Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhabalar,
Bir yılın kapanışı olduğu için düz hesap olsun diye yapılacak ayrıntılı çok iş var, bu haftasonu. Nevresimler değişti. Yastıklar yıkanacak. Baza altı, makinelerin filtreleri vs. koltuk yastıkları ve örtüleri de yıkanacak.
Kaytaz böreği yapmaya da giriştim bir yandan.
Sorması ayıp olmazsa çatal kaşığı nasıl parlatıyorsunuz? Ben makineden çıkınca su lekesi kalmasın diye nemli ise siliyorum o kadar.

Evett canlar işler bitti baya bı kısmı
Yataklar toplandi
Ev havalandı
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı boşaltıcak şimdi
Ocak tezgah lavabo silindi
Koltuklar süpüruldu arkaları silindi
Halılar kaldırıldı yerler silindi
Toz alındı
Kapılar silindi
Balkon süpüruldu
Cam kenarlarinin tozu alındı
Duşakabin lavabo klozet yıkandı silindi
Yerler elle silindi
Yeni paspas serildi
Diğer paspas yıkandı
Kuruyan camasirlar katlandı yerleştirildi
Gardrop çekmece içi düzenlendi
Duşa girildi yeni camasir makineye atıldı
Şimdi bulaşık Makinesi boşaltılcak yemek yapilcak. Ve iş bitti

İlk zamanlar su dolu kabın içine çamaşır suyu damlatiyordum ama durulamak çok zaman alıyor. Sirke limon azda karbonat döküyorum sıcak su da bekliyorlar.

İlk zamanlar su dolu kabın içine çamaşır suyu damlatiyordum ama durulamak çok zaman alıyor. Sirke limon azda karbonat döküyorum sıcak su da bekliyorlar.
Ellerinize sağlık, bulaşık makinesine zaman zaman çamaşır suyu koyarım, uzun program ile yıkarım. Çatal kaşık takımım mat çelik desenli, sirke limon karbonat ben de deneyeyim bir ara.

Ellerinize sağlık, bulaşık makinesine zaman zaman çamaşır suyu koyarım, uzun program ile yıkarım. Çatal kaşık takımım mat çelik desenli, sirke limon karbonat ben de deneyeyim bir ara.
Ya evet bende uzun programla calistirdigimda çamaşır suyu kullanıyorum ama o sıcaklıkla açınca çok yoğun kokuyor çamaşır suyu.

Geçmiş olsun loram

Alışkanlık o ister istemez uyanıyorum en geç 7 de , çok yorgun olursam arada bir 9 a kadar uyuyabiliyorum :)
Eşimde öyle uyuyacağım der uyumaz yine erken kalkar. Sonra 11 gibi uyumak ister ama tam benim işlere başlama zamanım bu yüzden sinir oluyorum.

Çamaşır asıldı
Makine boşaldı yemekler kondu pismeyi bekliyor
Karalahana yemeği
Makarna
Tavada pirasli mısır ekmegi
Fırında da normal misir ekmeği
Rabbim bereket versin
Ellerine sağlık canım.Karadenizli misiniz?
Hayatımda pırasa pişirmedim yapmak için aldım ezildi yapmadım yine.
Karalahana, bamya, barbunya da öyle annem pişirmezdi alışık değiliz

Doğru tespit

Benimkide komşuda ağaç görmüş bizde alalım diye tuturdu
Ben istemiyorum dedikce üzerime geldi sonunda patladım
Nenem gibi cevap verdim gavur işi onlar dedim
Ne varsa büyüklerde var susdu
Biz çocukken mısır patlatıp tombala oynadık bikaç defa öyle hatırlıyorum ama bilinç kazandıktan sonra ya kuran okundu yada bol bol dua ettik.

Kaç yaşındaydı kız mı erkek miydi?
11 yaşında kız
Onu cezbeden ışıklar süsler hoşuna gidiyor onunla embati yapınca olumuyacak gibi değil
Bilinç kazanıdırken yumuşatmak istiyorum keskin hatlar cizersem daha çok dikkattıni çekecek ve eninde sonunda ona ulaşmak istiyecek sonunda patlattı beni
Ama kandilde ışıkllı mışıklı bir şeyler yapmayı planlıyorum gönlünü allırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…