Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy bu tarz bisey olduğunu biliyordum ama bu kadar derinini bilmiyordum bu beni niye bu kadar duygulandirdiçok trajik değil mi sizce de
Yazık lan bize hep kadınlar çekiyor zaten

Ayy bu tarz bisey olduğunu biliyordum ama bu kadar derinini bilmiyordum bu beni niye bu kadar duygulandirdiçok trajik değil mi sizce de
Yazık lan bize hep kadınlar çekiyor zaten
Ben niye güldüm buna sinirim bozuldu

O yüzden sık sık mutfağa da gidiyoruz
Ben var ya çok stresli bir durum olunca da aşırı yiyorum bir gün lisede hepimizi üzen birşey oldu arkadaşa gittik tamam mı kız da sofra kurdu kimsenin yiyesi yok ben kalkamıyorum Konuşucaz beni bekliyorlar arkadaş en son şey dedi ,kukrim ya yediğinde içtiğinde gözüm yok da şu durumda da amma yedin be kardeşim

Ben niye güldüm buna sinirim bozuldu
Farkettim de ama trajikomik bi yandan olayın kendisi o yüzden yadirgamadim
Hangi canlı sıkıntılı zamanlarında geçmişi unutmak için saçını değiştiriyor başka
O yüzden sık sık mutfağa da gidiyoruz
Evet çok duygulu mutfakta bir şey yoksa daha duygulu

Off sen ben misin kukrim

Sende sorun yok arkadaşın yanlış kisiymis herkes üzülünce yeme içmeden kesilmek zorunda mı Allah Allah

Kız aşırı yiyorsun da nerenden belli

Hee ben de kahve yapak diyom uyu diyo bana. Kahve bile yaptırmıyor sanki 18 kişiye kahveyi kendi yapacak hee cüvcüv yap da icek de bi Allahimdan bulayım tutusayim dimi yok

Kukrimn garibimin olaydan haberi yok galiba hevesi kursağında kaldı kahve bekliyor benden gerçeği ona kim söylemek ister

Etiketleri görmemiş garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…