Neler aldın kukrişimİyi akşamlar herkese bugün mutfakla uğraştım ,eski mikrodalgayı da elden çıkardım ki yenisine yol açılsın
Çiçekler aldım ,ektim .Çamaşır yıkadım katladım.
Ay çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.Kızlar eşim ile kardeşim işte kaza geçirdi şu 'anlık bir sorun yok dualarını eksik etmeyin eşim bayılmış sonra geçici hafıza kaybı yaşadı düzeliyor gibi şükür ki başka bir sorun yok incinme burkulma var vücudunda ...kardeşimin ayağında var şişmiş
Canımm ben memurlar netten bakıyorum e devleti bilmiyordum ordan da bakayım çok sağolSağ ol efserim
Kızlar ben mutfak dolaplarina yağ çözücü sprey fislatip siliyorum. Ya da bi kova suya yağ çözücü döküp yine bezi sıkıp siliyorum.
Bu bez yag cozucuyle temas edince özelligi bozulmaz mi?
Bunlar hep düşünce gücü
Golge canım e devlette bi bölüm var Kariyer kapisi kamu işe alım diye. Ben bütün ilanlar orda yayınlanıyor diye biliyorum.
Ordan takip edebilirsin.
E devlette favori hizmetlerine eklersen tekrar Tekrar aratman gerekmez.
Ama mesela bu tarz 112 çağrı merkezi alımı gibi hem devlet hem açıktan alım gibi olan şeyler de oluyor mu emin değilim.. Ben de öyle toplu görebileceğim bir yer arıyorum da. En toplu e devlette gördüm.
Pembe gül ,bir de bu adını bilmiyorum bonuscumNeler aldın kukrişim
Kalonçe almışsınPembe gül ,bir de bu adını bilmiyorum bonuscumEki Görüntüle 3185038
Sağol canım ,inşallah büyürlerKalonçe almışsıngüle güle büyüt çiçeklerini.
Gül çabuk bitlenir ilaç bulundur iki fıslatırsın
Ben bakamadım gülüm kurudu ama pes etmiycem.Sağol canım ,inşallah büyürler
Sen bana ne yapmak gerektiğini hatırlat böyle
İki tomurcuk daha var açmamış özellikle açmamışlardan aldım ben de ,alayım bit ilacı daBen bakamadım gülüm kurudu ama pes etmiycem.
Geline hediye almıştım o sürekli açtı benimki gitti.
Tomurcuğuna dikkatli bak yaprak biti yeşil bit tomurcuğa tutunur zaten güllerde çok sık oluyor
Çamasırı katladım zaten bitek onu yaptım bugun ama cocuklarınkini31 aralık ödevi
Çatal kaşık parlatmak.
Çamaşırlar yine niye birikti katlayıp yerleştirin onları
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
İki tomurcuk daha var açmamış özellikle açmamışlardan aldım ben de ,alayım bit ilacı da
Cansınız ya ❤ dünde tinnoşun aklına gelmişBonus kitaplığı düzenlerken bugün üçaylar günlüğümü buldum yine yapalım inşallah bu sene
Sorarım sana artık devamlı öğrenene kadarOlmaz inş ama olursa eğer buna benzer olur tabi seninki mini gül böyle çok olmaz heralde çaresine bakarsın zaten
Bİldiğim bir şeyse seve seve kukrişim ❤Sorarım sana artık devamlı öğrenene kadar
Bugün iyiydiler şükür ya benim de yerime geldi moralim gerçekten. Öksürük var biraz ama genel durumları düzeldi şükür bugün biraz çıkardım da dışarı onları,günlerdir evdeyiz .Bİldiğim bir şeyse seve seve kukrişim ❤
Nasıl çocuklar sen iyi misiniz
Bakayım görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?