• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

iki çocuğa bakmak zor kuzum ya Allah kolaylık versin 😘
yalnız mi bakiyosun ikisine. bi destek olmayinca anne çok yipraniyo. abla olarak o da sıranın kendisine gelmesini bekliyodur. aklına gelmez ki annem dinlensin diye🤦
Hem de çok zor. Allah'tan sakin bir çocuk. Daha 4 yaşında o da bebek yani..
Annem kaldı biraz gitti sonra,.
Böyle böyle büyüyücekler، Rabbim can sağlığı versin yeter ki ..

Osurma odasını derledim,topladım supurdum. Bulaşık yıkadım,yemek yapacam. Beyaz eşya silllllmedim 😐napacaniz atacaniz mi beni aranidan 😭
O kadar hakim değilsin konuya 😂😂 oturma yerine osurma yazmandan belli.. 😆😁

O kadar hakim değilsin konuya 😂😂 oturma yerine osurma yazmandan belli.. 😆😁
Zenginliğin böyle bir şey olduğunu şimdi sana anlatayım.Osurma odam bile varmış 😃😃😃Ya valla utandım şimdi ya,caktirmayaydin ya ben gidiyim osurma odamda ağlayayım,bu utançla yaşayamam

Hem de çok zor. Allah'tan sakin bir çocuk. Daha 4 yaşında o da bebek yani..
Annem kaldı biraz gitti sonra,.
Böyle böyle büyüyücekler، Rabbim can sağlığı versin yeter ki ..

maşallah diyelim o zaman :) inşallah cabuk düzene girersiniz canım 🙏🙏
ben ikinciyi yapsam senin gibi yalnız kalicam. bı yönden iyi karışan eden yok bi yandan zor kafani yastığa koyamiyosun ne iş bitiyo ne yorgunluk🙄

yaz gelip dışarı cikmaya başlayınca baya rahatlarsin ama:)

mutfağı toparladim, çamaşır yikayip astim. firinimi temizledim, ekmek hamuru yoğurdum sekil verdim tepsi mayasını bekliyorum pisircem birazdan:) ekmek almaya üşenip de ekmek yapan kaç kişiyiz acaba:D firinda binanın altında:D :D ama oglanla dışarı çıkmak zulüm bu havada.

Osurma odasını derledim,topladım supurdum. Bulaşık yıkadım,yemek yapacam. Beyaz eşya silllllmedim 😐napacaniz atacaniz mi beni aranidan 😭
Kız Allah seni güldürdün beni
Zayıflama grubundan kibarca attıydılar beni 😂nabayım eşimin haftasonu girince bozuyordum biraz onların kuralları ne yapabilirim ki yani 😁yok canım atmazlar herhalde ben de tam bilmiyorum burdaki kuralları 2 gündür burdayım 😁

Kız Allah seni güldürdün beni
Zayıflama grubundan kibarca attıydılar beni 😂nabayım eşimin haftasonu girince bozuyordum biraz onların kuralları ne yapabilirim ki yani 😁yok canım atmazlar herhalde ben de tam bilmiyorum burdaki kuralları 2 gündür burdayım 😁
Olmuş gibi temizlik yapacan dostumzyoksa pis diyolla 😶

Olmuş gibi temizlik yapacan dostumzyoksa pis diyolla 😶

benim kaynanam da sürekli temizlik yapıyo baksan:KK70: :KK70: su pis halimle daha temizim bence. en azından yer sildigim bezle tezgah silmiyorum. hanur yoğurdugim legene su koyup yer silmiyorum:KK70: :KK70:

şimdi pis var pis var. bence sen temiz ama enerji yetmezliği yasayan bi kadinsin:KK66:

benim kaynanam da sürekli temizlik yapıyo baksan:KK70: :KK70: su pis halimle daha temizim bence. en azından yer sildigim bezle tezgah silmiyorum. hanur yoğurdugim legene su koyup yer silmiyorum:KK70: :KK70:

şimdi pis var pis var. bence sen temiz ama enerji yetmezliği yasayan bi kadinsin:KK66:
İy midemi bulattin kiz

Hamur leğeninde kilot da yıkıyorsa tamam oldu bu iş😂😂😂

Back
X