- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Allah AllahValla ben birşey yapmıyorum
Giderken birden duruyor
Kız anaa işte aynı şey olduğunu demeye çalıştım sen de turuncu olunca ikimiz turunculasmis oluyoruz o anlamda ben simdi tek başıma turuncuyum yani kelime oyunu yaptımBakırı nasıl turuncu yapacan zaten tıruncumsu değil mi?
Ne renk istiyorsun sen
Off ben de çok korkuyorum halaBence de nego sen yaparsın .Ben de panik ataklıyım ama şimdi minibüslere bile gider yapıyorum
Rölanti de bir sorun var da eşim inşallah yapacak ben birinden dayak yemedenAllah Allah
Allah Allah
Kız anaa işte aynı şey olduğunu demeye çalıştım sen de turuncu olunca ikimiz turunculasmis oluyoruz o anlamda ben simdi tek başıma turuncuyum yani kelime oyunu yaptım
Nasıl bir mantık ben çok uğraşıyorumNe istediğimi bilmiyorum kisaçın hafızası varmış duygusal durumlarda saçla uğraşmanın bir mantığı varmış yani
Ay yok eşim gıcığına arabayı sarsıyor hızlanıyor bazen ödüm kopuyorBence de nego sen yaparsın .Ben de panik ataklıyım ama şimdi minibüslere bile gider yapıyorum
Uyuyalım ben uyuycam gönül dağını bekliyorumİçim daraldı he tvde de bir şey yok
Mutfağa gidip geri dönüyorum orda da bir şey yok
Ne yapsak kahve mi içsek bitki çayı mi içsek yatıp uyusak mi
Estağfurullah kız daha önce denemedin mi?yüzünü bilmiyorum ama kesin yakisirBen anlamadım kıt gibi okudumdenemem lazım bakır
Ben de kaç renk denedim Allah bilir. Hepsini biliyorumNasıl bir mantık ben çok uğraşıyorum
Yuhum da gelmiyor negoUyuyalım ben uyuycam gönül dağını bekliyorum
Kitap oku hemen gelirYuhum da gelmiyor nego
Ben kahve içerimİçim daraldı he tvde de bir şey yok
Mutfağa gidip geri dönüyorum orda da bir şey yok
Ne yapsak kahve mi içsek bitki çayı mi içsek yatıp uyusak mi
Bir çeşit unutma çabası gibiymiş hafızası varmış saçlar kötü anıyı saklıyormuş kadınlar zaten çok uğraşır böyle zamanlarda kestirmek hele en çok yapılan şey.Nasıl bir mantık ben çok uğraşıyorum
Benim oğluma uyguladığım taktikKitap oku hemen gelir
Onu da istemiym dicem de şimdi de get yat dicen diye totom yemiyorKitap oku hemen gelir
Ben de sarıya yaklaşıyorum yavaş yavaş kahvedenEstağfurullah kız daha önce denemedin mi?yüzünü bilmiyorum ama kesin yakisir
Ben de kaç renk denedim Allah bilir. Hepsini biliyorumama sarıda tutuklu kaldım onun yeri ayri yine bir gün sıkılıp gazla bakira döndüm geri sarıya dönmek zor diye üşeniyorum
Vay beBir çeşit unutma çabası gibiymiş hafızası varmış saçlar kötü anıyı saklıyormuş kadınlar zaten çok uğraşır böyle zamanlarda kestirmek hele en çok yapılan şey.
Bunun farkında olmadan oluyor bazen.
Ama çoğunlukla bilinçli bi kuaföre gidim havam değişsin diye gidiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?