Mübarekler sanki boyadığımın ertesi günü fırtlıyorlar yaSeninki de güzelmiş. Benim yarısından çoğu beyaz artık son iki yılda çok arttı
Bende iyi ki gelmişim buraya aranıza aldınız beni. Valla çok eğleniyorum, öğreniyorum sizleri seviyorumİyi ki varsınız
Boyadıkça daha çok beyazlıyo derler doğtu mu acabaMübarekler sanki boyadığımın ertesi günü fırtlıyorlar ya
Ve eşi de telefonda gülmüştüHani bi dayı laf etmişti yazmıştı kukriş
Olabilir, pigmentlerin ayarları bozuluyor olabilir belki diye düşünüyorumBoyadıkça daha çok beyazlıyo derler doğtu mu acaba
HaaVe eşi de telefonda gülmüştü
Cahilligimi mazur gör otomatikler de mi istop ediyorBugün yine araba istop etti ,Allah tan bu sefer kapıyı açıp bir de otomatik haaa diyen olmadan hemen geri çalıştırdım
En son yine ben boyayınca dürtmüştü seniBende kumralım şeytan dürtüyor
Ben de bakırım gel beraber turunculanakBende kumralım şeytan dürtüyor
Sen çok güzel kullanırsın.Hayır bana noluyorsa araba kullanmaya teşebbüs bile edemem öyle korkuyorum
Valla ben birşey yapmıyorumCahilligimi mazur gör otomatikler de mi istop ediyornasıl ediyor yani olay nasıl gelişiyor ne yapiyorsun da ediyor ona göre ben yapmiyim
Ben miSen çok güzel kullanırsın.
Biz kaza geçirmiştik o yüzden korkuyodum çok 10 yıl geciktim o korkudan. İnsan bilmediğinden korkar bilince geçiyor.
Sizin oralarda öğrenip trafiğe çıkmak daha güzel.
Ben de bakırım gel beraber turunculanak
Ben miön koltuğa oturamıyorum ben
Ne renk istiyorsun senBakırı nasıl turuncu yapacan zaten tıruncumsu değil mi?
Yok canım yok o da eksik kalsınKorku geçebilen bir şey valla çok güzel sürerdin.
Çünkü yaptığın şeye özenir dikkat edersin
Bence de nego sen yaparsın .Ben de panik ataklıyım ama şimdi minibüslere bile gider yapıyorumKorku geçebilen bir şey valla çok güzel sürerdin.
Çünkü yaptığın şeye özenir dikkat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?