- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Ayy bu tarz bisey olduğunu biliyordum ama bu kadar derinini bilmiyordumBir çeşit unutma çabası gibiymiş hafızası varmış saçlar kötü anıyı saklıyormuş kadınlar zaten çok uğraşır böyle zamanlarda kestirmek hele en çok yapılan şey.
Bunun farkında olmadan oluyor bazen.
Ama çoğunlukla bilinçli bi kuaföre gidim havam değişsin diye gidiliyor.
Geniz akıntısı mı oluyorAyyy gece olunca öksürmeye başlıyorlar
Sarı candırBen de sarıya yaklaşıyorum yavaş yavaş kahveden
Ben niye güldüm buna sinirim bozulduAyy bu tarz bisey olduğunu biliyordum ama bu kadar derinini bilmiyordumbu beni niye bu kadar duygulandirdi çok trajik değil mi sizce de
Yazık lan bize hep kadınlar çekiyor zaten
Ayy bu tarz bisey olduğunu biliyordum ama bu kadar derinini bilmiyordumbu beni niye bu kadar duygulandirdi çok trajik değil mi sizce de
Yazık lan bize hep kadınlar çekiyor zaten
Seni okuyunca kıhladım bende ya iki hislenmiştimBen niye güldüm buna sinirim bozuldu
Hastalardı ya öksürük kaldıGeniz akıntısı mı oluyor
Yine mutfağı soktu arayaO yüzden sık sık mutfağa da gidiyoruz
Hırıltı olmadığı sürece kötü değilmiş yaHastalardı ya öksürük kaldı
Ben var ya çok stresli bir durum olunca da aşırı yiyorum bir gün lisede hepimizi üzen birşey oldu arkadaşa gittik tamam mı kız da sofra kurdu kimsenin yiyesi yok ben kalkamıyorumO yüzden sık sık mutfağa da gidiyoruz
Farkettim deBen niye güldüm buna sinirim bozuldu
Evet çok duyguluO yüzden sık sık mutfağa da gidiyoruz
Elim çarpmışYine mutfağı soktu araya
Off sen ben misin kukrimBen var ya çok stresli bir durum olunca da aşırı yiyorum bir gün lisede hepimizi üzen birşey oldu arkadaşa gittik tamam mı kız da sofra kurdu kimsenin yiyesi yok ben kalkamıyorumKonuşucaz beni bekliyorlar arkadaş en son şey dedi ,kukrim ya yediğinde içtiğinde gözüm yok da şu durumda da amma yedin be kardeşim
Bana kalsa öksürsünler atsınlar mikrobu, bay pimpirik deli ediyorHırıltı olmadığı sürece kötü değilmiş ya
Kız aşırı yiyorsun da nerenden belliBen var ya çok stresli bir durum olunca da aşırı yiyorum bir gün lisede hepimizi üzen birşey oldu arkadaşa gittik tamam mı kız da sofra kurdu kimsenin yiyesi yok ben kalkamıyorumKonuşucaz beni bekliyorlar arkadaş en son şey dedi ,kukrim ya yediğinde içtiğinde gözüm yok da şu durumda da amma yedin be kardeşim
TiroidlerKız aşırı yiyorsun da nerenden belli
Hee ben de kahve yapak diyom uyu diyo bana. Kahve bile yaptırmıyor sanki 18 kişiye kahveyi kendi yapacak hee cüvcüv yap da icek de bi Allahimdan bulayım tutusayim dimi yokElim çarpmış
Hayır yerken hem utanıyorum hem de durduramıyordum kendimiOff sen ben misin kukrim
Sende sorun yok arkadaşın yanlış kisiymisherkes üzülünce yeme içmeden kesilmek zorunda mı Allah Allah
Hee ben de kahve yapak diyom uyu diyo bana. Kahve bile yaptırmıyor sanki 18 kişiye kahveyi kendi yapacak hee cüvcüv yap da icek de bi Allahimdan bulayım tutusayim dimi yok
Kukrimn garibimin olaydan haberi yok galiba hevesi kursağında kaldı kahve bekliyor benden gerçeği ona kim söylemek ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?