- 2 Ağustos 2013
- 38.225
- 128.012
- 798
İyi bende kukrişim nolsun aynı şeyler ev halleri ❤Bugün iyiydiler şükür ya benim de yerime geldi moralim gerçekten. Öksürük var biraz ama genel durumları düzeldi şükür bugün biraz çıkardım da dışarı onları,günlerdir evdeyiz .
Ben de ilaç içiyorum ,hamd olsun .Bu kış daha uğramaz inşallah grip
Herkesin sağlığı iyi ve daim olsun
Sen nasılsın
Ne renk yaptım nego ,güle güle kullan .He hey saçımı boyamıştım onu da yıkadım artık oturup çay içebilirim
Hep iyi ol inşallah,hepiniz olun arkadaşlarım seviyorum sizleriİyi bende kukrişim nolsun aynı şeyler ev halleri ❤
Bakır kızıldı çikolata kahve yaptımNe renk yaptım nego ,güle güle kullan .
Benim de boyamam lazım üşeniyorum
Kalpler karşılıklı ❤Hep iyi ol inşallah,hepiniz olun arkadaşlarım seviyorum sizleri
Bugün yine araba istop etti ,Allah tan bu sefer kapıyı açıp bir de otomatik haaa diyen olmadan hemen geri çalıştırdım
Bi dk otomatik arabayı mı şey ettirdinBugün yine araba istop etti ,Allah tan bu sefer kapıyı açıp bir de otomatik haaa diyen olmadan hemen geri çalıştırdım
Teşekkür ederimGüle güle kullan
Çok şükür gözün aydınTeşekürler kızlar tomografi ve röntgen sonuçları temiz çıktı hastane çok kalabalık dı gözlem altında 24 saat kalmayıp eve geldik ...
Aaa bilmiyor musun olayıBi dk otomatik arabayı mı şey ettirdin
Severim kahveyi ben deBakır kızıldı çikolata kahve yaptım
Bide otomatik heeeBugün yine araba istop etti ,Allah tan bu sefer kapıyı açıp bir de otomatik haaa diyen olmadan hemen geri çalıştırdım
Gaz bitmiş ya benim suçum değilBi dk otomatik arabayı mı şey ettirdin
Hani bi dayı laf etmişti yazmıştı kukrişAaa bilmiyor musun olayı
Seninki de güzelmiş. Benim yarısından çoğu beyaz artık son iki yılda çok arttıSeverim kahveyi ben de
Ben de karamel kumral şuan beyazlarım çıktı diplerden ,bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?