kullanıyorsun iştah yok senin miden bahane arıyor diyor öyle galiba gerçekten
Biz çocukken mısır patlatıp tombala oynadık bikaç defa öyle hatırlıyorum ama bilinç kazandıktan sonra ya kuran okundu yada bol bol dua ettik.Benimkide komşuda ağaç görmüş bizde alalım diye tuturdu
Ben istemiyorum dedikce üzerime geldi sonunda patladım
Nenem gibi cevap verdim gavur işi onlar dedim
Ne varsa büyüklerde var susdu
Kaç yaşındaydı kız mı erkek miydi?Benimkide komşuda ağaç görmüş bizde alalım diye tuturdu
Ben istemiyorum dedikce üzerime geldi sonunda patladım
Nenem gibi cevap verdim gavur işi onlar dedim
Ne varsa büyüklerde var susdu
11 yaşında kızKaç yaşındaydı kız mı erkek miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?