- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Psikolojik açlık işte ben de öyleyimHayır yerken hem utanıyorum hem de durduramıyordum kendimi
meğer ne çok şey taşıyormuşuz içimizde be , bu gece aydınlandıkPsikolojik açlık işte ben de öyleyim
Allahim bu da trajikomik
Acılara yürüyorum
Yazamiyorsunuz yaaNapiyosaniz artık kimse yok yaşamıyorsunuz da tabi
Antibiyotik böbreklerin için mi kullaniyorsun canım?Loram belime şal sardım uzanıyorm yarım saat önce bı ağrı vurdu gene ilaç içtim kesti antibiyotik içtim içiyorum ama neden hala ağrıyor anlamadim.
Herkese iyi geceler
Surda bonusun ağız buzen tavşanı olduğunu düşünKitap okuyorlardir Lora
Gecen acile gittim hem geniz akıntısı hemde böbrek ağrısı için. Verdi bklm pazartesi aksilik olmazsa ürologa randevu aldım umarım IlgılenirAntibiyotik böbreklerin için mi kullaniyorsun canım?
Geçmiş olsun Allah şifa versin . Antibiyotik ben kullanınca böbreklerim ağrıyor fena şekilde de o yüzde sormuştumGecen acile gittim hem geniz akıntısı hemde böbrek ağrısı için. Verdi bklm pazartesi aksilik olmazsa ürologa randevu aldım umarım Ilgılenir
Yanak üstü neresi ya gözünle mi ilgiliBenim sorunum diş değilmis galiba onu anladım yanak üstü kızardı kan oturmuş gibi değişik bişey oldu dişim agrimiyor su an dudağımdan da uçuk çıktı bir anda ilaç mı yan etki yaptı bilemedim.
Bizim her ay kazıtp kel gezmemizAyy bu tarz bisey olduğunu biliyordum ama bu kadar derinini bilmiyordumbu beni niye bu kadar duygulandirdi çok trajik değil mi sizce de
Yazık lan bize hep kadınlar çekiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?